Syntax Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) Witam, właśnie przykładam się do picowania kompa. Oto moja obudowa: A oto lista zakupów: Cztery paski neonowe czerwone (4x49 zł) >>>ZDJĘCIE<<< Wentylator 4LED czerwony (21 zł) >>>ZDJĘCIE<<< Naklejka Biohazard (25 zł) >>>ZDJĘCIE<<< Osłonę na wentylator zrobię sam (wizja na zdjęciu) >>>ZDJĘCIE<<< Szyba E30 (39 zł) >>>ZDJĘCIE<<< Co powiecie? Czy opłaca się wydać tak ciężką forsę na picowanie kompa? Edytowane 26 Stycznia 2006 przez Syntax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 na gotowe elementy 1000 zl ? omg! nie oto chodzi w modingu bez sens! i sa tansze obudowy przezroczyste niz 800 zł ... LOL! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) Bezsens... Edytowane 26 Stycznia 2006 przez netes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remy Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Chyba nie znasz znaczenia słowa "mod". Każdy potrafi wydać kupe kasy i zrobić choinkę. Szkoda, że ja nie mam tyle kasy na moda :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syntax Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Może faktycznie nie będę brał tej obudowy z fajansu. A tą co mam, przemaluję na czerwono i gdzieś znajdę firmę, w której zdobędę emblemat Ferrari. (VERY SERIOUS) Może nawet zamontuję niewielką replikę silnika o mocy ponad 500 KM i dam piękne felgi. (VERY FUNNY) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 To nie gadaj tylko bierz się do roboty... ale samo przemalowanie budy i danie emblematu to też nie mod :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Ehhh, tez mam tego codeshita... juz sie nastawialem na jakis fajny modzik, a tu kappa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Może nawet zamontuję niewielką replikę silnika o mocy ponad 500 KM i dam piękne felgi nie zapomnij o termosie z podtlenkiem...i czteropunktowych pasach bezpieczenstwa. Prawda jest taka, ze mam watpliwosci czy cokolwiek ciekawego z tego wyjdzie, o ile wyjdzie wogole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remy Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Nie chce nic prognozować, ale nie wiem jak Ty sobie wyobrażasz te piękne felgi :D. No nic w takim razie czekam, jak coś z tego wyjdzie to pogratuluje, ale na razie jestem sceptycznie nastawiony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Może faktycznie nie będę brał tej obudowy z fajansu. A tą co mam, przemaluję na czerwono i gdzieś znajdę firmę, w której zdobędę emblemat Ferrari. (VERY SERIOUS) Może nawet zamontuję niewielką replikę silnika o mocy ponad 500 KM i dam piękne felgi. (VERY FUNNY) czekamy na efekty twojej pracy, powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Nie chce nic prognozować, ale nie wiem jak Ty sobie wyobrażasz te piękne felgi :D. No nic w takim razie czekam, jak coś z tego wyjdzie to pogratuluje, ale na razie jestem sceptycznie nastawiony. kółka np od fotela, szpachla (troche wizji modelarskiej), jakaś szersza guma (np.dętka), malowanie i masz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remy Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Tylko, że mi właśnie nie podobają się obudowy z takimi kółkami, no ale o gustach się przecież nie dyskutuje :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukiv3 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 rzeczywiscie marny ten mod hehe ale co tam jak sie postarasz kto wie!!!!!! rzuć fotki jak zrobisz :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 logo ferari mozna zrobić samemu... pół dnia roboty :) prawde mówiąc.. nie wierzę że ukończysz tego moda... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _ANTEK_ Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 marzyciel :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Forbidden You don't have permission to access /uploads/e357aa0280.jpg on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/1.3.34 Server at www.uploadfile.info Port 80 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...