pmp Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 (edytowane) proste- chyba team@squad sie rozpadł ? zresztą dziwie się ze ten cały fra.... hwbot jeszcze żyje :DZa dużo wódki i takie są skutki :lol2: Nic się nie rozpadło, tylko jak coś pokazać to coś fajnego, a nie pół-piardy czy zabawy z K6 w celu straty czasu własnego. Edytowane 23 Maja 2008 przez pmp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 [E8400 robiący na dwóch płytach 600+ FSB na powietrzu, a przy -120° już 580 zupełnie niestabilne] sprzętem.Bo na wielu Commando max fsb jest zalezne od mnoznika? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 (edytowane) Za dużo wódki i takie są skutki :lol2: Nic się nie rozpadło, tylko jak coś pokazać to coś fajnego, a nie pół-piardy czy zabawy z K6 w celu straty czasu własnego. no to dobrze,bo myslalem,ze niedlugo wyjdziemy z piewrszej dziesiatki :E,czekam na jakies dobre wyniki ;) Wracaja do piardow to zawsze mozna sobie do hardware dorobic Gemmy czemu nerwowy klimat wprowadzasz ;) Edytowane 23 Maja 2008 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablopawel Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 (edytowane) Bo na wielu Commando max fsb jest zalezne od mnoznika?Testy odbyły się na moim Commando, bo Commando nr.2{JMKS'a} padło. E8400 na moim Commando robił spokojnie 610FSB na AC, na LN2 robił 580FSB. Nie chce wspominać, ze Commando ma pojechane ścieżki i z tego powodu są takie a nie inne wyniki. Edytowane 23 Maja 2008 przez pablopawel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 MAX FSB NA 965P JEST ZALEZNE OD MNOZNIKA. To ze zrobisz na 610 na x6 czy x7 nie oznacza ze tyle samo bedzie na x9. Tak samo nie wiem co pojechane sciezki maja do oc, skoro na powietrzu fsb jest wysokie, a vcore mozecie ustawiac wysokie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 MAX FSB NA 965P JEST ZALEZNE OD MNOZNIKA. To ze zrobisz na 610 na x6 czy x7 nie oznacza ze tyle samo bedzie na x9. Tak samo nie wiem co pojechane sciezki maja do oc, skoro na powietrzu fsb jest wysokie, a vcore mozecie ustawiac wysokie. Na P35 tez? Przynajmniej tak bylo z E2160 albo E4500 nie pamietam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Ja sprawdzalem na X38 dwa 65nm i nie bylo roznicy,na kazdym mnozniku tyle samo a na commando bylo roznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Na P35 tez? Przynajmniej tak bylo z E2160 albo E4500 nie pamietam.Jesli juz wystepuje, to w duzo mniejszym stopniu niz na starszym chipsecie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablopawel Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 To ze zrobisz na 610 na x6 czy x7 nie oznacza ze tyle samo bedzie na x9. Tak samo nie wiem co pojechane sciezki maja do oc, skoro na powietrzu fsb jest wysokie, a vcore mozecie ustawiac wysokie. Mistrzu, a kminisz to, że płytę trza odpowiednio wygiąć, żeby w ogóle sie włączyła ?? Ścieżki muszą układac się w odpowiedni kąt. Teraz np. działała bez problemu bez budy, a w chwili obecnej muszę ją włożyc do obudowy i lekko wygiąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Mistrzu, a kminisz to, że płytę trza odpowiednio wygiąć, żeby w ogóle sie włączyła ?? Ścieżki muszą układac się w odpowiedni kąt. Teraz np. działała bez problemu bez budy, a w chwili obecnej muszę ją włożyc do obudowy i lekko wygiąć.Ale co to ma do osiaganego fsb na ac i ln2? Mialem jedno mobo co trzeba ja bylo wygiac tak, ze miedzy socketem a krawedzia bylo 3-4cm roznicy - w oc to nie przeszkadzalo... jedynie motylki trzeba bylo kombinerkami przykrecac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablopawel Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 (edytowane) OK, chodziło mi bardziej o to, że te Commando wieszało się na LN2 i powiedzmy 4,5GHz co było rzeczą naprawdę niezrozumiałą, bo ten proc tyle na powietrzu robił{co prawda niestabilnie, ale robił :wink: }. Muszę się zmotywować i wysłać go na gware, bo akurat mi się dobrze "wygięło" i działa bez zarzutów :) Edytowane 23 Maja 2008 przez pablopawel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 OK, chodziło mi bardziej o to, że te Commando wieszało się na LN2 i powiedzmy 4,5GHz co było rzeczą naprawdę niezrozumiałą, bo ten proc tyle na powietrzu robił{co prawda niestabilnie, ale robił :wink: }. Muszę się zmotywować i wysłać go na gware, bo akurat mi się dobrze "wygięło" i działa bez zarzutów :) a ty tego cepa nie przemrażałeś? Core to nie cedar mill i nie łyka niskich tempów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablopawel Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 a ty tego cepa nie przemrażałeś? Core to nie cedar mill i nie łyka niskich tempów... No wiesz, o takie lamerstwo mnie posądzać :razz: CB był w okolicach -130C i staraliśmy sie trzymać temp. poniżej tych -130C. Kiedy się wieszał na tych 4,5GHz to miał może z -90C. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 CB był w okolicach -130C i staraliśmy sie trzymać temp. poniżej tych -130C. No to naprawde gratulacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablopawel Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 No to naprawde gratulacje. :huh: Że się człowiek pomylił. Okej: "CB był w okolicach -130C i staraliśmy sie trzymać temp. powyżej tych -130C. Jeżeli jesteś taki nieomylny to sory, nie chcę sie kłócić, ale może skopiować kilka Twoich wypowiedzi z błędami ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Ladnie nas Bench Tec UK dojechali,juz jestesmy za nimi-nie dobrze http://hwbot.org/hallOfFame.do?type=team&a...plicationId=all Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 (edytowane) SzPecu widze,ze cisnie do przodu z dnia na dzien coraz wiecej pkt ;),no i ma najwiecej medali u Nas w teamie,bo az 101 B-) -NICE Edytowane 30 Maja 2008 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Tobie tez pogratulować wysunięcia się na prowadzenie:D nowy lider teamu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 heh tak,bo pmp nic nie robi :D jakis czas temu bylem pojechany oficjalnie na stronie hwbota od cheatera,dzisiaj przyszedl czas na skruche :D http://hwbot.org/forum/showthread.php?p=21...ted=1#post21078 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 heh tak,bo pmp nic nie robi :DSie skacze sie pływa :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 (edytowane) Sie skacze sie pływa :rolleyes: A moze by skoczyc w LN2,poplywac i jakis dobry wyniczek wylowic ,co Ty na to ;) edit:taki cos na aledrogo znalazlem,pudlo sprzetu za prawie darmo!!! http://allegro.pl/item372185427__karton_pe...e_sprawne_.html Edytowane 1 Czerwca 2008 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 (edytowane) pmp sobie skoczył , popływał i znowu na pozycji lidera ;) Edytowane 1 Czerwca 2008 przez FatAlbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Za 39zł taki karton... non ono :) Ja wciąz kompletuję starocie do jakiegoś większego benchu :) Myślicie, że transformatory z Codegena dadzą radę 50W Peltierom? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Eh i pomyśleć za za BE6-II z przejsciowka i jakims celkiem dalem prawie tyle po ile stoi ten karton... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Otoz to,ja mieszkam poza granicami pl,wiec raczej dam sobie looz,ale ktorys z Was moglby sie skusic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMKS Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Eh i pomyśleć za za BE6-II z przejsciowka i jakims celkiem dalem prawie tyle po ile stoi ten karton... Otoz to,ja mieszkam poza granicami pl,wiec raczej dam sobie looz,ale ktorys z Was moglby sie skusic :DUwierz(cie), że BE6 z przejściówką zdecydowanie jest więcej warta niż to wszystko - tutaj wszystkie płyty na moje oko mają max 133 FSB i to tyle, BE6 ciągnie jak ciągnie ale więcej potrafi na pewno [bo ma zmianę chociaż, a nie tylko 133 i do widzenia]. Też mam płytę co 133 robi, co prawda z PCI na 44MHz wtedy i tylko przez SoftFSB, ale sama płyta się nie wysypuje. Jedyna ciekawostka to ten 233MMX [PII-350 i Cel300 to ja mam...]. Więc wbrew pozorom kicha :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 (edytowane) jako, że jest to temat w którym rozmawia się także ogólnie o podkręcaniu dowiedziałem się nie dawno, że Polska to kraj w którym jest wielu Jack'ów Sparrow'ów ;) m.in. MaSell, Pepek, MILANS ;) hu nol łat ijm toking abałt ? Edytowane 3 Czerwca 2008 przez FatAlbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 (edytowane) hmm :?: łooooozzz aaaap Przeca ja nie jem pirat i nic nie krodne Edytowane 3 Czerwca 2008 przez >PePeK< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 nie musisz kraść ani być piratem, żeby być dżakiem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 kan ju deskripszyn ebałt dźak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...