KvaN Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) http://service.futuremark.com/compare?2k3=4819656 juz moge byc fajny ? :rolleyes: No możesz być :) A btw. przydało by sie chociaż do tej pierwszej 10 wskoczyć ;) Edytowane 5 Czerwca 2006 przez KvaNfield Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weelkoo Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Sulaco już to załatwił - 8 miejsce :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Sulaco już to załatwił - 8 miejsce :twisted2: tak, tylko to sa jego prywatne karty z vmodami, calkiem inna sprawa by byla, gdybym tez mial swoje karty a nie pozyczone :P ale coz, gratsy dla niego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 hMMMM, ciekawe kiedy jakikolwiek kontak ze mną nawiązywałeś ?? wymyślać takie tezy to dopiero sport - ja zaś nie robię tego ani dla sportu ani dla zabawy, ot taka praca a wyniki wrzucam z wiadomych wzgledów Pisalem na forum z pytaniem ;) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...6entry2136606 Tutaj :) Jeśli nadal jesteś chętny to ZAPRASZAM ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weelkoo Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 hMMMM, aktualnie mam 2x7800GT prywatne ale jak co to w późniejszym terminie postaram sie załatwić jeszcze raz 7950GX2 to można się wtedy jakoś zgadać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 hMMMM, aktualnie mam 2x7800GT prywatne ale jak co to w późniejszym terminie postaram sie załatwić jeszcze raz 7950GX2 to można się wtedy jakoś zgadać :) OK :) nie ma problemu, do tego czasu może uda mi się poskładać WC = będzie jeszcze lepiej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) własnie galaxy przysłało mi 7900GTX do zabawy - jest problem nie mam kabla zasilającego :/. btw.. jakich orientacyjnie wyników można spodziewac się na tej karcie w markach 03 i 05? Edytowane 6 Czerwca 2006 przez MILANS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) Ho ho... nowy silnik strony... I Chwilowo jestesmy na 1. Miejscu 3DMarka 2005 :lol: :lol: , az milo popatrzec :D Ps. Ladnie ladnie to wyglada pomalu... fajnie sie przeglada kto jakie ma miejsce w danym sprzecie itp. itd. ladna robota. Edytowane 7 Czerwca 2006 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Ho ho... nowy silnik strony... I Chwilowo jestesmy na 1. Miejscu 3DMarka 2005 :lol: :lol: , az milo popatrzec :D Ps. Ladnie ladnie to wyglada pomalu... fajnie sie przeglada kto jakie ma miejsce w danym sprzecie itp. itd. ladna robota. hwbot sie rozwija - to dobrze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 dostalem maila, ze jeden z wynikow jest podejrzany Niemiec wyedytowalem twoj wpis - teraz jest juz ok :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 jaki wynik niby jest podejrzany?? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Właśnie, czyj wynik... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 @niemiec twoj wynik na sempie i 6600gt sli byl wpisany jako a64 newcastle i single gpu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 @niemiec twoj wynik na sempie i 6600gt sli byl wpisany jako a64 newcastle i single gpu ;] a to juz nie moj problem, ze to sobie tak rozpoznaje ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 no to ja troche wspomoglem hwbota moja 7900GT ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Pytanie do ludzi mających "pucharki" przy nicku... czy robiliście coś szczególnego, czy to się wam samo z siebie pojawiło? Chętnie dowartościowałbym się takimi dwoma pucharkami przy nicku ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Pytanie do ludzi mających "pucharki" przy nicku... czy robiliście coś szczególnego, czy to się wam samo z siebie pojawiło? Chętnie dowartościowałbym się takimi dwoma pucharkami przy nicku ;] Mamy Pierwsze miejsca w danej kategorii :)... Np ja mam Hardware awards: [#1 Athlon XP 2000+ in SuperPi] : #1 Athlon XP 2000+ in SuperPi with 40.07 sec [ link ] - [ popup ] [#1 single GeForce4 Ti 4200 128 in 3Dmark 2003] : #1 GeForce4 Ti 4200 128 in 3Dmark 2003 with 2076 marks [ link ] - [ popup ] [#1 single Radeon 9500 in 3Dmark 2003] : #1 Radeon 9500 in 3Dmark 2003 with 7 marks [ link ] - [ popup ] [#1 single Radeon 9500 in 3Dmark 2001] : #1 Radeon 9500 in 3Dmark 2001 with 24117 marks [ link ] - [ popup ] [#1 single Radeon 9500 in 3Dmark 2005] : #1 Radeon 9500 in 3Dmark 2005 with 3187 marks [ link ] - [ popup ] [#1 single GeForce4 Ti 4200 128 in 3Dmark 2001] : #1 GeForce4 Ti 4200 128 in 3Dmark 2001 with 17928 marks To sie nazbieralo.. :]. tylko musisz sobie zalozyc konto na hwbocie :) Edytowane 8 Czerwca 2006 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Pytanie do ludzi mających "pucharki" przy nicku... czy robiliście coś szczególnego, czy to się wam samo z siebie pojawiło? Chętnie dowartościowałbym się takimi dwoma pucharkami przy nicku ;]mi tam sam wskoczył :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 konto mam, pucharki też (p3 i rivka) ale coś sobie nie wiąże ze sobą... np. AragornPL ma przy ilości wyników "verified", a ja "scanned by bot and matching username"... wie ktoś jak to połączyć? Dla łatwiejszego zrozumienia ocb załączam obrazek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 No właśnie też tam sobie założyłem tam konto, ale nie mam nagród powiązanych ze mną... OCB? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Nagrody będą jak zostanie to zweryfikowane, trwa to troszkę, nasz OC Squad (czyli ja i geng) czekał na pucharki troche ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 tyle, że ja jestem zarejestrowany już od daaawna (od mojego pierwszego wyniku :/) a i tak mi nie daje :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 A Ja wiem jak wam pomoc :)... Przeszukajcie wszystkie zakladki... tam gdzies byla opcja weryfikacji... czy Uzytkownik "Balu" z pure pc jest tym samym co "balu na hwbocie"... W Tym celu w jakims miejscu musicie podac Login do forum PurePc.pl i haslo z forum purepc.. i wtedy on to sprawdzi... czy naprawde jestescie ta sama osoba... i jesli sie bedzie zgadzalo to wyniko dodane sa wasze i TYLKO WASZE.... i nikt ich nie moze przywlaszczyc :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Hehe, ja mam 3 złote pucharki :P A to dlatego że mało kto ze sprzętem jak moim wrzuca wyniki na hwbota :P Edytowane 8 Czerwca 2006 przez hary86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Hehe, ja mam 3 złote pucharki :P A to dlatego że mało kto ze sprzętem jak moim wrzuca wyniki na hwbota :P to tak jak ja z P2 i 9200se :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) a ja nie mam zadnego................ nie dali mi :D mimo ze sie nalezą dwa złote i jeszcze jakies..... // tak btw, jak dodaliscie 32m? http://www.hwbot.org/quickSearch.do?hardwareId=CPU_651 ? przecie ppc nie jest w tym rankingu... // dobra juz wiem jak :D Edytowane 9 Czerwca 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Dzięki Sector19 Już mam 2 srebrne pucharki przy nicku :) Szkoda tylko że jakiś gościu ma GTO2 z biosem XL-ki :/ Był bym pierwszy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Dzięki Sector19 Już mam 2 srebrne pucharki przy nicku :) Szkoda tylko że jakiś gościu ma GTO2 z biosem XL-ki :/ Był bym pierwszy... hmmm, ja nie mam pucharkow... jak zrobiles ze teraz juz masz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ja tam mam jeden i mi styka. SLI z 6800GS - do teraz 1 na orbie jestem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 A Ja wiem jak wam pomoc :)... Przeszukajcie wszystkie zakladki... tam gdzies byla opcja weryfikacji... czy Uzytkownik "Balu" z pure pc jest tym samym co "balu na hwbocie"... W Tym celu w jakims miejscu musicie podac Login do forum PurePc.pl i haslo z forum purepc.. i wtedy on to sprawdzi... czy naprawde jestescie ta sama osoba... i jesli sie bedzie zgadzalo to wyniko dodane sa wasze i TYLKO WASZE.... i nikt ich nie moze przywlaszczyc :] Dzięki Sector, już znalazłem! Jest to w zakładce My fora, tam dajemy show details przy ppc i podajemy login i hasło ;] Wreszcie czuje się dowartościowany dwoma pucharkami przy nicku :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...