Sid Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Coraz więcej Pringlesów bedzie w Polsce - widziałem przed chwilą na wrzucie reklame "Wyjątkowy smak Pringlesów znowu w Polsce" ;) Kurde, ostatnio jadłem kilka lat temu - aż z ciekawości musze kupić kiedyś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Praktycznie w każdym Tesco jest tego teraz sporo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRCDRS Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 ja lubię TOP CHIPS z Biedronki. Naprawdę są smaczne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Ile w Egipcie jest smaków tych pringelsów ;] Od Sera Holenderskiego po jakieś owoce morza ;] Jestem ciekaw czy to wszystko oficjalne smaki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireGL Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 (edytowane) Ja dziś skosztowałem Pringles Light Armoas - Red Pepper with a touch of Olive Extract. Moim zdaniem to jedne z najlepszych chipsów, tak jak octowe :) EDIT: Na Islandii Pringlesy są po ok 5zł. są wszystkie smaki. Edytowane 3 Października 2008 przez FireGL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 nie polecam pringlesów light Rice cośtam (większa zawartość mąki ryżowej) nie mają tego super posmaczku i są zbyt twarde. Radze zostać przy zwykłych pringach dla grubasów:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 Zamówiliśmy z kumplem 4 różne paczki chipsów z ostrakuchnia.pl :) W poniedziałek degustacja, postaram się podzielić wrażeniami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 nie polecam pringlesów light Rice cośtam (większa zawartość mąki ryżowej) nie mają tego super posmaczku i są zbyt twarde. Radze zostać przy zwykłych pringach dla grubasów:P A ja podczas pobytu w Austrii jadłem te Rice Fusion o smaku papryki i czegoś jeszcze, nawet mi podeszły :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Orientuje się ktoś czy są jeszcze produkowane Laysy max? Są to jedyne chipsy z tych w normalnej cenie które mi smakowały :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 (edytowane) Siemanko! Może nie high end a raczej low-mid end w czipsach. Dzisiaj zahaczyłem o Biedronkę i znalazłem coś takiego: IMO bardzo dobre ;) Dobrze doprawione, dość słone (jak większość czipsów z Biedronki), mi smakowały ;] Za 1,99zł świetne ;] Był jeszcze smak Zielonej Cebulki (też Tasty) ale nie kupiłem ;p Pozdrawiam i polecam ;p Edytowane 15 Października 2008 przez Manhunt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 A ja tak troche sentymentalnie zapytam - pamieta ktos z was jeszcze smak rafelsów kurczakowych?? To dopiero były fajne chipsy... a żeby nie odbiegać od tematu to dla mnie najwiekszy wypas to doritos - czerwone - niestety w polsce niedostepne (w sumie to kategoria nachos...) (czy jakos tak sie to pisze:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 A ja tak troche sentymentalnie zapytam - pamieta ktos z was jeszcze smak rafelsów kurczakowych?? To dopiero były fajne chipsy... Ja oczywiscie pamietam... baaardzo je lubilem ;) A te biedronkowe wyyproboje przy najblizszej okazji.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 (edytowane) Siemanko! Może nie high end a raczej low-mid end w czipsach. Dzisiaj zahaczyłem o Biedronkę i znalazłem coś takiego: Obrazek IMO bardzo dobre ;) Dobrze doprawione, dość słone (jak większość czipsów z Biedronki), mi smakowały ;] Za 1,99zł świetne ;] Był jeszcze smak Zielonej Cebulki (też Tasty) ale nie kupiłem ;p Pozdrawiam i polecam ;p Ja dzisiaj zahaczyłem o jedną z pobliskich Biedronek, ale były tylko Zielona Cebulka i Szynka z Serem.. Edytowane 16 Października 2008 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Ja muszę spróbować tych Tasty Zielona Cebulka, mam nadzieję że będą dorównywały tym Kebabowym ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Ja muszę spróbować tych Tasty Zielona Cebulka, mam nadzieję że będą dorównywały tym Kebabowym ;pZielona cebulka i Szynka z serem są w biedronce już od ponad roku, ale Kebabowych to jeszcze nie widziałem... Cebulka syci, szynka z serem jest średnia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 (edytowane) Lancu Zielona Cebulka to nie to samo co ser Cebula ;p Zielona Cebulka ma jasno zielone opakowanie i napis "Edycja Limitowana" wiec nie może być od roku ;p Na pewno u mnie w Biedronce zawsze były Szynka z serem i ser cebula :P // EDIT Skosztowałem tych drugich Tasty'ów i są dobre lecz dla mnie Kebabowe lepsze ;p Edytowane 17 Października 2008 przez Manhunt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Całkiem niezłe sa Laysy Cztery Pory Roku - Zimowy Pieczony Schab z Przyprawami. W smaku trochę przypominają Kamisową Musztardę Rosyjską, oczywiscie pod względem przypraw ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 Lancu Zielona Cebulka to nie to samo co ser Cebula ;p Zielona Cebulka ma jasno zielone opakowanie i napis "Edycja Limitowana" wiec nie może być od roku ;p Na pewno u mnie w Biedronce zawsze były Szynka z serem i ser cebula :P // EDIT Skosztowałem tych drugich Tasty'ów i są dobre lecz dla mnie Kebabowe lepsze ;p Fakt, my mistake ;) Kebabowe sycą ^^ Zielonej cebulki nawet nie kosztuje, bo pewnie będzie bardzo podobna w smaku do ser-cebula :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 Faktycznie Kebabowe są najlepsze z tych dostępnych smaków.. Trzeba by je porównać z Crunchipsami o smaku Kebaba.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Naturals - trochę cienkie, ale smaczne. Próbowałem paprykowych i czosnek z ziołami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 imho Crunchipsy są najlepsze - X-cut serowo cebulowe Pringles jadłem jakieś z mączką kukurydzianą, w ogóle mi nie smakowały to mają być chipsy, a nie jakieś substytuty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 Pringles są dobre :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Faktycznie Kebabowe są najlepsze z tych dostępnych smaków.. Trzeba by je porównać z Crunchipsami o smaku Kebaba.. są bardzo podobne, mocne w smaku co do biedronkowych polecam top chips naturalne zioła, 1.90zł a dobre nawet lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoobyskub Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 Maczugi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 są bardzo podobne, mocne w smaku co do biedronkowych polecam top chips naturalne zioła, 1.90zł a dobre nawet lol A ostatnio całkiem niezłe mają Zioła Włoskie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 Maczugi :Dhaha, epic chipsy :P ile sie ich konsumowalo w podstawowce to poezja... ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 makro w Lodzi, pringlesy po 6 zlociszy z hakiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 A ostatnio całkiem niezłe mają Zioła Włoskie. O to chyba jednak takie cuś miałem :D całkiem całkiem są A no i maczugi ktoś tam napisał, wypasione są! Te duże można od razu wsypywać do paszczy xD takie fajne pudełko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 (edytowane) Ostatnio rzucilem sie na te pringlesy...jakies serowe (greckie)+ olej z awokado...(rózowe opakowanie) OCHYDA Edytowane 17 Listopada 2008 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 (edytowane) A wiecie, że czipsy Tasty z Biedronki (serowo-cebulowe) są produkowane przez Lorenz? Innymi słowy to są Crunchipsy zbierane z podłogi zapewne. ;) Co nie zmienia faktu, że IMO są LEPSZE od zwykłych Kranczipsów ser-ceb :D Co więcej, wszystkie pozostałe TOP-Chips czyli papryka, sól, bekon, zielona cebulka są znów produkowane przez Frito-Lay! :D Czyli są to Laysy z podłogi! :D I również są bardzo smaczne :P Co do kebabowych Crunchów - mnie nie smakują... :( Edytowane 17 Listopada 2008 przez qrvich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...