Liquid Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Którym mógłbym całkowicie odcinać dostęp do internetu. Żeby Outlook, GG, Interrnet nie działał. Hasełko oczywiście i funkcja szubkiego zamykania i otwierania połączenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 zone alarm jedno klikniecie ale nie polecam uywac go jako fierwalaa ale jak odciec moze byc pozatym odlaczyc kabel od sieciowki modemu czy co tam masz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 upss umnie 4 godzina nie spalem dlugo i nei zobaczylem tego haselka ale nie wiem moze w zone alarm tez to bedzie :-) ale nie pwoiem i nieznam takiego programu jakie go szukasz i wiecej ci nei pomge ale ja bym zalozyz google.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 odłączenie kabla odpada bo to przed kimś ma być. ostatnio brat zasiaduje mi na kompie (GG i czat) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 NIS 2003 chyba ma takie możliwości. Nie próbowałem, ale widziałem, że ustawienia można zahasłować. No i chyba zablokować wszelkie transfery. Pozdrawiam M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 a może jakiegoś linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 http://www.symantec.com/ :mrgreen: NIS 2003 (czyli Norton Internet Security) to trochę większy NPF 2003. ... chyba nie o takiego linka Ci chodziło :mrgreen: ... Pozdro M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...