andriu Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Pisałem już na temat tej płyty, ale jakoś nikt mi nie mógł pomóc. Więc sprubuję jeszcze raz Mam mobo shuttle ak38n (kt 333 cf z obsługą ddr 400 i dzielnikiem 1/5) do tego xp 0.13 1700+, chcę go podkręcić, ale w biosie jest tylko możliwość zmiany fsb, gdzieś sie doczytałem ze w tej płycie jest także możliwość zmiany mnożnika, ale u mnie tego nie ma. Czy ktoś może mi w jakikolwiek sposób cóś doradzić, może jakiś upgrade biosu, może co innego ? prosze pomóżcie, bo aż mi żal nie podkrecać mojego procka PLIZZZZ HELP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 sam dajesz sobie odpowiedzi :lol: sprobuj upadate'nac bios i zobacz a najpeirw moze przesledz instrukcje moze masz jakas zwore ktora wlacza mozliwosc zmiany mnoznika pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 sam dajesz sobie odpowiedzi :lol: sprobuj upadate'nac bios i zobacz a najpeirw moze przesledz instrukcje moze masz jakas zwore ktora wlacza mozliwosc zmiany mnoznika pozdrav Lagier bios updatowałem na najnowszy i nic zworki żadnej takiej niema, która pozwala włączyć mozliwosc zmiany mnoznika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Przestudiuj Instrukcje może są jakieś DIPswitche do zmiany mnożnika! ,wgraj nowy bios może to pomoże?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Przestudiuj Instrukcje może są jakieś DIPswitche do zmiany mnożnika! ,wgraj nowy bios może to pomoże?? nie ma dipswitchy, a nopwy bios wgrałem i nic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...