Gość 71proste Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) hmm jestem modem(bylem zanim sie przenioslem)w Pcarena.pl i w tym temacie jest napisane,ze fuzja mojego zespolu trwa,wiec sie nie wpisywalem-proste no,ale niech bedzie napisalem,z jestem agree to chyba styka :) Edytowane 3 Września 2007 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMKS Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Właśnie NIE. Tam się mają wpisać team moderatorzy i potwierdzić chęć przyłączenia tudzież "udowodnić" że są "właścicielami" - gdyby starczyło napisać "jednoosobowo", to nie ja bym temat tworzył a ent by to załatwił już dawno - jak widzisz "swój" macierzysty team mi się udało włączyć, bo po prostu "wydałem taką dyspozycję" można powiedzieć, a nie że "ktośtam cośtam napisał". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 no dobra wyrazilem swoja opinie czekamy na reakcje ze strony hwbota Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 No jakies 20pkt z czesiem dzisiaj dodalem, mialo byc wiecej, ale awaria sprzetu i na dodatek procki z FSB 133 nie kreca sie na P35, trudno sie mowi. A teraz pytanie. Panowie (moze i panie :P), nikt nie ma wiecej prockow z mozliwosciami >6GHz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 (edytowane) A teraz pytanie. Panowie (moze i panie :P), nikt nie ma wiecej prockow z mozliwosciami >6GHz? Ja mam tylko dwa :lol: :lol: :lol: Edytowane 4 Września 2007 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 No jakies 20pkt z czesiem dzisiaj dodalem, mialo byc wiecej, ale awaria sprzetu i na dodatek procki z FSB 133 nie kreca sie na P35, trudno sie mowi. A teraz pytanie. Panowie (moze i panie :P), nikt nie ma wiecej prockow z mozliwosciami >6GHz? Wlasnie skombinowalem Pentium D 925 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Ja mam tylko dwa :lol: :lol: :lol: Ty sie nie liczysz :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 U mnie w domu leży jakieś 631 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 (edytowane) U mnie w domu leży jakieś 631 ;) Z checia potestuje go, tak samo jak Sectora 631 :) Edytowane 4 Września 2007 przez ryba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaspl21 Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 coś lider hwbota schudł :rolleyes: jakiś rozłam w teamie bo 2 tysiące im uciekło :D ale my nie bedziemy płakać :wink: POZDRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Achhh te Ruski,poczekaj niedlugo zaskocza czyms nowym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 A do H.O.T nie wiele brakuje :D :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 A do H.O.T nie wiele brakuje :D :wink: Ja juz zamowilem sprzet ktory powinien dac nam z 80 pkt :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Ja juz zamowilem sprzet ktory powinien dac nam z 80 pkt :)Ja się nadal męczę z moim sprzętem :P Niedługo kilka pkt będzie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Dzisiaj dorzuce troche medali,moze jakies wr'ki tez wpadna..co do graekow to wczoraj raportowalem chyba z 8wynikow,bo sa niezlymi fake'ami a niektore maja zasloniete rozdz.wiec powinni spasc jezeli ktos sie tym zajmie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 (edytowane) Dzisiaj dorzuce troche medali,moze jakies wr'ki tez wpadna..co do graekow to wczoraj raportowalem chyba z 8wynikow,bo sa niezlymi fake'ami a niektore maja zasloniete rozdz.wiec powinni spasc jezeli ktos sie tym zajmie ;) Hehehe widze ze pospolite ruszenie :) i dobrze :)... A Ja w piatek bede mial jeszcze z 3 sztuki E2180... Edytowane 5 Września 2007 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaspl21 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Dzisiaj dorzuce troche medali,moze jakies wr'ki tez wpadna..co do graekow to wczoraj raportowalem chyba z 8wynikow,bo sa niezlymi fake'ami a niektore maja zasloniete rozdz.wiec powinni spasc jezeli ktos sie tym zajmie ;)faktycznie oszuści <_< chwila i 2 raporty poleciały :wink: POZDRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Oszusci oszusci,ale jak nikt nie raportuje to przechodzi,za pare dni wpadnie e2160 a za tydzien-max dwa q6600 to podbije znowu nasze statystyki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Oszusci oszusci,ale jak nikt nie raportuje to przechodzi,za pare dni wpadnie e2160 a za tydzien-max dwa q6600 to podbije znowu nasze statystyki :) tylko nie przebij mnie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Spoko,spoko moj blad mala literowka chodzilo o E2140,wiec mozesz spac spokojnie :D (wr'ka w pcmarku bedzie na bank) btw:u mnie w kompie tylko woda :-P ,takze mozecie dalej rzeznic na tych Waszych potworach,ze sie tak wyraze..tak sobie po cichu myslalem,ze moze tez sobie cos takiego sprawie,jakie sa koszta takiej cascady w Waszym wykonaniu?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 jakie sa koszta takiej cascady w Waszym wykonaniu??2k-10k PLN chyba, że bez presostatu :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Spoko,spoko moj blad mala literowka chodzilo o E2140,wiec mozesz spac spokojnie :D (wr'ka w pcmarku bedzie na bank) btw:u mnie w kompie tylko woda :-P ,takze mozecie dalej rzeznic na tych Waszych potworach,ze sie tak wyraze..tak sobie po cichu myslalem,ze moze tez sobie cos takiego sprawie,jakie sa koszta takiej cascady w Waszym wykonaniu?? Sector uzywa DI, a kaskad w Polsce nie ma za wiele i za wiele osob ich nie robi :] PMichalak: Zazdroscisz mi kaskady? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 (edytowane) Spoko,spoko moj blad mala literowka chodzilo o E2140,wiec mozesz spac spokojnie :D (wr'ka w pcmarku bedzie na bank) btw:u mnie w kompie tylko woda :-P ,takze mozecie dalej rzeznic na tych Waszych potworach,ze sie tak wyraze..tak sobie po cichu myslalem,ze moze tez sobie cos takiego sprawie,jakie sa koszta takiej cascady w Waszym wykonaniu?? hehe E2140 Tez mam w domu na ruszt... bo moj wynik stary stary jets zbyt slaby :P Sector uzywa DI, a kaskad w Polsce nie ma za wiele i za wiele osob ich nie robi :] PMichalak: Zazdroscisz mi kaskady? Takie rzeczy to na pw B-) Fc spokojnie od 1k zlozysz... Rura pod Di od 200zl... Nie jest zle... Edytowane 5 Września 2007 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Rura pod Di od 200zl...Nie pomyliły Ci się ceny? Przecież już za 120 można mieć rurę pod lód wystarczającą :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Nie pomyliły Ci się ceny? Przecież już za 120 można mieć rurę pod lód wystarczającą :wink: Byle co i byle jak, to sie zgodze. Ale towar 1 klasa juz wiecej kosztuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 (edytowane) Hmm,w polsce tak,ale w Irlandii kraju troglodytow,w ktorym obecnie sie znajduje nie ma szans na kupno DI,naprawde uwierzcie mi :).moze Freon?,bo koszt Cascady faktycznie przesadzony :) Edytowane 5 Września 2007 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Hmm,w polsce tak,ale w Irlandii kraju troglodytow,w ktorym obecnie sie znajduje nie ma szans na kupno DI,naprawde uwierzcie mi :).moze Freon?,bo koszt Cascady faktycznie przesadzony :) Chcesz kupic agregat w naszym kraju czy tam u siebie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Hmm,w polsce tak,ale w Irlandii kraju troglodytow,w ktorym obecnie sie znajduje nie ma szans na kupno DI,naprawde uwierzcie mi :) .moze Freon?,bo koszt Cascady faktycznie przesadzony :)Jeśli chodzi Ci o kontener - to jeśli w Irlandii nikt nie robi takich wynalazków to możesz poprosić Piotresa albo Maniakalnego, z tego co wiem to wysyłają oni poza granicę naszego kraju. Jeśli chodzi Ci o lód - to musi być! Przecież np. produkty spożywcze są przewożone z suchym lodem aby podczas transportu miały odpowiednie warunki chłodnicze Kaskada to Freon - ale pod FC zalicza się jeszcze Single Stage który jest tańszy i łatwiejszy w budowie oraz bezpieczniejszy EOT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Dobra skontaktuje sie znimi na pw i sie ugadamy,nie robmy OT,sorry tak mnie wzielo na cos mocniejszego :) Ryba:tak chce kupic w Polsce,ale ktos bedzie musial mi to podeslac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Jeśli chodzi Ci o kontener - to jeśli w Irlandii nikt nie robi takich wynalazków to możesz poprosić Piotresa albo Maniakalnego, z tego co wiem to wysyłają oni poza granicę naszego kraju. Jeśli chodzi Ci o lód - to musi być! Przecież np. produkty spożywcze są przewożone z suchym lodem aby podczas transportu miały odpowiednie warunki chłodnicze Kaskada to Freon - ale pod FC zalicza się jeszcze Single Stage który jest tańszy i łatwiejszy w budowie oraz bezpieczniejszy EOT Ja juz sie nie licze w stawce tak? BTW. DI kupisz w Irlandii, ale musisz miec firme jakas + pewnie uprawnienia na zakup tego. UE wkoncu :D Na koniec OT, u mnie takze mozna kupic FC i kontenery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...