Gość 71proste Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 (edytowane) Ja nic nie chce,tylko takiego szybkiego pentaka ;) Edytowane 15 Marca 2008 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Huh, przeszukalem troche szafe. Znalazlem jakiś AMD K6, Celeron 2 466 + 2 mobasy 370 i 1 pod tego AMD, wczesniej jeszcze celeron 1.0 tualatin. Jak to wszystko troche podkrece i zbenciach!e to sie dorobie z 15 punktów B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Huh, przeszukalem troche szafe. Znalazlem jakiś AMD K6, Celeron 2 466 + 2 mobasy 370 i 1 pod tego AMD, wczesniej jeszcze celeron 1.0 tualatin. Jak to wszystko troche podkrece i zbenciach!e to sie dorobie z 15 punktów B-) Z Celeronem Tualatinem bedziesz mial do czynienia ze mna... Bo mam w domu 5 sztuk Celeronow... 600,700,750,1000(tualatin) i 1200(tualatin) ORaz Abita ST6-R :P TYLKO kto mi pozyczy sprawny dysk na U-ATA !!!??? Bede wdzieczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 wszyscy cielaki 1.0a maja... cieszcie sie ze na moim 1.0a i tusl2-c serwer stoi bo byl by jeszcze jeden zawodnik w tych zawodach (zreszta cos tam juz wrzucilem jakis czas temu z niego) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 (edytowane) Z mobo wlasnie moge miec problem, bo nie wiem czy da rade wogole cos poocowac na tych co znalazlem. Kumpel mial nawet znośną, ale kondensator naderwany i nie dziala. Edytowane 16 Marca 2008 przez Oskaliber Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 (edytowane) A ja mam P3 1GHz... Edytowane 17 Marca 2008 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Kumpel mial nawet znośną, ale kondensator naderwany i nie dziala. łatwo naprawić :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 No właśnie czytałem troche o naprawie kondensatorów, ale pisali tez, ze mozna latwo coś spaprać i nie do konca wiem jak sie do tego zabrać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 No właśnie czytałem troche o naprawie kondensatorów, ale pisali tez, ze mozna latwo coś spaprać i nie do konca wiem jak sie do tego zabrać. To powierz sprawę jakiemuś znajomemu elektronikowi, albo daj do serwisu rtv i powiedz o co Ci chodzi. Grosze zapewne za takie cos zapłacisz :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Który benchmark lubi duzo CPU? Bo tak sobie mysle czy by klastra z 4 PC nie zrobić :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Który benchmark lubi duzo CPU? Bo tak sobie mysle czy by klastra z 4 PC nie zrobić :lol2: Wprime i 3dm06, ale do tego drugiego to raczej nie masz dobrej grafy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Co chcesz od mojego dziforsa 7050? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Co chcesz od mojego dziforsa 7050? :lol: Zacutuje z przyjemnoscia Paranoika: "Ssie palke" ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 (edytowane) heh dzisiaj punktacja w hwbocie wyglada obiecujaca :E,zerknijcie w swoje profile btw:ciekawe ile jeszcze potrwa sprawa z tymi walkami w H.O.T Edytowane 18 Marca 2008 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Od wczoraj już tak jest... czekamy, aż zmienią ten serwer ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 (edytowane) u mnie 20 punktow zginelo, a wyniki sa... hmm pospieszyliby sie z tymi serwerami Edytowane 18 Marca 2008 przez odbytorq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 :lol: Jak to poorbastard powiedzial wczoraj wieczorem, "just a sec..." :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 tak jak zawsze just a sec ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Hyhy przed chwila bylem na 23 miejscu, teraz ryba ma cale 2 punkty :lol: .... podoba mi sie to :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Hyhy przed chwila bylem na 23 miejscu, teraz ryba ma cale 2 punkty :lol: .... podoba mi sie to :D nie klam!, mam tyle ile trzeba :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 W końcu zrobili yeah! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 (edytowane) Dwa dni temu dobrze sie zaczelo,ale po kilkunastu minutach mobo zaczelo swirowac,tylko cpu-z i pare benchow na 4.6-4.7Ghz-niezly dol wie ktos jak dobic mobo,bo na def jest ok a kazde o/c to skoki napiec na nb i restarty,wiec niby nie podlega gwarancji,ale dla mnie jest w tym momencie bezuzyteczna :(-no i musialem juz oddac proca :( http://img230.imageshack.us/img230/6213/screenqx9650mw0.jpg Edytowane 18 Marca 2008 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Ja od ponad godziny walcze z tym swoim tualatinem, żeby mu wyprostowac nogi. Juz jak patrze to wszystkie wydaja sie byc prosto, jedna strona proca wpada normalnie w socket a druga, za nic nie chce wejsc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Hehe,to kto mu nogi powiginal co?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Kumpel, od ktorego go dostalem :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 No to zmianie serwera wcielo mi dwa wyniki,znowu sie doszukiwac czego brakuje :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) No to zmianie serwera wcielo mi dwa wyniki,znowu sie doszukiwac czego brakuje :(Mi sie tez troche pogubilo... ale jakos przezyje... trzeba troche punktow odrobic bo az siara... DYSK U-ATA needed Edytowane 20 Marca 2008 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Ja Ci nie pomoge z dyskiem,ale zgodze sie,ze slabo stoisz ;) Kiedy ostatni raz cos wrzuciles,pol roku temu ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Ja Ci nie pomoge z dyskiem,ale zgodze sie,ze slabo stoisz ;) Kiedy ostatni raz cos wrzuciles,pol roku temu ?? Kiedy... hmmm nie pamietam :) Chyba za czasow dinozaurow :), ale damy rade :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) Nam z kumplem o/c nie za bardzo wyszlo. W sumie to szkoda gadac. Walczylem z 2h z tualatinem i nie wyprostowalem mu tych nóg, niby jak patrze wszystko proste a w socket nie wchodzi. W koncu mielismy do krecenia Celeron 466 i Pentium 2 350MHz Postawiony swiezy windows byl, a wszystko sie sypalo, taktowanie takie same jak ludzi na hwbocie, a w benchmarkach tragedia, ja rozumiem, ze jest optymalizacja i te wszystkie sprawy, no ale bez przesady. SuperPI liczyło nam wolniej z oc niż ludziom na stocku. Po pierwszym resecie windowsa, juz wyskoczyl scandisk i wywalilo ze 100 błędnych wpisów etc. Nie bylo czasu od nowa instalowac windowsa, wiec nic z tego nie wyszlo, oc tez marne bo plyta nie pozwalala na duze fsb. Jedyny benchmark, ktory szedl dosyc normalnie to wPrime. 4te miejsce w hwbocie w 32M na Celeronie 466, reszta to porazka. Pozostaje nam dowiedziec sie, co bylo nie tak i sprobowac za jakiś czas. Btw, zna ktos moze jakies znośne mobo na s370, tak zeby nie bylo blokad fsb na śmiesznym poziomie i najlepiej skoki fsb co kilka mhz? Edytowane 20 Marca 2008 przez Oskaliber Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...