Gość 71proste Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) Powinienes dostac znaczek jeszcze trzeci, mianowicie osoby ktora zglosila najwiecej raportow :lol2: hehe :D to racja to racja B-) szczerze powiem,ze sie wkrecilem.... Edytowane 6 Października 2007 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 hmm,nie wiem czemu,ale dzisiaj przyjalem kolejny sexi znaczek,nie za szybko?? :blink: :) :rolleyes: http://hwbot.org/user.do;jsessionid=1C5176...B4B?userId=5683 chociaz przez 5minut w pierwszej 100ce... No gratuluje gratuluje... ja tez sie zdenerwowalem ze nie dostalem suchego lodu i wzialem wrzucilem wody z sola do zamrazarki i dorzuce pare wynikow zeby wkoncu dostac te dwa upragnione znaczki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 wzialem wrzucilem wody z sola do zamrazarki i dorzuce pare wynikow zeby wkoncu dostac te dwa upragnione znaczki :) widze,ze czasu nie marnujesz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 widze,ze czasu nie marnujesz ;) Zamiast wody z sola bylo 1,5litra wodki... wiec... "czasu nie marnuje" - nie pytajcie mnie o nic dzisiaj :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Trzeba bylo się zaopatrzyć w spirytus w akademiku jakimś... taniej by wyszlo :P Do ilu się to schłodziło? Lałeś do kontenera czy w układzie WC? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Trzeba bylo się zaopatrzyć w spirytus w akademiku jakimś... taniej by wyszlo :P Do ilu się to schłodziło? Lałeś do kontenera czy w układzie WC? Lalem do gardla :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Zamiast wody z sola bylo 1,5litra wodki... wiec... "czasu nie marnuje" - nie pytajcie mnie o nic dzisiaj :wink: Lałeś do kontenera czy w układzie WC? :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Po tym jak napisałem to skojarzyłem że chyba nie chodziło o chłodzenie (kompa) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Nie wiem czy zauważyliście, ale mamy nowy WR w SuperPi 1m. Dziwne trochę, bo gościu ma tylko jeden wynik i zaraz WR :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Nie wiem czy zauważyliście, ale mamy nowy WR w SuperPi 1m. Dziwne trochę, bo gościu ma tylko jeden wynik i zaraz WR :)Gosc jest znany, ze ma jeden wynik na koncie to nic nie znaczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Wiem, że to nic nie znaczy, tylko zwykle rekordy należą do ludzi którzy mają całe stadko pucharków :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Uhu Uhu top 100 Wita :rolleyes: ... stwierdzilem sobie ze pokrece na AC i dodam troche wynikow z lerzacych rzeczy u mnie i troszke punktow przybylo :) Takze tez mam dwa "znaczki" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) 200+ points, 60 cups & medals http://hwbot.org/user.do?userId=5759 :D a pomyslec, ze we wrzesniu bylo 70... Edytowane 7 Października 2007 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 200+ points, 60 cups & medals http://hwbot.org/user.do?userId=5759 :D a pomyslec, ze we wrzesniu bylo 70... nie ma się czym chwalić - pochwalisz się, jak będziesz miał 600+ points :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 nie ma się czym chwalić - pochwalisz się, jak będziesz miał 600+ points :P Nie jara mnie krecenie na 8800 sli i najnowszym quadzie (w dodatku nie moim :P ). Jak na oc na tym co znalazlem w szufladzie moze byc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMKS Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Nie wiem czy zauważyliście, ale mamy nowy WR w SuperPi 1m. Dziwne trochę, bo gościu ma tylko jeden wynik i zaraz WR :)Co nazywasz WRką? 1. na HWBocie? :lol: Najlepszy opublikowany wynik - 8.11s na 5,6GHz Yorkfieldzie http://kinc.se/5600.png, najlepszy na prockach będących w sprzedaży - 8.563s @ 5913MHz E6850 http://www012.upp.so-net.ne.jp/ohij2/104-9x657.gif Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Orientuje się ktoś co się stało z punktami za PCMark'a 2005? Przez to UToP stracił ok 600pkt (zresztą wszyscy też w dól poszli, ale dalej jesteśmy pierwsi). Pucharki też zniknęły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) rano bedzie ok, hwbot ma czasem takie problemy hmm chociaz mi to pasuje, 3pozycje do gory w ogolnym rankingu podskoczylem :D Edytowane 7 Października 2007 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Mi to z kolei na maxa nie pasuje,bo stracilbym 8 pucharow,ale juz wszystko tryka jak nalezy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Co nazywasz WRką? 1. na HWBocie? :lol: Najlepszy opublikowany wynik - 8.11s na 5,6GHz Yorkfieldzie http://kinc.se/5600.png, najlepszy na prockach będących w sprzedaży - 8.563s @ 5913MHz E6850 http://www012.upp.so-net.ne.jp/ohij2/104-9x657.gif No, aż tak bardzo w temacie nie siedzę, żeby to wiedzieć - ale dzięki za info :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Ruszać swoje tłuste, niedomyte dupska! :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Ruskie szaleją a nam ubywa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Ruskie szaleją a nam ubywa... Moze dlatego... Team awards : this team financially supports hwbot.org Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 http://hwbot.org/result.do?resultId=506816 Złooo, czuje krew :evil: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 (edytowane) Stracilem ostatnio 7 medali,po ponownym polaczeniu e6300(allendale+conroe) a dwa inne wyniki mi zniknely nie wiedziec czemu.....nie byly raportowane ani nic..whatever.. Edytowane 10 Października 2007 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Patrzę i co widzę? Już nie jesteśmy pierwsi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 http://hwbot.org/results.daily.top.do?orde...he%20last%2024h. zobacz ile dzis punktow narobili... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Czitują ! :lol: Odemnie jutro wpadnie parę pkt z tego demona prędkości, którego widać w sigu :blurp: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 "No i się zesrało" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Trzeba coś z tym zrobić..... Nie wiem, może jakieś dofinansowanie z Uni dla Overclockerów? ;) Nie, poradzimy sobie sami, wygrzebujcie co macie i róbcie wyniki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...