Gość 71proste Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 XS wezmiemy luznym leszczem tym bym sie wogole nie przejmowal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 e tam nikt :D pożyjemy zobaczymy, kilka WR'ów i będziemy o wiele bliżej :DWalczymy więc o te wr :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 e tam nikt :D pożyjemy zobaczymy, kilka WR'ów i będziemy o wiele bliżej :DTaa, każdy ma tyyle sprzętu, że spokojnie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) Taa, każdy ma tyyle sprzętu, że spokojnie ;] Z twoim nowym procem możesz na spokojnie zdobyć 1 miejsca na hwbocie i pobić kilka rekordów polski... Chyba ze bedzie to totalna padaka, czego Ci nie życze :wink: Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez kretfr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMKS Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) Walczymy więc o te wr :lol:Na razie taki WR - http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=235457 - E4400, zostaliśmy na lodzie [w dwóch znaczeniach] bo niestety redakcja "zamknięta", więc innych procków brak, a azotu na samego E4400 to nie ma co brać. Edit: dobry edit nie jest zły - http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=235468, 4,81GHz, z WR na E4500 w MHz nie powalczymy bez lepszych temperatur [koło -35°C @ BIOS na ~1,9V], ale w wynikach się powalczy :). Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez JMKS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Z twoim nowym procem możesz na spokojnie zdobyć 1 miejsca na hwbocie i pobić kilka rekordów polski... Chyba ze będzie to totalna padaka, czego Ci nie życze :wink:Najpierw to musi w końcu dojść ;) Jakiś dziwny sklep w którym kupowałem, nie mają takich zabezpieczeń/potwierdzeń zamówienia jak w innych ale jestem dobrej myśli ;) Szkoda, że jednordzeńówek nie mają nigdzie za mniej niż ~300zł to miałbym wszystkie rekordy, albo conajmniej na pudle w pl i wr bo mało kto to ma ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Na razie taki WR - http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=235457 - E4400, zostaliśmy na lodzie [w dwóch znaczeniach] bo niestety redakcja "zamknięta", więc innych procków brak, a azotu na samego E4400 to nie ma co brać. Edit: dobry edit nie jest zły - http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=235468, 4,81GHz, z WR na E4500 w MHz nie powalczymy bez lepszych temperatur [koło -35°C @ BIOS na ~1,9V], ale w wynikach się powalczy :). Ja tam dalej widze E4400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Doszlo odemnie przeszlo 20pkt :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) A ja na jutro mam zamowione 10Kg DI wiec tez cos od nas dojdzie :) :wink: W tym odcinku wystapia: Gf7900GS E6600 E2160 (mega masakra:P) I Jak dojdzie E4300... Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ten E6600 też mega masakra... słaby :< A ty masz Sector rure na grafikę ? ;] Bo jak tak to się strzeli wszystkie WR'y, bo te moje E6600 z 4.2-4.4 zrobi [; A E2160 jest fajny ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 A ja na jutro mam zamowione 10Kg DI wiec tez cos od nas dojdzie :) :wink: W tym odcinku wystapia: Gf7900GS E6600 E2160 (mega masakra:P) I Jak dojdzie E4300... a w rolach drugoplanowych tylko Ty? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) Poda ktoś jakieś dobre tweaky do 3DMarka05, bo bawię się 7300 Go i brakuje mi do pierwszego miejsca 91pkt... 01 już rozwalony z zapasem ;) edit1: Lanc tak edit2: sami ruscy w tym 7300 Go ;) eidt3: Za tweaky gwarantuje kilka złotych pucharków dla teamu i jakieś nieduże punkty. B) Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez Narmer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) @Kaaban Zauważ, że Sector pisał, że od nas dojdzie :P A zamówione ma on, a nie ja [; A ty co za proca będziesz miał, że chcesz WR'y zrobić ? :P @Narmer Masz włączony LOD +3 i Wysoka wydajność w sterach ? Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 @Kaaban Zauważ, że Sector pisał, że od nas dojdzie :P A zamówione ma on, a nie ja [; A ty co za proca będziesz miał, że chcesz WR'y zrobić ? :P AMD z rev. F3 miałbyć jednordzeniowy a będzie w końcu X2 ale i tak będzie fajnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) Bardzo bym prosił także o jakieś dobre tweaky do smarka 03, ponieważ brakuje mi 37 pkt do pierwszego miejsca, a z mojej wiedzy i sprzętu juz raczej nie wyciągnę tyle, a zachęca bardzo :) edit1: btw dlaczego nie ma dla 3DMakrów takiego tematu jak np: Super Pi *dyskusja*... może założyć coś w stylu "3DMarki dyskusja", bo raczej dla każdego marka nie ma co zakładać. edit2: Zrob to co psze i to sie tyczy wszystkich markow. Ja dzieki temu zrobilem wr na rivie tnt2 :) Mój post wyżej napisałem, że używałem tego. Ciężko ich pobić... wszyscy na C2D, a ja z tym Turionem walczę ;) Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez Narmer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 @Narmer Masz włączony LOD +3 i Wysoka wydajność w sterach ? Zrob to co psze i to sie tyczy wszystkich markow. Ja dzieki temu zrobilem wr na rivie tnt2 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMKS Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ja tam dalej widze E4400Bo my mamy E4400, ja mówię o rywalizacji z tym E4500 którym się bawiłeś. Na LN2 jak się kiedyś uda to 5GHz zupełnie możliwe na oko. 1M lepsze wyszło, z 16/32 się jeszcze będę użerał [żadnego na razie nie mam :P]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 @JMKS Weź też pod uwagę to, że LN2 może nic nie dać jeśli chodzi o wyższe FSB ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 @JMKS Weź też pod uwagę to, że LN2 może nic nie dać jeśli chodzi o wyższe FSB ;] Bo chyba tutaj ktos nie wie co to jest FSB Wall :] JMKS: na DI mozesz sprawdzic na ile masz sciane, mnoznik 6 i juz wszystko wiadomo, a nie robisz sobie jakies dzikie nadzieje na to, ze moze jednak zadziala.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaspl21 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) no i znowu podium tak trzymać http://www.hwbot.org//hallOfFame.do?type=t...plicationId=all mam pytank o co biega z tym LOD+3 :unsure: POZDRO Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez lukaspl21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 mam pytank o co biega z tym LOD+3 :unsure:Parametr wpływający na jakość tekstur, rozmycie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaspl21 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Parametr wpływający na jakość tekstur, rozmycie.thx tylko gdzie to w moich catshitach włączyć :wink: POZDRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 A ty masz Sector rure na grafikę ? ;] Bo jak tak to się strzeli wszystkie WR'y, bo te moje E6600 z 4.2-4.4 zrobi [; Mam mam nawet dwie jedna ryboflawinowa a druga delvilkoevilkowa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 ATITool/Settings/Driver Tweaks/Level Of Detail na przykład. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=237135 Chcecie tweakow 3d to poczytajcie, moze cos wam wpadnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Sie ruskie wkurzyły... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Dominacja Rusków & Friends trwa. A my już na 3 miejscu :) Ja od siebie może w końcu też coś dorzucę, tylko uporam się z tym głupim Asusem. 76GS czeka sobie na vmoda ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumson Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Bo chyba tutaj ktos nie wie co to jest FSB Wall :] JMKS: na DI mozesz sprawdzic na ile masz sciane, mnoznik 6 i juz wszystko wiadomo, a nie robisz sobie jakies dzikie nadzieje na to, ze moze jednak zadziala.... Tylko patrz jakie mieliśmy temp. przy 2.0v wcześniej trochę było 2.2v. Przy -20 czy -30 nie bardzo da się coś zrobić. Masz screena aby był dowód. Ale zrobiliśmy SPI 1m dużo lepsze mimo mniejszych Mhz, Nasz wynik to 12.179 czy coś takiego na 4670mhz. Dokładnie nie pamiętam a screen jest na dysku JMKS, a on dziś się uczy więc da dopiero jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 :mur: Zostawie to bez komentarza, testujcie dalej.... widac lepiej wiecie, wkoncu w sub zero bawicie sie nie od wczoraj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 :mur: Zostawie to bez komentarza, testujcie dalej.... widac lepiej wiecie, wkoncu w sub zero bawicie sie nie od wczoraj.i znow przez Marcinka przemowila wrodzona skromnosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...