Skocz do zawartości
ent

Hwbot.org - United Team Of Poland - Temat Do Dyskusji !

Rekomendowane odpowiedzi

mark01 X700Pro

http://service.futuremark.com/compare?2k1=8886828

Sprawdzałem na HWbot to mam trzecie miejsce na tej karcie :blink: ,może dlatego że mało kto ma takie cienkie karty graf. ? :lol2:

z pewnością :wink: osobiście mam 1 miejsce na HWbot w kat.Venice 3000+Spi1M,i też się jakoś nie ekscytuję,bo proc odchodzi w zapomnienie :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze ze Hipo zrobił łdny wyniczek :) Gratsy dla niego!

No nasz Faker znów zaczyna działac widze :D bardzo dobrze, oby tak dalej :)

PS. OC Squad też ładny wyniczek na cold water szykuje :>

No wyniczek jest tylko ze coś sie HWBoot nie uaktualnił :] chyba ze trzeba to zgłaszać do ent'a ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co sie stao ze mnie nie dodao? :blink:

Pewnie śrubokrętu nie masz ;)

A na powaga - poczekaj aż hwbot zaktualizuje posta, popatrz na date jego ostatniej edycji. Było to dzisiaj koło 6 rano ;)

Edytowane przez janio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3D Mark 2001:

Wrzucę to tutaj. :) Kiedyś robiłem porównania spi16m w zależności od timingów pamięci i były głosy by zrobic coś podobnego w 3D.Znalazłem trochę czasu:

12x242=2,9GHz 242MHz 2,5-2-2-5 1T 3dm01=24,2k

i

10x290=2,9GHz 290MHz 3,0-3-3-8 1T 3dm01=24,1k

Wychodzi na to że w drugim przypadku pomimo wyższego wyniku przepustowości pamięci w Sandrze o prawie 10% nie przełożyło się to na wynik w 3dmarku2001.

Pozdrawiam :D .

Edit:

Dodam,że karta graficzna to Radeon X700Pro @456/555MHz identycznie ustawiona w obydwu przypadkach jak i inne ustawienia OS. :)

Edytowane przez Ricci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3D Mark 2001:

Wrzucę to tutaj. :) Kiedyś robiłem porównania spi16m w zależności od timingów pamięci i były głosy by zrobic coś podobnego w 3D.Znalazłem trochę czasu:

12x242=2,9GHz 242MHz 2,5-2-2-5 1T 3dm01=24,2k

i

10x290=2,9GHz 290MHz 3,0-3-3-8 1T 3dm01=24,1k

Wychodzi na to że w drugim przypadku pomimo wyższego wyniku przepustowości pamięci w Sandrze o prawie 10% nie przełożyło się to na wynik w 3dmarku2001.

Pozdrawiam :D .

jak zawsze wzorowe porównanko

a tak na marginesie w 2003 tak samo ??

/tylko nie ucieknij na Tweaka :D/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak zawsze wzorowe porównanko

a tak na marginesie w 2003 tak samo ??

/tylko nie ucieknij na Tweaka :D/

Thx. :D.W 3dm03 teraz nie próbowałem,ale jest bardzo wymagający do memek,przekonałem się o tym wcześniej(gdzieś w lutym 06) jak robiłem wyniki do 3dm01/03/05(do sygnaturki).Dzisiaj szykuje sprzęt na wieczór (montaz dodatkowych wiatraków 120mm),planuje pocisnąc ballistix'y coby zmniejszyc różnicę do myrddin669'a,który zrobił wynik na Twoich Ballistix'ach,mam nadzieję się troche poprawic. :lol2:

Co do Tweaka zaglądałem tam pare razy,postów po przerwie nie pisałem i nie odczuwam takiej potrzeby. :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodzi o spi1m

prosze o usuniecie postow

sector19

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...7entry1916167

piotres

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...9entry1916229

devilek - http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...0entry1914060 - wywal oc-team z taga

Edytowane przez demek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodzi o spi1m

prosze o usuniecie postow

sector19

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...7entry1916167

A mnie to niby czemu?? :blink: :blink: Przeciez to pierwszy wynik i od poczatku nie bylo z nim problemu :P... :rolleyes:

No ale jak usunac to Moge... (moze zedytuje i wywale Sector19?? :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie to niby czemu?? :blink: :blink: Przeciez to pierwszy wynik i od poczatku nie bylo z nim problemu :P ... :rolleyes:

No ale jak usunac to Moge... (moze zedytuje i wywale Sector19?? :unsure:

nie laska sprawdzic o jakim poscie pisze?

"Zedytuj posta bo popatrz co zrobiles w 2 Poscie :P

"24. niuti - 40.38s - XP 1700 @ 2552 AC mróz na dworze (IMG:<a href='style_emoticons/default/laugh.gif' target='_blank'>style_emoticons/default/laugh.gif</a>) (IMG:<a href='style_emoticons/default/icon_lol.gif' target='_blank'>style_emoticons/default/icon_lol.gif</a>)"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie laska sprawdzic o jakim poscie pisze?

"Zedytuj posta bo popatrz co zrobiles w 2 Poscie :P

"24. niuti - 40.38s - XP 1700 @ 2552 AC mróz na dworze (IMG:<a href='style_emoticons/default/laugh.gif' target='_blank'>style_emoticons/default/laugh.gif</a>) (IMG:<a href='style_emoticons/default/icon_lol.gif' target='_blank'>style_emoticons/default/icon_lol.gif</a>)"

No wlasnie nie pokazalo :)... nie dodales tego urla.. a zapomnielaem o "tamtym" juz sie bawie :]

Edit: Zrobione :]

Edytowane przez Sector19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i kolejny edit hwboota sie odbył a wyniku nie dodalo i pytanie dlaczego ? bo z tego co widzie to nie tylko mojego nie dodało.

Moze piotres musi jeszcze zedytowac... ale cos mi sie wydaje ze "to nie to" :? i juz nawet sam nie wiem o co mzoe biegac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bylo pol strony warningow a zostalo

[warn] Error in post #1916229 [show post]: hwbot tag found, but submitted username (sobih) differs from real one (piotres), ignoring.

[warn] Error in post #1916410 [show post]: hwbot tag found, but submitted username (sobih) differs from real one (piotres), ignoring.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[warn] Error in post #1916229 [show post]: hwbot tag found, but submitted username (sobih) differs from real one (piotres), ignoring.

[warn] Error in post #1916410 [show post]: hwbot tag found, but submitted username (sobih) differs from real one (piotres), ignoring.

NIe ma nikt kontaktru z piotresem??

NApiszcie do niego jesli mozecie !!!

Ja już dałem raport i napisałem Pw. Więcej kontaktów nie mam :)

Edytowane przez Sector19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tym ze te warny byly juz wczesniej, przed zeswirowniem hwbota.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...