Skocz do zawartości
ent

Hwbot.org - United Team Of Poland - Temat Do Dyskusji !

Rekomendowane odpowiedzi

nom ja tez ne mam nic przeciwko ale trzeba obecnego modera prosic:) tak mi sie wydaje a wlasnie z avartem byloby lepiej bo w sumie ludzi na forum rozpoznaje najpierw po nim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość majkel84

dobra, dobra- niech ktoś mi powie jak zrobić w końcu żebym był na 1 miejscu w kategorii Sempron :angry:

bo mój wynik "dodał sie" tylko w drużynie Tweaka :mur:

JA CHCE PIERWSZE MIEJSCE :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oki zedytowalem i nadal nic. .:( moze musze napisac od nowa tego posta ?? bo moze nie mozna edytowac ??

Nie nacislanales "update ranking now" ale zrobilem to za Ciebie i juz jestes :)

dobra, dobra- niech ktoś mi powie jak zrobić w końcu żebym był na 1 miejscu w kategorii Sempron :angry:

bo mój wynik "dodał sie" tylko w drużynie Tweaka :mur:

JA CHCE PIERWSZE MIEJSCE :evil:

Ty bardziej podchodzisz pod Kategorie A64 z racji ze masz Dual Channel :) Wiec dlatego toto nie dziala jak powinno :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość majkel84

Ty bardziej podchodzisz pod Kategorie A64 z racji ze masz Dual Channel :) Wiec dlatego toto nie dziala jak powinno :P

[gluteus maximus], d u p a

wcale że nie bo mój wcześniejszy wunik jakoś tam zawisł, podebnie zresztą jak ten macrona i teraz Niemca

wiec to tylko czyjś błąd <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[gluteus maximus], d u p a

wcale że nie bo mój wcześniejszy wunik jakoś tam zawisł, podebnie zresztą jak ten macrona i teraz Niemca

wiec to tylko czyjś błąd <_<

no tak... ale czemu nie ma go w liscie WR :) to... hmmm moze sie zaniedlugo dowiemy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mylisz sie, samo update nie dzialalo ale napisalem posta z wynikiem jeszcze raz i wskoczylo :)

hehe dzieki :) teraz jush dziala :) i jest moj wyniczek :D

aa czemu nie ma kategori s 478 ?? z tego co wiem sporo ludzi maja te procki ??

Edytowane przez pipanol-pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe dzieki :) teraz jush dziala :) i jest moj wyniczek :D

aa czemu nie ma kategori s 478 ?? z tego co wiem sporo ludzi maja te procki ??

Bo nie zostala dodana odpowiednia ilosc wynikow... jesli u nas na forum jeszcze dodadza wyniki to wtedy sie pojawi !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czy ktos z tutaj scigajacych sie osob sicga sie na pamieciac firmy HYNIX?? bo mam wrazenie ze jestem jedynym odwaznym z hynixow:) i na 30 lokacie:) heheh bedzie lpeiej ale jak plyte sie zmieni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OKi, niemalze skonczylem sesje wiec zaczynamy cos dzialac, atek i Sarmax zgloscie sie do mnie na GyGy: 4104784 i zoorganizujemy sie jakos i cos zdzialamy.

Prosze wszystkich o to zeby:

• Podawac tylko swoje wyniki!
  • Jesli wynik zostal poprawiony to prosze napisac drugiego posta!
  • Nie uzywac w znacznikach HWBota zadnych emot.
  • Jesli jakis wpis nie zostal poprawnie rozpoznany i chcemy wpisac go jeszcze raz to nalezy wyedytowac post i napisac do mnie (lub innego Moderatora) PW, podajac co bylo przed edycja i co ma byc po edycji!
  • Jesli ktos chce zeby jego wynik zostal usuniety to niech napisze PW.
  • Uzywamy tylko WINDOWSA!

Nie ma go na liscie WR, bo czekaja na moja poprawke, bo moj wynik byl robiony na OS na ktorym codziennie pracuje przy okacji testowania A-DAT :]

Dajcie Hary'emu duala :D Edytowane przez ent

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OKi, niemalze skonczylem sesje wiec zaczynamy cos dzialac, atek i Sarmax zgloscie sie do mnie na GyGy: 4104784 i zoorganizujemy sie jakos i cos zdzialamy.

• Jesli jakis wpis nie zostal poprawnie rozpoznany i chcemy wpisac go jeszcze raz to nalezy wyedytowac post i napisac do mnie (lub innego Moderatora) PW, podajac co bylo przed edycja i co ma byc po edycji!

ale to ja wieczorem sie zglosze bo teraz DI poszlo w ruch (atek)

ale narazie nie zaczelismy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dajcie Hary'emu duala :D

czemu inni moga sie bawic na pingwinie a my niet??

dajcie mi takiego procka jak ma Harry to ja dam mu duala [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czemu inni moga sie bawic na pingwinie a my niet??

A slyszales takie powiedzenie: "Co wolno wojewodzie tego nie wolno Tobie smrodzie" ? :lol: (n/o oczywiscie ;])

A tak serio to juz to chyba zostalo powiedziane.. to, ze jest on technicznie dopuszczony nie znaczy, ze teraz mamy wszyscy go uzywac.. jak sie mamy scigac i porownywac z innymi wynikami to chociaz w miare na rowni. W Cinebench tez trzeba dodac kategorie do Win64, bo wyniki z niego sa nieporownywalne do tych z 32-bitowej wersji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez licze na SLASK:) kurcze spadlismy ale sie wybijemy w gore:) tylko musimy ciezko pracowac tzn ja moze wiele nei pmoge bo do 10 z tymi moimi pamiatkami to ja moge sobie ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...