wisnia666 Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 A ja wam powiem że mimo posiadania konta na orbie nie mogę za nic w świecie opublikować wyniku.. może jakieś podpowiedzi? konto oczywiście zakładane dla testowanej grafy.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 (edytowane) Spoko, oczywiście zrobiłem "save project" ;) wiec jak sie stworzy jakies konto na 3dmarki (purepc.pl team) to wtedy można wszytkie wyniki dodać do orba :] Romek ma wszytko na dysku, wiec mam nadzieje, że się tym zajmnie i wtedy wiarygodnośc będzie potwierdzona na 101% PS. A rozdziałka oczywiście def :mrgreen: PS2. rozumiem Ciebie yoto :) i racja, że orb jest bardzo ważny, oraz wyklucza możliwośc czitowania z rozdziałkami - dlatego orby do wyników postaram sie załatwić jak najszybciej :) pozdro Edytowane 8 Września 2006 przez Świder Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Yoto ma ewidentnie rację - bez ORB'a wynik nie powinien być uznany za wiarygodny. O ile stałym bywalcom forum, dobrze znanym szerokiej publicznosci tego site'u, możemy w zasadzie wierzyć i bez ORB'a, jednakże "newcomers'ów" nikt nie sprawdzi. A przypadków ściem ze screenami mieliśmy juz chyba w ponad 4-letniej historii wystarczająco dużo..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Yoto ma ewidentnie rację - bez ORB'a wynik nie powinien być uznany za wiarygodny. O ile stałym bywalcom forum, dobrze znanym szerokiej publicznosci tego site'u, możemy w zasadzie wierzyć i bez ORB'a, jednakże "newcomers'ów" nikt nie sprawdzi. A przypadków ściem ze screenami mieliśmy juz chyba w ponad 4-letniej historii wystarczająco dużo..... a poza tym - jestem w stanie zrobić wyższy wynik bez orba (na pewno w 2001) niż z orbem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 http://service.futuremark.com/compare?2k1=9042833 - 64383 - 7900gtx http://service.futuremark.com/compare?2k3=4949724 - 41377 - 7950gx2 http://service.futuremark.com/compare?2k1=9042838 - 27530 - 6600 @ passive :) orba od rekordowego 3d01 nie ma :| albo go gdzieś wcięło albo nie zrobiłem, jeżeli naoczni świadkowie w postaci redakcji i administracji nie wystarczą to wywalcie wynik :) Jak będziemy w wawie to będzie lepiej + napewno będzie orb ;] Są także wyniki chaosa i fido, które sie postaram dodac za niedługo. Jest narazie taki problem, że mamy konto non-pro wiec w markach wyższych od 01 możemy miec tylko jeden opublikowany wynik... :/ co nas niestety trzyma bo wyników jest pare... ale nad tym sie jeszcze pomysli ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Sorki chłopaki za OT, ale co się kroi w wawie : > Jakieś targi czy cuś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Sorki chłopaki za OT, ale co się kroi w wawie : > Jakieś targi czy cuś? http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2293880 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Jest narazie taki problem, że mamy konto non-pro wiec w markach wyższych od 01 możemy miec tylko jeden opublikowany wynik... :/ co nas niestety trzyma bo wyników jest pare... ale nad tym sie jeszcze pomysli ;) moge pomoc? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Dorzucilem 2 zlota i braz Braz mam zamiar zamienic na zlotko no i jeszcze zapodac 2006 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 (edytowane) Dorzucilem 2 zlota i braz Braz mam zamiar zamienic na zlotko no i jeszcze zapodac 2006 Bardzo ladnie... Jeszcze Kilka wynikow w okolicach 50k w Marku 2001 i bedziemy na wysokiej pozycji... Moze jeszcze ktos Pomoze :) Edytowane 10 Września 2006 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Dzisiaj sprobuje dobic jeszcze kilka pts do tego wyniku Postaram sie zdobyc druga taka sama karte i pojade na CF PS Czy widzicie jakies pucharki obok mojego nicku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 pucharki przyjda z czasem a do X1x00 potrzebujesz niestety mastera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 No akurat x1800gto nie potrzebuje mastera :D Co do 2001 widze ze ciut odskoczylem od konkurencji Dzisiaj walcze w pozostalych kategoriach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 No akurat x1800gto nie potrzebuje mastera :D oO x1900gt juz potrzebuje. a przynajmniej jest tak napisane na pudelku od niego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Ok ile moglem tyle dalem Jakies ciut poprawione marki pifast superPi 1m Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 (edytowane) No no no w Marku 2001 Juz 5 miejsce :)... Positiv Edytowane 12 Września 2006 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Ja się staram coś zdziałac w dziale x2, w końcu co nie co procek może ale jakieś lepsze chłodzonko niż wc by się przydało :wink: Jak na razie tylko spi32m i pifast ze złotem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 No no no w Marku 2001 Juz 5 miejsce :)... Positiv jakie 5 jak 4 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 niech chaos doda swoj wynik i bedziemy na 3 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 No to ładnie, tak trzymać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 No to ładnie, tak trzymać :D a jak mozna skasować swój wynik z hwbota ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 a jak mozna skasować swój wynik z hwbota ? a po co tak? ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 a po co tak? ;> żeby mieć wybór to da sie ? bo skasowanie posta nie wywala :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 a jak mozna skasować swój wynik z hwbota ? Ja moge usunac... jesli chcesz... podaj tylko na pw jaki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 żeby mieć wybór to da sie ? bo skasowanie posta nie wywala :D dalej o te scr sie gniewasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Ja moge usunac... jesli chcesz... podaj tylko na pw jaki... jeszcze chwile poczekam na rozwój sytuacji ... bo coś mi się nie widzi dobrze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) W Pi1m brakuje nam 0,01s (średnia) do szóstego miejsca.Może komuś(z top10) uda się jeszcze wycisnąć coś ze swojego sprzętu. :) Ja wieczorkiem poróbuję. :) Edit: W 3D też wysoko stoimy,tam widzę Sulaco szaleje,gratki. :) Edytowane 13 Września 2006 przez Ricci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Moge poprobowac. Powinienem wydusic sporo wiecej, ale jak pisalem tej platformy jeszcze nie znam a czasu ciut brak na zabawy. Moze nowy biosik cos pomoze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Moze jeszcze ktos dorzuci male co nieco do rankingu Aquamark03... w sumie wyniki tam mamy niezbyt wygorowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Mi nie podaje wynikow :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...