dumpmuzgu Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 czy ktos chrupał kurki w smietanie od Lays? jak w smaku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Ja chrupałem, jedne z lepszych chipsów jakie jadłem ;) nie jestem smakoszem, ale bardzo ciekawy smak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 smaku mi narobiles, a jakos nie moge ich spotkac. poki co smakowala mi tylko deska serow. leczo i pizza bez rewelacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Popieram kurki i deska serów smaczne reszta mało smakowa. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirekk Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Nic nie przebije ostrej papryczki (jasno zielone opakowanie) od Lays ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...