Skocz do zawartości
waryniak77

Skasowałem Bios W Fx 5200 Ultimate Help!

Rekomendowane odpowiedzi

panowie pomózcie przez nieuwagę skasowałem bios w karcie prolinka fx 5200 ultimate i niemogę znaleść na necie tego biosu pomóżcie. jakiś bios ściągnełem do prolinka fx 5200 ale niewiem czy to jest do ultimate ponieważ całyczas wyskakuje mi błąd że id mojej karty niezgadza sie z id obrazu biosu i niehce go flesh-ować

karta wogóle nierusza wiec podpiełem kartę starszą do PCI a fx 5200 jest na AGP, uruchamiałm dwie karty na raz, wszyustko idze OK ale właśnie ten błąd :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak skasowales bios? To to jest mozliwe? Wiem ze mozna nadgrac zlym biosem ale skasowac?

A co do rady to nie mam takiego biosu ale na twoim miejscu wszedlbym na allegro gdzie ludzie sprzedaja takie karty i poprosilbym kogos z nich o bios. Napewno znajdzie sie ktos kto przesle ci bios. http://allegro.pl/search.php?string=fx+5200+ultimate

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak skasowales bios? To to jest mozliwe? Wiem ze mozna nadgrac zlym biosem ale skasowac?

A co do rady to nie mam takiego biosu ale na twoim miejscu wszedlbym na allegro gdzie ludzie sprzedaja takie karty i poprosilbym kogos z nich o bios. Napewno znajdzie sie ktos kto przesle ci bios. http://allegro.pl/search.php?string=fx+5200+ultimate

niestety nikt z allegrowiczów niechce mi pomóc , czy może jeste jakis problem ze zgranie biosu na dyskietkę

to jest dołaownie 5 min

prosze pomocy!!!!!!! :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi