Gość MaRuH Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) Witam. Kumpel posiada jedną kość pamieci kingston ddr 512mb 400mhz cl3, i ma zamiar dokupić druga kość identyczną, i ma pytanie czy te pamieci bedą mu sie gryzły bo zlyszał gdzieś że lepiej kupić od razu komplecik w dualu bo wtedy ma sie całokowitą pewność że bedzie to ze sobą grało, ja mu mowie zeby kupił osobno bo małe jest ryzyko niestabilnosci.Więć co lepiej komplet dual czy kupić osobną kość???? :blink: Edytowane 26 Stycznia 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Lepiej kupić dwie razem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 hmm no ale znam ludzi którzy mając jedną kość pamieci 512 czy 256 po dokupieniu kolejnej nie mieli żadnych problemów z kompem wiec mowie kumplowi zeby normalnie kupił drugą kość,wiec co kupić czy to zależy od szczęscia??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Miałem tej samej firmy o tych samych parametrach kupione w różnym czasie i były problemy. Więc nie ma reguły, zależy jak trafisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 ok kumpel kupuje osobno jedna kość jak nie bedzie to grało to opchnie to i kupi zestaw dual,a i jeszcze jedno jaki sklep internetowy polecacie w miare tani czy np apollo moze być bo ja składam zamówienie bo kumpel nie ma chwilowo neta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) www.skapiec.pl Edytowane 26 Stycznia 2006 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...