Gość ctx0075b Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Moge sie przyłączyć do teamu z moim szajsem (patrz sygnaturka)??moze cos pomoge =) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Witam krajana. Patrząc na Twój config to wynik w 3dmark2006 powinien być niezły. W reszcie benchów ten AMD słabo rokuje. Zapuść Aquamark to zobaczymy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctx0075b Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 jeszcze przed nowym rokiem planuje zmiane na coś szybszego, a do tego jeszcze 2 gb ramu i drugi geForce... wtedy będziemy sie "bawić" tylko nie wiem na jakiego proca sie zdecydowac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Co się stao się z tym HWBotem ? Za 4 i 5 miejsca nie daje pkt, a nawet za jedno 3 :mur: A wczoraj jeszcze miałem za to pkt... Tutaj to możecie zobaczyć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 HWbot ostatnie dwa dni nieco głupiał, mi nie liczył chyba z 7 wyników (nawet 1 i 2 pozycja). Teraz spojrzałem i już tylko jednego nie podlicza. http://www.hwbot.org/user.do?userId=5759 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Cos chyba wszystkim w swieta sie nudzilo i wrzucali za duzo wynikow, przez to BSODy zalapywal Bot :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 @MaSell Sisoftsandre wycofali, tzn będzie jako bench, ale pkt za nią nie będzie, bo były za duże różnice w wynikach :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 dla zainteresowanych: dodano semprony 2800+ i 3000+ AM2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Czy ja tez moglbym przylaczyc sie do teamu? Mam sprzet jak w podpise tylko czasami cos sie zmiena. Moze tez cos pomoge. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Wy się nie pytajcie tylko dodawajcie wyniki :D Tutaj nie trzeba mieć pozwolenia na przyłączenie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Wy się nie pytajcie tylko dodawajcie wyniki :D Tutaj nie trzeba mieć pozwolenia na przyłączenie :) ...wystarczy wykonać przelew na moje konto [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 ...wystarczy wykonać przelew na moje konto [; zaraz w lep dam, ustalalismy, ze na moje :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 A ja myślałem że ojca R z Radia z Twarzą aby nas tutaj pobłogosławił :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 zaraz w lep dam, ustalalismy, ze na moje :/ to moze w ramach rozejmu z Twojego konta na konto masella :D tylko podaj dane, zebysy mogli grzecznie przelewy robic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 prosze bardzo ;) Multibank 32 1140 2017 0000 4902 0255 3741 z Mateuszem bedziemy sie juz dzielic wplywami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 A moderacja nic nie dostanie? Kto nie wplaci ma blokowane wyniki. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 /zmiana teamu/ :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Cos jest nie tak z hwbotem. Mam 5 wynik w CPu-z i nie mam punktow. Koles za mna ma i przedemna tez maja. Co jest? http://www.hwbot.org/compareProcessorResul...39#result565939 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Bo punkty naliczane sa w ciagu 24h a nie od razu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Gdzie sie podziały rankingi PPC ze smarków 05 i 06, w pozostałych kategoriach są Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 @Greg_1 Problem z hwbotem :] Najogólniej mówiąc przeciążenie :) Trzeba parę razy dać refresha [scan whole topic] to może załapie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Ja się wpisałem do teamu i niestety moje wyniki nie zostały dodane. Dużo ich nie ma ale zawsze coś :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 (edytowane) Jak wpisałeś ? Dodałeś wyniki na forum ? Jak tak to czy odświeżyłeś ranking ? (w 1 poście hwbota klikasz na odśwież ranking i na stronce która się otworzy dajesz scan last page & update) Jeśli na stronie hwbota się zarejestrowałeś i zalogowałeś to hwbot znajduje wyniki pasujące do twojego nicka, a następnie trzeba mu wpisać pass i login na ppc, jeśli uda mu się próba zalogowania to doda wyniki na twoje konto na bocie ;) W przeciwnym razie wyniki są oznaczone jako: Results scanned by the bot matching Madness's username, but at fora where you haven't authenticated your login. Edytowane 3 Stycznia 2007 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 http://www.hwbot.org/compare.do?resultId=506630 ten wyniczek to chyba poleci do działu SLI i wtedy Malik wskoczy na 1 miejsce ;) (+2 pkt) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 (edytowane) A mnie od zawsze zastanawiało dlaczego ludzie mający lepsze grafy mają więcej pkt za top 5... Przykład: 1 miejsce w 7800GT w marku 05 to 10 pkt 1 miejsce w 7300GT w marku 05 to 2pkt W obu przypadkach karty nie łapią się do top 150 wyników i nie mają żadnych dodatkowych pktów z tego tytułu... Edytowane 3 Stycznia 2007 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Dzięki Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 @Greg_1 Problem z hwbotem :] Najogólniej mówiąc przeciążenie :) Trzeba parę razy dać refresha [scan whole topic] to może załapie. przciążenie.... to przeciążmy go jeszcze bardziej "dajac pare razy refresha" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Mam proplem z PiFast. Jak procesor nie jest podkrecony to dziala, jak teraz jest podkrecony na 2500 to juz nie dziala. Pisze zeby loga gdzies wyslac. Co jest grane? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 dodałem trochę wyników z 3dmarka 2003 , nie ma czym sie chwalić ale zawsze o te 9 wyniczków w rankingu więcej :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 co ile sa aktualizacje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...