Skocz do zawartości
ent

Hwbot.org - United Team Of Poland - Temat Do Dyskusji !

Rekomendowane odpowiedzi

@ryba

jak jesteśmy przy samochodach to bardzo niefortunne porównanie dałeś - to raczej porównanie typu - samochody sportowe, ludzie podają ile jechali max swoimi furkami - i każdy wpisuje się z swoim samochodem po tuningu gdzi np. VMax ma 250 ale jechał 280, a ktoś dopisuje się z Bugatti Veyron, który jechał 380kmph choć predkość maksymalną ma większą - i tu wyskakujesz ty, że po co się wpisuje, skoro nie zrobił nic nadzwyczajnego jak na Veyrona - tak, nie zrobił, ale reszta ma gorsze osiągi a chodzi o ty by być jak najwyżej. Powiedz mi kto tu zrobił ponad 60000pkt ?? (piszesz, że "jechałem" max 100kmph gdzie reszta jeździ conajmnie 200kmph). Pozatym, powiedz mi kto tu się chwali? Jakbym się chwalił to uwierz mi, że ten wynik pojawiał by się wiele razy, jechałbym po innych, że cieniasy, że ja mam lepszy wynik/zrobiłbym lepszy. A jak narazie to Ty się chwalisz chyba, bo przecież zrobiłbys wiele więcej - jakieś kompleksy? Mój wynik pomógł PurePC podnieść się w rankingu i chyba o to chodzi. Jak nie to kolejnych wyników wrzucać nie będe, bo co z tego, że będe miał nawte 35k skoro ty będziesz twierdził, że przy procku A64 >3GHz, na FC z modami zrobiłbyś wyższy wynik? To zrób. Mi to naprawdę dynda :twisted2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak Ci to naprawde dynda to po co dodawałeś swój wynik? :mur:

Co z tego że "reszta" ma gorsze wyniki, skoro chodzi o jak najlepszy wynik na tym co MY (znaczy Ty) posiadamy, a nie 'bo reszta ma poniżej 30000pkt to ja się nie będe wyróżniał'

Masz potencjał to go wykorzystaj...

Edytowane przez JROX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hMMM, powtórze się - Mój wynik pomógł PurePC podnieść się w rankingu i chyba o to chodzi. Ja przepraszam, ale czy to jest ranking najbardziej wykręconego konfigu na PurePC.pl czy też ranking najszybszych for na świecie ?? Chyba to drugie albo ja jakiś niepełnosprytny jestem ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak sam widzisz jest to w dziale "Ekstremalme Podkręcanie", a nie w dziale o kartach Nvidi.

No ale jeżeli karty ustawione na def. to już jest dla Ciebie extream to wycofuje moją poprzednią wypowiedź :-?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dajcie se juz siana. dal wyniki jakie dal, szkoda, ze nie krecil, bo wczoraj jak tylko wsadzilem karte do pc to chodzila na stocku az sie power strip nie odpalil, ale to jest jego wybor. kazdy z nas pewnie by jeszcze pokrecil.

proponuje EOT w sprawie krecenia przez kolege z fraza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JROX - nie napisałem, że to jest ekstremalny wuynik, nie napisałem nigdzie że to super wynik. Nie kręciłem bo nie miałem na to czasu, będe miał znowu cos takiego w łapkach (a będe miał na pewno) i zostanie u mnie dłużej niż jedną noc to na pewno się OC pobawie, bo zawszę to robię. To kolega ryba się tak czepia, że na cholerę taki wynik wogóle dodałem - ja kilkakrotnie odpowiadałem, że po to by PurePC.pl podskoczyło o pare miejsc w rankingu. To czepianie się na siłe i tyle - nie wiem tylko czym spowodowane :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Weelkoo - nie przejmuj sie...

Ty masz racje... Pomogles podniesc sie nam w rankingu i za to dziekujemy... a ze grafy nie krecone... no bywa...

Ale Jesli wam nie odpowiada to zrobcie lepsze wyniki zeby Weelkoo spadl ponizej pierwszej 10.

i prosze o zakonczenie tej bezcelowej "rozmowy"... to nie ma sensu... a z lepszego miejsca na rankingu trzeba sie cieszyc B)

I Tyle... Tak obserwowalem... i poprostu juz nie wytrzymalem ;/ zwykle czepianie sie :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ALe te osoby co są upierdliwe to naprawde maja racje, bo skoro się kupuje dobry sprzęt to przecież nie po to żeby sobie był i leżał w kompie tylko sie wyciska z niego max MHZ. :razz:

Tylko że ja jestem totalną lamą i nic mi o tym nie wiadomo. :wink:

Tak tylko chciałem dodać bo czasem was ludzie nie rozumiem. :-P

Edytowane przez kamilo23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a kto powiedzial, ze te GTX byly kupne?? pewnie przyjechaly do recki i tyle. dajcie juz se siana.

jakis czas temu mialem w domu X1900XTX i markow nie robilem, bo mi sie nie chcialo. pogralem sobie pare godzinek w gry w max detalach i na drugi dzien musialem ja oddac.

bedzie mial mozliwosc zrobic OC to zrobi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ALe te osoby co są upierdliwe to naprawde maja racje, bo skoro się kupuje dobry sprzęt to przecież nie po to żeby sobie był i leżał w kompie tylko sie wyciska z niego max MHZ. :razz:

Tylko że ja jestem totalną lamą i nic mi o tym nie wiadomo. :wink:

Tak tylko chciałem dodać bo czasem was ludzie nie rozumiem. :-P

Przecież te GTX-y były do recki a nie kupione :mur: Czytać nie umiesz czy co ?

Jestem teraz tutaj rzadko ale jak już jestem i widzę co się tutaj dzieje to odechciewa mi się całkowicie pisać.

Powiedzcie mi, gdzie w regulaminie hwbot jest napisane, że grafy muszą być kręcone ? Nigdzie !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DEVILEK, Niemiec - tak na wielu forach ostatnio bywa (hMMM, w sumie chyba na wszystkich :twisted2: ), ale na szczęście są jeszcze ludzie myślący, czytający ze zrozumieniem czy też po prostu uprzejmi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Weelkoo, tylko widzisz tutaj jest dzial "Ekstremalne podkrecanie", a nie "Jak podkrecac", wiec tutaj sie przychodzi z wynikami bez kompromisow, ale dobra nie mam nastroju tobie tego tlumaczyc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo richba5tard coś pochrzanił -

Comments:

[20 May 16:11] Balu: I think there are some problems with updating. PurePC's bot isn't updating himself - it cannot add ryba's FX score... there are some bugs with updates.. realy

[20 May 16:23] richba5tard: You, I've gotten reports of this bug. It will be fixed in an half hour...

[20 May 16:40] richba5tard: Thank you for the bugreport. It's fixed now, my appologies for the hassle...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bedzie male wzmocnienie w markach :)

wyniki:

34 - 2001

21,7 - 2003

11.1 - 2005

6,6 - 2006

takie wstepne, bo nie znam maximum karty jeszcze. w 2001 procek strasznie ja dusi a niestety jakas felerna sztuka, bo tylko 4g robi na 1,4V

konfig testowy:

Pentium D 930@4GHz

4*512 3-4-4-8 350mhz

X1900XT 700/840 omegi na cat6.3

ogolnie spodziewalem sie lepszych wynikow po karcie za taka kase.

Edytowane przez Niemiec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ryba

najs :) Ja w przyszłym tygodniu będe miał na chwilę nową zabawkę i powinienem skosić wszystkie platformy wyposażone w jedną kartę :twisted2: Powinienem, zobaczymy czy podołam bo CPU mój słabiutki jest :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ryba

najs :) Ja w przyszłym tygodniu będe miał na chwilę nową zabawkę i powinienem skosić wszystkie platformy wyposażone w jedną kartę :twisted2: Powinienem, zobaczymy czy podołam bo CPU mój słabiutki jest :)

nowa karte dostaniesz czy nowa platforme intela ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ekhm... updaty nie działają...

Wyniki ryby z FXa nie wchodzą :/

bo za kiepskie jak na FX i AMD tajną umową związany z HWBotem odrzuca :D

@ryba

Pewnikiem jakie ES G80 :D

Uwielbiam takie tajemniczo-bujczuczne zapowiedzi pogromu neptków :mrgreen:

Edytowane przez yotomeczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo za kiepskie jak na FX i AMD tajną umową związany z HWBotem odrzuca :D

Pewnikiem jakie ES G80 :D

Uwielbiam takie tajemniczo-bujczuczne zapowiedzi pogromu neptków :mrgreen:

w sumie żadna nowość :) 7950GX2 ale zawsze coś do zabawy jest :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...