Manhunt Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Natomiast smak który mi najbardziej podchodzi to niestety niedostępne w Polsce (jadłem je w Anglii i widziałem w niemczech) Walkersy, czyli ichniejsze Laysy z octem i solą. +1. Te angielskie lejsy właśnie o smaku octu i soli (ew. Winegret) są mega! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 dla eksperymentu sprawdziłem.. da się je zastąpić najzwyklejszymi solonymi chipsami polanymi octem winnym ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 dla eksperymentu sprawdziłem.. da się je zastąpić najzwyklejszymi solonymi chipsami polanymi octem winnym ;Dserio? aż jutro spróbuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Z takich w miarę tanich ciekawy smak mają Chipseletten, sprzedawane w tubach (może nie takich jak pringlesy, ale i tak chronią chipsy przed połamaniem). Polecam "włoskie pomidorki" - od pół roku jadam dosyć często te chipsy, świetny smak. Dla amatorów ostrości - Tortilla + Dip(salsa) z Biedronki (tylko szkoda ze te sosy maja krótki termin ważności) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Lay's "Borowiki ze śmietaną" - SYF!! Paskudne! Szkoda mi się w ogóle rozpisywać, bo są do dupska. Lay's Strong Chili (?) - SYF!! Słodkie siakieś, zero pikanterii, smak z dupska... Kiedyś były cudowne ostre Lay's. Była taka pikantna seria piekielna czy coś w ten deseń i łagodna-niebiańska (czasy tazosów :P ). Te pikantne Chili to było coś! Ostre, smaczne, naprawdę super. Spodziewałem się ich powrotu i jakież było moje zaskoczenie jak zjadłem pierwszego czipsa z w/w paczki... Absurd. Jednak niepodzielnie rządzą Paprykowe Crunchipsy X-Cut. Szkoda, że czasem zdarzają się serie, gdzie wszystkie czipsiory w paczce są takie twardawe. Potem Pikantna papryka Chio (choć zwykła papryka też jest spoko). :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Lay'sy są high-endowe ? Jak już coś to z tej nowej serii w czarnym opakowaniu jalapeno dają radę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Hajendowe na pewno nie ;) Takie moje luźne spostrzeżenia w temacie czipsiorów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Pikantne pringlesy są dobre. Wystarczająco ostre a jednocześnie przyjemne w smaku :P Laysy strong nadają się co najwyżej do piwa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 pringelsy barbeque - chyba najlepsza odmiana zatubowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Odkopię nieco - nowe Lays wypiekane w piecu - bez rewelacji. Po solonych dostałem biegunki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 A co sie stalo z Biesiadnymi? Moze ktos kojarzy, kurde jedne z tanszych ale i lepszych czipsów. Bardziej smakowaly mi tylko Pringlesy, ale w ich przypadku jest lipa z dostepnoscia. Chio, Lays zeszlo na psy, ew. Crunchipsy jeszcze sie w miare trzymaja :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Jeśli dobrze pamiętam, przestali je produkować :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Wcinał ktoś te Wiejskie Ziemniaczki ? Ponoć bardzo dobre są, a trudne je dostać u mnie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie w M1 w Realu pełno ich na półkach. Dzisiaj przetestuję i zdam relację ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Mowiac szczerze, to robienie chipsow o smaku ziemniaka jest chyba znakiem, ze branza zapedzila sie w kozi rog ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 ja ostatnio olałem wszystkie chipsy...laysy, szmajsy i inne...zażeram za to tortille z biedronki PANCHO chipsy pikatne...naprawde dobre i ostreeee:) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 ja ostatnio olałem wszystkie chipsy...laysy, szmajsy i inne...zażeram za to tortille z biedronki PANCHO chipsy pikatne...naprawde dobre i ostreeee:) Propsy, też je jem + ten sos co tam też sprzedają i jest git :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 (edytowane) Ja 2 lata temu całkiem olałem chipsy snacki i inne tego typu mocno przetworzone shity i od wtedy schudłem 7kg. Swoją drogą jakby pomyśleć z czego to chipsy składają się na poziomie biologicznym, to dla ciała są bezużytecznymi śmieciami a nie pokarmem. Jakoś nie tęsknie. ;-) Edytowane 24 Kwietnia 2010 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Ty się cieszysz, że schudłeś 7kg, a niektórzy wiele by dali, żeby te 7kg przytyć :P Ja dlatego jem chipsy, chociaż nie przepadam. W sumie i tak nic to nie daje. Przez to w ogóle przestałem wierzyć, że jedzenie ma jakikolwiek wpływ na masę ciała. Twistosy Texas Grill - kiedyś były dobre, a teraz są bez smaku jak dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 3844A704 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 (edytowane) Ty się cieszysz, że schudłeś 7kg, a niektórzy wiele by dali, żeby te 7kg przytyć :P Ja dlatego jem chipsy, chociaż nie przepadam. W sumie i tak nic to nie daje. Przez to w ogóle przestałem wierzyć, że jedzenie ma jakikolwiek wpływ na masę ciała. Twistosy Texas Grill - kiedyś były dobre, a teraz są bez smaku jak dla mnie. 5-6 razy dziennie posiłek z nadwyżką kaloryczną minimum 1000kcal na dzień - nie ma siły, żeby nie przytyć. KAŻDY PRZYTYJE. Edytowane 24 Kwietnia 2010 przez 3844A704 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommoOhio Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Ty się cieszysz, że schudłeś 7kg, a niektórzy wiele by dali, żeby te 7kg przytyć :P Ja dlatego jem chipsy, chociaż nie przepadam. W sumie i tak nic to nie daje. Przez to w ogóle przestałem wierzyć, że jedzenie ma jakikolwiek wpływ na masę ciała. Twistosy Texas Grill - kiedyś były dobre, a teraz są bez smaku jak dla mnie. Oddam 7kg gratis bo BMI mi się lekko przez te piwaki spier... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Musisz urosnąć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 TOP Chips z biedronki. To samo co Lay`s a cena śmieszna. POLECAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MrDarken Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 Gdyby kogoś interesowało - Pringlesy są do dostania w sieci Kaufland, w 3 smakach (papryka, fromage i naturalne) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 TOP Chips z biedronki. To samo co Lay`s a cena śmieszna. POLECAM. +1 W szczególności solone :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 Z tanich Kaufland Czosnkowe, z droższych Lays prosto z pieca; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 +1 W szczególności solone :) Ja naturlisch - najlepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 solone z biedronki pokropione octem winnym, mniam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 (edytowane) solone z biedronki pokropione octem winnym, mniam! WTF ?? Brzmi obleśnie ! Edytowane 31 Maja 2010 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 (edytowane) @Kaeres ja pierwszy raz z takim polaczeniem spotkalem sie w irlandii, te ich rude dzieci maja jakis fetysz na ten ocet. chipsy o smaku soli i octu sa chyba tam najpopularniejsze, wbrew pozorom calkiem ciekawie to smakuje ;) tylko trzeba uwazac jak zamawiasz frytki :P Edytowane 2 Czerwca 2010 przez kukifas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...