FatAlbert Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 (edytowane) jes, bat fyrst aj hef tu tok wif orgiush ;) sorry, in polend is dżak sparoł, but hi hes got kaple wcieleń :D dobra, niech jeszcze MaSell spróbuje zgadnąć a potem sami sie przekonanie (w najbliższym czasie) Edytowane 3 Czerwca 2008 przez FatAlbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 nie wiem co wy bierzecie, ale ja tez chce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 My wiemy ocb, ale jakos nikt tego nie potwierdza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 (edytowane) Nie wiem czy ktoś używał takiego zapytania wcześniej, ja o nim nie wiedziałem, a fajna sprawa dla tych co lubią kontrolować co się dzieje w ich profilu: http://www.hwbot.org/result.rank.change.do...1949&days=1 Wpisywać swoje id i jazda dochodzimy, gdzie stracilismy 0,1 pkt itd ;) Edytowane 3 Czerwca 2008 przez Narmer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 FatAlbert cytujemy: jack sparrow it's from 4000mhz > up Mor łi ken rid on http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=3011839 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 My wiemy ocb, ale jakos nikt tego nie potwierdza. Ty rybek chyba coś wiesz na ten temat ;) brawo pepek ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 (edytowane) Fajnie ale dziecinna zabawa :ploom: aj hef tu tok wif orgiushfor łot?? PS: Może 4GHz przebiłem jakoś z trudem, ale Jack'iem nie będę bo mnie nie stać na taka mobo Edytowane 3 Czerwca 2008 przez >PePeK< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 (edytowane) Fajnie ale dziecinna zabawa :ploom: (...) trzeba sie odstresować przed zakończeniem roku (...) for łot?? (...) abałt maj tryd (...) PS: Może 4GHz przebiłem jakoś z trudem, ale Jack'iem nie będę bo mnie nie stać na taka mobo mnie też nie stać, 4ghz robiłem na dfi infinity - tak jak Ty czy MaSell :) Edytowane 3 Czerwca 2008 przez FatAlbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 mnie też nie stać, 4ghz robiłem na dfi infinity - tak jak Ty czy MaSell :)Mnie stać, tylko czemu to mialo by sluzyc :blink: ? Oc w przypadku amd jest zależne TYLKO od procesora: - od proca zalezy max htt - od proca zalezy jak sie mem kreca - od proca zalezy jaka jest szeroko pojeta wydajnosc - od proca zalezy jak sie proc podkreca ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 (edytowane) Mnie stać, tylko czemu to mialo by sluzyc :blink: ? Oc w przypadku amd jest zależne TYLKO od procesora: - od proca zalezy max htt - od proca zalezy jak sie mem kreca - od proca zalezy jaka jest szeroko pojeta wydajnosc - od proca zalezy jak sie proc podkreca ;) ja bym dodał jeszcze, że najlepiej by było jakbym miał -35/-40 minimum, bo przy 4ghz to sie kurewsko grzeje. a czemu miałoby to służyć? w przypadku amd wydać 900 złoty na płytę to nie tyle co bezsens i strata kasy ale procki nie są na tyle wydajne co by inwestować tyle w platforme ale jak ktoś chce być fajny i mieć amd ... » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - aha : > :lol: to raczej sprawa oczywista, że do xtreme to tylko intel ;) edit niżej. od tej płyty to jednak jest wątek :D Edytowane 3 Czerwca 2008 przez FatAlbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Nie wiem za bardzo, gdzie jest sens walić tyle postów tak na prawdę o niczym... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Nie wiem czy ktoś używał takiego zapytania wcześniej, ja o nim nie wiedziałem, a fajna sprawa dla tych co lubią kontrolować co się dzieje w ich profilu: http://www.hwbot.org/result.rank.change.do...1949&days=1 Wpisywać swoje id i jazda dochodzimy, gdzie stracilismy 0,1 pkt itd ;) hmm,ale gdziemam wpisac to ID?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 http://www.hwbot.org/result.rank.change.do?userId=TWOJE_ID&days=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 (edytowane) Sorry,chodzilo mi o cos innego.Skad mam wziac ID??Gdzie to jest? Edytowane 4 Czerwca 2008 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 (edytowane) http://hwbot.org/user.do?userId=1234 Edytowane 4 Czerwca 2008 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 http://hwbot.org/user.do?userId=1234 eee panie to nie dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 ? :| http://www.hwbot.org/result.rank.change.do...5683&days=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 powiedz mi jak znalazles to ID,bo albo cos mi sie krzaczy,albo osleplem :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Spoko,spoko juz wczoraj wykminilem hehe,thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Jest jakaś możliwość udowodnienia że screeny zostały skradzione z aukcji?? Moja aukcja http://www.allegro.pl/item357859185_357859185.html a gostek se je dodał http://www.hwbot.org/result.do?resultId=730725 http://www.hwbot.org/result.do?resultId=730719 http://www.hwbot.org/result.do?resultId=730721 na ripping.org też ma wyniki z moimi screenami. Tak wiem powinienem je oznaczać i podpisywać ale akurat te na aukcje przeoczyłem. Co moge teraz zrobić?? a może ktoś kojarzy kolesia i ma namiary na niego?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 (edytowane) Hmm,nie znam sie na aledrogo,ale np:w w Ebayu jest cos takiego,ze normalnie mozesz kolesia zaskarzyc za kradziez Twoich screenow,mozna do tego dojsc chociazby po dacie kiedy dane foto bylo uploadowane,ale z aledrogo nie wiem jak jest,no i niestety trzeba podpisywac.Kiedys tez mi skradziono 3 screeny z forum i ktos sobie wrzucil na hwbota-miesiac wyjasnialem o co kaman :( Edytowane 6 Czerwca 2008 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 teraz wiem skąd w Polsce znagła znalazło się 4(5 ?) 4ghz na amd >.< szkoda, że w taki sposób :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMKS Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 (edytowane) Jest jakaś możliwość udowodnienia że screeny zostały skradzione z aukcji?? Co moge teraz zrobić?? a może ktoś kojarzy kolesia i ma namiary na niego?? Że ja problemu nie rozumiem - piszesz na forum HWBota o sytuacji (jeśli Twój ęgilski jest na odpowiednim poziomie ;)) i gość wylatuje najpewniej z rocznym banem (chyba że dożywotnim ;)), bez żadnych dyskusji jak sądzę. Nie widzę żadnej wątpliwości czy problemu odnośnie kroków które należy poczynić :). edit: chyba że mówisz o "normalnej" kradzieży i odszkodowaniu [prawnie, nie "HWBotowo"], bo jeśli tylko HWBotowo to naprawdę nie widzę absolutnie żadnych dylematów [co robić i czym to się skończy]. Edytowane 6 Czerwca 2008 przez JMKS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 teraz wiem skąd w Polsce znagła znalazło się 4(5 ?) 4ghz na amd >.< szkoda, że w taki sposób :/ No niestety polak polaka okrada. Że ja problemu nie rozumiem - piszesz na forum HWBota o sytuacji (jeśli Twój ęgilski jest na odpowiednim poziomie ;)) i gość wylatuje najpewniej z rocznym banem (chyba że dożywotnim ;)), bez żadnych dyskusji jak sądzę. Nie widzę żadnej wątpliwości czy problemu odnośnie kroków które należy poczynić :) . edit: chyba że mówisz o "normalnej" kradzieży i odszkodowaniu [prawnie, nie "HWBotowo"], bo jeśli tylko HWBotowo to naprawdę nie widzę absolutnie żadnych dylematów [co robić i czym to się skończy]. OK dzieki spróbowałem mojego łamanego inglisz i napisałem. Zobaczymy czy coś to da Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 pepek, ja bym jeszcze napisał do kogoś z ekipy rippinga ażeby usuneli wyniki bo jakby nie było to wciaż gnije w amd 4ghz oc club Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 OK napisałem na ripping do gianni-gt. Z hwbot massman już usunął Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 OK napisałem na ripping do gianni-gt. Z hwbot massman już usunął no to spoko ;) ..polak polaka okrada-slabo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 na rippingu wynik nadal jest ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Na hwbot napisałem jeszcze raz do massman'a bo przejrzałem jego inne screeny i znalazłem że te są zajumane od innych. Także pewnie go zablokuje. A z rippinga brak odpowiedzi od gianni (pisałem e-maila i PM) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...