JMKS Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) Jak pkt nie bedzie, a inni maja za wyniki bez orbow, screenow itp to cya.Ale o czym mówisz? Od ok 24h nie było żadnej aktualizacji punktów z tego co widzę i to nie ma z Tobą nic wspólnego - jak będzie aktualka to też się załapiesz. ps. USSR sie polaczyli.Znaczy mają "instant number one"? Bo u nich to tak wypada, 10k lekko... Link: http://hwbot.org/forum/showthread.php?t=1108 - po prostu nikomu nie nalicza, nie tylko tym dwóm + Tobie... :P Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez JMKS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Znaczy mają "instant number one"? Bo u nich to tak wypada, 10k lekko... 3 największe teamy z top20 już mają lekko 13k ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 http://www.hwbot.org/teamInfo.do?teamId=1701 Nagrod od zaje.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMKS Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) Na razie naliczyłem koło 5k pkt, ale w 2 największych rosyjskich teamach jeszcze kupa punktów. Nieśmiało zaproponuję: róbmy screeny póki mamy 2. :lol2:. Utrzymanie 2. to będzie zdaje się równoznaczne z wyprzedzeniem Greków - ostro. Jednym słowem lawina łączeń się zaczyna. A w sumie pomysł jest o tyle głupi że w następnej rev. HWBota chyba będzie oddzielna klasyfikacja po narodowościach - chociaż np. że XS się złączy z czymś to wątpię. Więc ogólnie to się głupio robi, tyle powiem :P. Edit: http://utorau.narod.ru/index.html/ => 1. http://hwbot.org/teamInfo.do?teamId=1561 2. http://hwbot.org/teamInfo.do?teamId=1520 3. http://hwbot.org/teamInfo.do?teamId=1449 4. http://hwbot.org/teamInfo.do?teamId=1385 5. http://hwbot.org/teamInfo.do?teamId=1402 _______________________________________ ~16.000 punktów - wg mnie właśnie "rozwalili system" i teraz nie wiadomo co to będzie w ogóle... :P Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez JMKS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) Taa tylko zwroc uwage na podstawowa sprawe,ze nasz kraj jest malutki a oni to potega,reasumujac w moim mniemaniu sa nadal za nami ;) kiedys byl taki kawalek chlopakow z warszawy"Molesta"-"Kseroboy" za to tez powinni karac!!! Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Jutro będę miał lapka na Celeronie M 1.5 - parenaście pierwszych miejsc wjedzie :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Bot już podliczył owe wyniki. Jeszcze ranking teamów nie jest podliczony, ale to pewnie też się niedługo zmieni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Heheh, ale z 71 zownowaliśmy kategorię E6300 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 No i ruscy na 1 miejscu, a my spadamy o jedno... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) No i ruscy na 1 miejscu, a my spadamy o jedno... dokladnie... trzeba sie zabrac za turkow :) EDIT: Fakt... dzis rano wstalem i pierwsze co mi przyszlo na mysl to CO JA NAPISALEM O TURKACH :P... oczywiscie ze Grekow :P Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMKS Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 dokladnie... trzeba sie zabrac za turkow :)A konkretnie to Greków ;). No to skończyło się rumakowanie, chociaż myślę że naprawdę jakaś rewolucja poszła - u nas to tak od biedy jakoś wyglądało, a tutaj to po chamsku przy kolejnej aktualizacji nowopowstały team od ręki na pierwsze :lol2:. W dodatku policzyłem że jeszcze mają połowę punktów w zapasie - to dalej chyba cały kontynent się złączy :razz:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 8.4 pkt odemnie narazie :D pozostaly smarki, sandra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Za Sandre i PCMark04 nie ma punktów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) Heheh, ale z 71 zownowaliśmy kategorię E6300 :) heh fakt,thx,dla mnie chill,ale dla zesolu gorzej,bo po zmianie-medale doszly,ale pkt'ow ubylo....Chyba,ze faktycznie ten update sie troche muli to wyjasnia sprawe,jezeli bedzie klocek to zmienie na Allendale:lol: btw: 8800GTX po zwodowaniu czeka na jutrzejsze testy,6700 troche kaprysny na wodzie(na zewnatrz nie za zimno),ale 4-4.1Ghz mam nadzieje poleci ;) Ryba olac Ruskich,duzy kraj i jeszcze wiecej sniegu,nie lapmy kompleksow :),walczymy i tyle :):):) Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 No i ruscy na 1 miejscu, a my spadamy o jedno...Ja p....... zrobił ktoś screnna z drugim miejscem? ja zapomniałem ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) ale myśle że będzie okazja jeszcze raz to zobaczyć ;) Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez bryce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) Ja p....... zrobił ktoś screnna z drugim miejscem? ja zapomniałem ;( olac screen..THis Is Sparta :angry: Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Ruski doje... a moglem mu nie pisac o polaczeniu :lol: btw. dalej cos sie wali - mialem 490 pkt, dostalem nowych 50 za dwa wyniki i mam 504pkt :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 zrobił ktoś screnna z drugim miejscem? ja zapomniałem ;(proponuje robic screena juz co miejsce, bo teraz to tylko bedziemy spadac, jak reszta zacznie sie tez laczyc ;) ale jak juz pisalem, swoje "15minut" mielismy i warto bylo :D btw: mam nadzieje, ze w I piatce sie uchowamy po "rewolucji", chociaz bardzo w to watpie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 btw. dalej cos sie wali - mialem 490 pkt, dostalem nowych 50 za dwa wyniki i mam 504pkt :rolleyes: Wszystko ok, dostałeś za lepsze wyniki w markach, ale odjęli Ci za poprzednia za global ranka. Czyli jak miałeś wcześniej 400 miejsce a teraz 380, to dostajesz tylko różnicę punktowa z tych dwóch, bo za poprzedni wynik już się nie liczy. A Rosjanie, jak to Rosjanie, nie wytrzymali, że ich wyprzedziliśmy, ale i tak wiadomo, że jesteśmy lepsi :D Jeszcze trzeba tylko podbić Spartę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 proponuje robic screena juz co miejsce, bo teraz to tylko bedziemy spadac, jak reszta zacznie sie tez laczyc ;) ale jak juz pisalem, swoje "15minut" mielismy i warto bylo :D btw: mam nadzieje, ze w I piatce sie uchowamy po "rewolucji", chociaz bardzo w to watpie :( i wszystko wróci do pra porządku ... jak się wszyscy pojednoczą - to możemy spaść dalej niż był Pure :lol2: Dane szacunkowe (może być dużo gorzej - bardzo pobieżnie przeleciałem HWBota) USA 14460 Grecja 10160 Ruskie 9600 Niemcy 6553 Włochy 6250 Turcja 5563 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 i wszystko wróci do pra porządku ... jak się wszyscy pojednoczą - to możemy spaść dalej niż był Pure :lol2: Dane szacunkowe (może być dużo gorzej - bardzo pobieżnie przeleciałem HWBota) USA 14460 Grecja 10160 Ruskie 9600 Niemcy 6553 Włochy 6250 Turcja 5563 A gdybyśmy się nie zjednoczyli to Pure byłby na szarym końcu z 3700 pkt ;) W takim wypadku mamy czwarte miejsce : jak dla mnie nie jest źle, biorąc pod uwagę ze jeszcze ponad pół tysiąca jest w innych polskich teamach, a im możliwości mamy dalej na powiększenie ilości pkt. Z tym, że Ruskie spokojnie są w stanie zrobić 14k, więc faktycznie Twoje szacunki pobieżne ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 A gdybyśmy się nie zjednoczyli to Pure byłby na szarym końcu z 3700 pkt ;) W takim wypadku mamy czwarte miejsce : jak dla mnie nie jest źle, biorąc pod uwagę ze jeszcze ponad pół tysiąca jest w innych polskich teamach, a im możliwości mamy dalej na powiększenie ilości pkt. Z tym, że Ruskie spokojnie są w stanie zrobić 14k, więc faktycznie Twoje szacunki pobieżne ;) bardzo pobieżne - pojechałem po flagach i nazwach - a jest wiele teamów bez flag i o nazwach nie mówiących o kraju pochodzenia .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) Wszyscy się połączą w teamy narodowe i będzie istny World Cup. Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez wistler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Uważam, że nie będzie takiego zbiorowego jednoczenia się, chociażby w USA jest za dużo drużyn sponsorowanych, które będa chciały zachować swoją nazwę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) Wszystko ok, dostałeś za lepsze wyniki w markach, ale odjęli Ci za poprzednia za global ranka. Czyli jak miałeś wcześniej 400 miejsce a teraz 380, to dostajesz tylko różnicę punktowa z tych dwóch, bo za poprzedni wynik już się nie liczy. A Rosjanie, jak to Rosjanie, nie wytrzymali, że ich wyprzedziliśmy, ale i tak wiadomo, że jesteśmy lepsi :D Jeszcze trzeba tylko podbić Spartę ;) U mnie podobnie zmienilem E6300 z Allendale na Conroe,doszly zlote medale,ale stracilem 7.3pkt za global rank Sparte podbijemy,nie ma ch... :-P :-P wieczorem biore sie za gtx'a Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMKS Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 W ramach walki z HOT ja jutro niemal na pewno walczę z E4400, X6800 B1, QX6700 B3 i [oby, bo nie wiem czy Intel da{ł}, a to najlepszy zawodnik na pewno] QX6850 G0 na azocie - sporo "roboty" będzie :). +Commando [VCore, VDroop], +8800Ultra SLI + 2900XT CF czy jak to tam się zrobi bylebym zdążył Windę na 680i postawić :P, w każdym razie się postaram wymaksić co się da, żeby to źle nie wyglądało. Ale tak czy inaczej rewolucja w HWBocie nastąpiła, bo co innego się połączyć i walczyć o medale itp, a co innego się połączyć i od ręki się wbić na totalnie niezagrożone [do czasu kolejnej fuzji :razz:] pierwsze miejsce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 U mnie podobnie zmienilem E6300 z Allendale na Conroe,doszly zlote medale,ale stracilem 7.3pkt za global rank Sparte podbijemy,nie ma ch... :-P :-P W Twoim wypadku to akurat straciłeś punkty za hardware ranka, bo kategoria allenade mniej oblegana, wiec mnożnik punktowy mniejszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 A Ruski już mają prawie 11k... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 W Twoim wypadku to akurat straciłeś punkty za hardware ranka, bo kategoria allenade mniej oblegana, wiec mnożnik punktowy mniejszy. no tak prawie dokladnie,bo nie dlatego,ze Allenade mniej oblegana tylko,ze bardziej oblegana ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...