N4RMER Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Dzisiaj się nudziłem to dałem robotę na hwbocie... rzygam już ruskimi, trzeba teraz kogoś innego posprawdzać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lama1 Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Jak mozna poprawić istniejący wynik w Hwbot? Jeśli raz się zrobi na danych klockach rezultat to już nie mozna go poprawić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Można. Albo się logujesz i edytujesz wynik, albo dodajesz nowy (wyższy) wynik i stary zniknie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 (edytowane) Narmer sprawdzilem pare wynikow,ktore raportujesz na glownej i sa ok,wiec moze przegladnij jeszcze raz ;) Lanc stary wynik nie znika,zostaje w profilu :) Edytowane 4 Marca 2008 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Lanc stary wynik nie znika,zostaje w profilu :) Ale nie jest punktowany ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Narmer sprawdzilem pare wynikow,ktore raportujesz na glownej i sa ok,wiec moze przegladnij jeszcze raz ;) Lanc stary wynik nie znika,zostaje w profilu :) Na pewno nie... daj przykład :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Ale nie jest punktowany ;) Ale psuje statystyki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Znika z listy wyników... No chyba, że u was pokazuje np wszystkie wyniki robione na 1 karcie itd. Co nie zmienia faktu, że ja i tak wywalam stary wynik, przed dodaniem nowego [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Ok ;) A to, że w okienku wPrime jest pusto w CPU List? Sam mam tak dodane. Nie moja wina ze twórca programu nie potrafi dopisac kilku funkcji tylko liczy na to ze kazdy ma w systemie powłączane(o ile w ogóle je ma) niepotrzebne usługi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Ale psuje statystyki ;)A i czasem powieksza dorobek punktowy tych lepszych wynikow ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Znika z listy wyników... No chyba, że u was pokazuje np wszystkie wyniki robione na 1 karcie itd. Co nie zmienia faktu, że ja i tak wywalam stary wynik, przed dodaniem nowego [; Nie znika, chyba, że masz włączone ukrywanie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lama1 Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Można. Albo się logujesz i edytujesz wynik, albo dodajesz nowy (wyższy) wynik i stary zniknie. Nie do końca chyba prawda. Jak robię Options -> Edit entry i poprawię (save) ...i nic się nie zmiania wynik Natomiast jak dodam nowy, lepszy wynik, na tych samych klockach to: errorDuplicate warning. You already have submitted a benchmark run with exaclty the same properties. To prevent duplicates, we have not saved this entry. To view the duplicate result, click here. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Zmień w nowym wyniku taktowanie o 1Mhz w górę/w dół (wynik oczywiście musi być inny) to bez problemu przyjmie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Czasami wariuje, jak się da identyczny opis, jak zmieniałem coś w opisie to już śmigał :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 (edytowane) Nie mozna dac tych samych wynikow nie ma takiej opcji :) Edytowane 5 Marca 2008 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lama1 Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 (edytowane) Zmień w nowym wyniku taktowanie o 1Mhz w górę/w dół (wynik oczywiście musi być inny) to bez problemu przyjmie. to nie to... mam WPrime 4152Mhz a dodaję 4295Mhz ..i nie chce przyjąć..Wam przyjmuje teraz? Edytowane 5 Marca 2008 przez lama1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Mówię Ci, dopisz coś w komentarzu do wyniku ;) btw, mówił Ci ktoś kiedyś, że masz niekiepskiego proca? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lama1 Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 (edytowane) Mówię Ci, dopisz coś w komentarzu do wyniku ;) sprawdzę. btw, mówił Ci ktoś kiedyś, że masz niekiepskiego proca? ;) Nie, nikt, ale dziękuję. klocki może dobre, ale nadal wiedzy praktycznej i czasu brak update: Faktycznie działa-poprawa wyniku - trzeba cokolwiek wpisać do komentarza.. Edytowane 6 Marca 2008 przez lama1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 71prost widzisz co ty gadasz, jak na razie wszystko usuwa ;) Trochę ruskim pkt przetrzepałem... jeszcze jak wywali wyniki za 5-12pkt już będzie good, bo jest tam kilka takich ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Wiem, ze to troche nie to miejsce, ale pozwole sobie ponowić pytanie, nie chce pisac w podstawowych zagadnieniach bo tam malo ludzi zaglada z tych co naprawde znaja sie na rzeczy. Jakiego windowsa uzyc do o/c Pentium 3 Celeron 1.0A? Czy ma to jakakolwiek roznice? Moge zastosowac XP czy lepiej 98, zeby uzyskac wyzsze wyniki w benchac itp? I wogole czy macie jakies porady co do o/c takiego zabytka, bo podejrzewam, ze sprawa pewnie sie troche rozni ;) Oczywiscie wszystkie wyniki idą na hwbota, wiec to zaden offtop :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablopawel Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 (edytowane) Jakiego windowsa uzyc do o/c Pentium 3 Celeron 1.0A? Czy ma to jakakolwiek roznice? Moge zastosowac XP czy lepiej 98, zeby uzyskac wyzsze wyniki w benchac itp? I wogole czy macie jakies porady co do o/c takiego zabytka, bo podejrzewam, ze sprawa pewnie sie troche rozni Nikt Ci nie powie, który OS jest lepszy. Musisz sam to przetestować i wybrać nie ten, który Ci się najbardziej podoba, ale ten, na którym "wykręciłeś" najlepsze czasy. Edytowane 5 Marca 2008 przez pablopawel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Ja na XP kręciłem tego proca i dało radę jeśli chodzi o SPI ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Nikt Ci nie powie, który OS jest lepszy. Musisz sam to przetestować i wybrać nie ten, który Ci się najbardziej podoba, ale ten, na którym "wykręciłeś" najlepsze czasy. A ja mu powiem, XP. Win98 do lamusa ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumson Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 A ja mu powiem, XP. Win98 do lamusa ;p Prawda, prawda. Ładnie przycięty XP pociągnie nawet na PII. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Global rank to aktualnie jakoś dziko działa, za godzinę pewnie wróci do normy. Pewnie mu się flaga źle kliknęła :P, chociaż można się spytać ;). edit: coś podejrzanie równy ten id :P. zapytajcie :wink: Koles jest z poznania ;pma gość potenciał :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Miał ktoś może stycznosc z chipsetem SiS 600E? Mobo Asus CUSI-M. Moze ktos z was jeszcze ma jakas orientacje do spraw tych zabytkow, bo ja moze 1-2 razy w zyciu wogole kreciłem coś ponizej p4 :> Bedzie dalo rade na tej mobo chociaz dobic 133fsb? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 ma gość potenciał :D A wiesz dlaczego jest w zagramanicznym teamie i nigdzie go nie słychać w Polsce? Długo z Nim 'współpracujecie' ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Wrzuciłem parę wyników, powinno być z 10 pkt. To tak, żeby nie było że nic nie robimy :P Większa wrzutka niedługo ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Znów się zaczął raport_flejm. Non stop widzę jakieś blokowane wyniki na mejlu. A wyniki raportowane przeze mnie wciąż wiszą... moderacja hwbota rozbraja... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 jak sprawdzic, ktore miejscu zajmuje np w pifast z danym procesorem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...