TeLe Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 jezeli chodzi o jedzenie to rarytas to dla mnie cos bardzo dobrego, niepowtarzalnego, nie koniecznie drogiego i trudno dostepnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 byłem dziisaj w piotrze i pawle, i co rzuciło m isie w oczy, to własnei pringelsy, oczywiscie paczuszke solonych musiałem sobie kupic i sa prze mega :D niedlugo wyprobuje inne smaki, bo całkiem sporo ich. 6,50 za pake. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 (edytowane) Ja od razu uprzedzam, że paprykowe są najlepsze i miażdżą wszystkie inne, które i tak są cudowne. ;-) Smacznego. Edytowane 15 Lutego 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 6.50 za Pringelsy? Niezle, jak pamietam to kosztowaly ok. 9zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 6.50 to świetna cena :). Powtarzam pytanie: ktoś z wawy widział je gdzieś? W pon byłem w 4 różnych carrefour'ach, jakiś tam sklepach i nie widziałem :-|. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 kiedys kilka lat temu jak bylo ogolnodostepne to po 5zl byly nawet ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 6.50 to świetna cena :). Powtarzam pytanie: ktoś z wawy widział je gdzieś? W pon byłem w 4 różnych carrefour'ach, jakiś tam sklepach i nie widziałem :-|.Odezwij sie do mnie i Ci powiem :P Wiesz gdzie jest Reduta? To zaraz obok jest Blue City i tam na dole masz Piotra i Pawła sklep, tam masz Pringlesy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Odezwij sie do mnie i Ci powiem :P Wiesz gdzie jest Reduta? To zaraz obok jest Blue City i tam na dole masz Piotra i Pawła sklep, tam masz Pringlesy :]Wiem wiem, zrobię wypad w najbliższym czasie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 (edytowane) 6,50 świetna cena? Ja znalazłem w mieście obok za 4,80 :lol: Niestety zostały tylko Original, ale już zamówiłem sobie tam smak zielona cebulka. Ahh... brakowało mi tego smaku. Dodam tylko, że ten sklep kupuje Pringles w Makro, więc tam jest jeszcze taniej. Edytowane 20 Lutego 2008 przez Puma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Chrunchips serowo-cebulowe , i lays solone ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Jesli już jem to solone, żadzeij bekonowe. Laysy/X-Caty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 6,50 świetna cena? Ja znalazłem w mieście obok za 4,80 :lol: Niestety zostały tylko Original, ale już zamówiłem sobie tam smak zielona cebulka. Ahh... brakowało mi tego smaku. Dodam tylko, że ten sklep kupuje Pringles w Makro, więc tam jest jeszcze taniej. u mnie na stacji 8.50 :x Do makro chyba nie każdy może kupować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Makro to hurtownia, więc tylko właściciele firm mogą tam kupować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Makro to hurtownia, więc tylko właściciele firm mogą tam kupować.Dodam, ze kupuje sie tam całymi zgrzewkami. Jak ktoś lubi zapas w sam raz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 co do makro, w poznaniu kiedys i chyba dalej sa 2 osoby na karte, i wcale nie trzeba miec firmy. A nawet cos mi w głowce swita ze bez karty juz mozna. tylko jak juz kupujesz to całymi zgrzewkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 co do makro, w poznaniu kiedys i chyba dalej sa 2 osoby na karte, i wcale nie trzeba miec firmy. A nawet cos mi w głowce swita ze bez karty juz mozna. tylko jak juz kupujesz to całymi zgrzewkami W kraku przynajmniej juz mozna wejsc do makro bez karty ( znaczy oficjalne chyba nadal z karta ale maja to w d. i nikt nie sprawdza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 w gdynskim makro normlanie na sztuki monza pringelsu kupic 5 - 6 pln cena,w zaleznosci czy akurat sie na promocje trafi:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) Makro to hurtownia, więc tylko właściciele firm mogą tam kupować.Nie właściciele, tylko osoby prowadzące działalność gospodarczą... Ja właśnie jestem po pringlesach paprykowych...kupionych w realu :lol: Świetny smak, ale chyba trochę przesadziłem z ilością bo brzuszek boli :oops: Edytowane 1 Marca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamSx6 Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Prignelsy mhmmmhmm..."łakocie i witaminy"99%chemi:D :D:D Tylko jest jedna wada - nie można ich wszędzie dostać:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 (edytowane) E tam. Właśnie przeczytałem skład i nie jest tak źle. Mąka ziemniaczana, olej roślinny, mąka kukurydziana, mąka pszeniczna jakiś konserwant trochę soli, jeszcze na dokładek kapkę mąki ryżowej i si. Tożto prawie jak ambrozja. ;-) Tylko w spyrkę idzie jak nie wiem co... :lol: Edit: Pringlesy zawierają 2 substancje pochodzenia chemicznego. Jedna to e471 który jest emulgatorem (ułatwia połączenie wody z tłuszczem) i jest obojętny dla zdrowia i maltodekstryna, która też nic nie robi złego. Konserwantu nie ma. Nic tylko szamać. ;-) Wszystkie dane ściągnięte z pringlesów solonych. Inne smaki mogą być bardziej "kolorowe", ale nie wiem i szczerze mówiąc mnie to nie obchodzi. I tak od jakiegoś czasu jestem da diecie więc odstawiłem pringlesy. ;-) Edytowane 7 Marca 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 "ambrozja? ble, żadnych takich świństw! chce dzika" jak to powiedział Obelix :D Przez was jutro będe musiał przeszukać okoliczne sklepy w poszukiwaniu Piringelsów :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 (edytowane) Pringelsy mam dostępne w bufecie w pracy...12zł. Trzeba będzie się przejść do makro przy okazji skoro mówicie że tam są, tylko ile tam tego minimalnie trzeba kupić ?? Edytowane 8 Marca 2008 przez KrisJR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Jedna tube? ;) Ostatnio widzialem w makro faceta, ktory kupowal jedna kielbaske (tylko i wylacznie) - od tego czasu juz nic mnie tam nie zdziwi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 A powiedzcie mi czy takie chipsy w tubie z Lidla za 4 zl to sa podobne do pringelsow czy nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 U mnie w tesco w Krakowie sa dwie tuby pringlesow za 9.99zl :rolleyes: Poprotu magia :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Ja w Niemczech na stacji benzynowej widziałem 3 nowe smaki: Serowo-cebulowy, Texas BBQ (mam idealne podróby tego smaku firmy Mr. Potatoe w Szwajcarii :D) i Chili. Będę sobie testował każdy smak po drodze do Polski/Szwajcarii. Tylko cena 3.60 ojro na stacji benz zabija... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 serowo cebulowe sa ogólniedostępne :P przynajmniej u mnie w miescie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) Dzisiaj w Tesco widziałem 2 tuby za 9 zł z groszami, tylko chyba nie było wszystkich rodzajów Edytowane 29 Marca 2008 przez KrisJR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 W Niemczech są do kupienia pringlesy w takich małych opakowaniach (po kilka sztuk nie mniejsze tuby, tylko ogólnie mniejsze chipsy) i powiem wam, że te mniejsze lepiej mi smakują ;) Są chyba trochę grubsze i ogólnie lepsze. Z tych małych jadłem tylko serowo-cebulowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Ja jestem właśnie po spożyciu całej tuby Pringlesów o smaku paprykowym ^_^ :) Cud miód i papryka :) Całe 9zł na BP! Ale warto było ;) W Niemczech to w Niemczech tamto... ; -) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...