JROX Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) kszonek Zrobiłem dokładnie to co jest napisane w poście powyżej ;) Edytowane 9 Czerwca 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Dzięki,sprawdziłem,u mnie tez zadziałało. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Dzięki Sector, już znalazłem! Jest to w zakładce My fora, tam dajemy show details przy ppc i podajemy login i hasło ;] Wreszcie czuje się dowartościowany dwoma pucharkami przy nicku :D no a ja nie... pucharków mam 4 a w teamie wyświetlają się tylko 2 ( a mam jeszcze dwa srebrne z tej samej grafy - NV6200) logicznie myśląc doszedłem do wniosku, że hardware awards czyli jeden hardware= jedna, najlepsza ocena czy aby mam racje? Edytowane 9 Czerwca 2006 przez majkel84 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Może w SPi32m zaczniemy się ścigać w Hwbot ? :lol: (więcej pucharków będzie :lol2: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 imo gut ajdija, to samo z 3dmarkiem2006 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 team PuprPc zdominowalo dzisiaj hwbota ;] ladnie sie teraz strona glowna prezentuje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 O w morde :D To sie nazywa dominacja :mrgreen: Szkoda tylko, ze grafy z niższego segmentu :P Jakby kto nie zdążył... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) O w morde :D To sie nazywa dominacja :mrgreen: Szkoda tylko, ze grafy z niższego segmentu :P Jakby kto nie zdążył... [img ]http://img.photobucket.com/albums/v675/Swider/hwbot.jpg[/img] hehe, szkoda ze 2k1 dodaelem wczesniej to bylby jeszcze jeden pucharek na glownej ;] tak w zasadzie to pownienem miec 5 zlotych i jeden srebrny, ale przez nieregulaminowe wpisy mam #4 .... ale kij z tym ;) Edytowane 9 Czerwca 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 No no :] A jeszcze w kategorii Intel pojawią się niedługo rekordy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 No no :] A jeszcze w kategorii Intel pojawią się niedługo rekordy ;)na moim sempronie 939 też coś pokombinuje :D i może bedzie podium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 na moim sempronie 939 też coś pokombinuje :D i może bedzie podium nie waz sie zabierac mi #1 bo bede płakał! ;) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 nie waz sie zabierac mi #1 bo bede płakał! ;) :Pbedzie zamrażarka cooling wiec sie zobaczy :D 3 miejsce w spi 1m na hwbocie do zrobienia :) jak zejde na 28.xxx bedzie dobrze właśnie system robie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 bedzie zamrażarka cooling wiec sie zobaczy :D 3 miejsce w spi 1m na hwbocie do zrobienia :) jak zejde na 28.xxx bedzie dobrze właśnie system robie nie waż sie zabierać mi 3 miejsca... bo sie zdenerwuje :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 nie waż sie zabierać mi 3 miejsca... bo sie zdenerwuje :-Pnarazie to DFI ma chyba okres dyski mi sie sypią jak nie stata to ata poźniej cd romy nie dało sie windy zainstalować :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maydayq Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zrobiłem ile mogłem. Teraz muszę czekać na nowy cooler do grafy i nowy zasilacz. btw. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zrobiłem ile mogłem. Teraz muszę czekać na nowy cooler do grafy i nowy zasilacz. btw. [img ]http://i66.photobucket.com/albums/h260/asdat0r_photos/asdf.jpg[/img] :) bosh, w wieszosci sprzet ledwo co wykreony a pierwsze miejsca :/ ehhhhhhhh tak btw dalbys screeny chociaz :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 ja mam pytanie - dlaczego nie ma subrankingu "celeron" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati666death Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 jak to jest, ze mam 3 miejsce w swojej kategorii i nie mam pucharku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) jak to jest, ze mam 3 miejsce w swojej kategorii i nie mam pucharku?A czy wynik został już zweryfikowany? Edytowane 25 Czerwca 2006 przez KvaNfield Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati666death Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 a kiedy nastepuje weryfikacja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) a kiedy nastepuje weryfikacja? Jak nacisniesz "update ranking now" - to chyab w pierwszym poscie bylo napisane :mur: Edit ajccc... :) Nie zrozumialem pytania :) Edytowane 25 Czerwca 2006 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati666death Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) aby udzielic rady nalezy zrozumiec pytanie, wiec przeczytaj jeszcze raz Ok, problem juz rozwiazany Edytowane 26 Czerwca 2006 przez Muniol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) Tak jak mówiłem, jakiś problem z weryfikacją: I jak dałem update now to bot strasznie warnami sypał: więc może tutaj leżeć przyczyna. Edytowane 25 Czerwca 2006 przez KvaNfield Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ja mam 2 zlote i 2 srebrne mimo to nie pokazuje mi ich przy niku. Zapewne problemy z weryfikacja Moze czas porobic marka 06 :P Pc marki, aquamarki itd. Ale to juz zapewne jak mi minbie sajgon w robocie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Jakie Boty dorobic? Mam troche wolnego czasu wiec moge nowe ustawic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Ja bym obstawal za: -Aquamark -3Dmark 2006 -Moze PCmark?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 mark 2006 [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) A ja od siebie dodalbym PiFast'a :D Chwilowo musze spadac do miasta wieczorem wszystko ladnie zrobie, tym czasem piszcie jakie benche beda mile widziane :D. EDIT: Dodane benche to 3DMark 2006, PiFast, Aquamark, za chwile bede pisał poradnik jak dodać własny wynik, każdemu rankingowi zostanie też przydzielony opiekun, więcej info za moment :D Usunąłem wszystkie wyniki które zostały dodane wcześniej do rankingów które dopiero założyłem, proszę zgłosić je jeszcze raz. Edytowane 2 Lipca 2006 przez ent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Jak sa naliczane punkty dla druzyny ? Bo nie wiem czy warto zglaszac jakies swoje czy tylko bym szkodzil druzynie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Jak sa naliczane punkty dla druzyny ? Bo nie wiem czy warto zglaszac jakies swoje czy tylko bym szkodzil druzynie? Liczy sie pierwsze 10 winikow wiec dodawaj smialo !!! Nie bedziesz sie liczyl w statystyce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...