manieq1 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Z drugiego zasilacza podlaczylem tylko zasilanie karty i go wlaczylem (zielony i masa) jakis wiatrak dzialal a juz po podlaczeniu karty nie bylo obrazu. Jakbym polaczyl oba zasilacze tak jak na tym obrazku to by dzialalo? Ale szkoda mi psuc 2x HX520w..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 HX520W nie daje rady z GX2 + E8400 OC ? Eeee wątpliwe coś.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 (edytowane) Nie wiem czy akurat to od zasilacza, ale na drugim kompie (e84, 98gx2, 4GB, hx520) karta szla 790/2100, tylko proc na def. A jak zlozylem ten do testow to nawet na 720 niebardzo, tylko wtedy byl e84 @ 4.7GHz. A moze to byc od mobo? To 790 bylo na msi p45, a na p5e juz nie. A na p45 nie testowalem bo jeszcze nie wiem za co zabrac sie w biosie :) Edytowane 30 Czerwca 2008 przez manieq1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 (edytowane) Pare punktow odemnie na e4500,ale musialem przerwac benchowanie po 1h,sila wyzsza narazie 3 miejsce w spi32m,reszta troche gnioty,bo 6 w spi1m itd...jak mi jutro nic nie przerwie to beda jakies wyniczki ;) http://hwbot.org/searchResults.do?directio...minTotalPoints= http://hwbot.org/searchResults.do?directio...minTotalPoints= tymczasem wszystko rozbieram i spadam...pzdr Edytowane 30 Czerwca 2008 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) rysiu popraw screeny za GTX 260/280, bo ORB'a nie dałeś, a rozdziałek nie widać, jeszcze jakaś gruba ryba czy ktoś zgłosi ;) Edytowane 2 Lipca 2008 przez Narmer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) Ja dorzuciłem swoje też - całe 0,2pkt :D - pasuje dobić przynajmniej do tych 3GHZ, ale nie wiem czy mi się to uda na tej padace (chodzi mi o mobo), bo procek robi 2,9 na def Vcore ;] http://hwbot.org/result.do?resultId=750134 Możecie mi jeszszce powiedzieć, jak ztłikować wPrime 32M (poza tymi threadami), bo mi brakuje 1,5sec do top10 ;). Czy wogóle się da bez kręcenia proca wyżej? Edytowane 2 Lipca 2008 przez bociczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 1,5sec to sporo..... Chyba bez krecenia sie nie obejdzie. Ale powylaczaj co sie da, uslugi itp, prio na czas rzeczywisty, thready i moze jakos to bedzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 probowalem - nic (max 300ms w góre), no ale płyta i tak tylko raz wstała na tych ustawieniach ( :lol2: ) więc nie ma co się łudzić przez dłuższy czas, że coś nowego się pojawi - chyba, że ktoś wspomoze mobasem (na 2-3 dni za małą opłata);). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 rysiu popraw screeny za GTX 260/280, bo ORB'a nie dałeś, a rozdziałek nie widać, jeszcze jakaś gruba ryba czy ktoś zgłosi ;)Skleroza nie boli... ale ORBy dodałem ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Marcin w ten sposob stracil prawie caly dorobek punktowy w hwbocie,ruski sie uwzial przelecial caly profil i pokasowal chlopakowi wyniki,nawet z wersji untitled,bo okienko z rozdzialka bylo zasloniete-trudno sie mowi,takze trzeba uwazac. AwardFabrik sie tak odgrazal a dalej 500pkt roznicy miedzy nami,tak trzymac panowie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 (edytowane) Nowe mobo - nowy wynik: http://hwbot.org/result.do?resultId=750593 Niedlugo moze wPrime poprawie i w CPU-Z może coś pomieszam - zobaczy sie ;) /edit Poprawilem wPrime - jest top10 (9 miejsce) :D Edytowane 4 Lipca 2008 przez bociczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Pobaw się pamięciami, konkretnie timingami i częstotliwością, bo ani jedno ani drugie najlepsze nie jest :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Jeszcze jak lecisz na def vcore, to nie możesz więcej MHz z większym napięciem wrzucić? Chociaż do 1M SPI? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 (edytowane) pmp, mógłbyś rzucić światło na sprawe asus oc komeptyszyn ? wiesz coś na ten temat ? oc comepetition asusa bez "Spain / Latvia / Greece / Poland / Ukraine / Belgium" http://www.ocxtreme.org/forumenus/showthread.php?t=3463 wtf tylko : "Germany Sweden Finland UK Italy Russia France Portugal" biorą w tym udział. Przecież polacy mają zacnych ocerów, ryba, MaSell, Gemmy & Ent, Sector & Lanc, pmp & sobih oraz pare innych osób to za mało ? podejrzewam, że gdyby asus urządził w pl takie zawody kiełbaski nie brały by udziału. Co nie zmienia faktu, ze jesteśmy traktowaniu jakby inaczej (?). Edytowane 4 Lipca 2008 przez FatAlbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Najdziwniejsze jest to, że wykluczyli Grecję - co jak co, ale ich team jest na drugim miejscu w klasyfikacji generalnej hwbot. Pomijam już to ilu tam jest dobrych overclockerów. BTW widziałem na youtube kiedyś filmik z Asus Overclocking Championship - ludzie jacy brali w tym udział nie wyglądali mi na Europejczyków :) W tym roku chyba i tak jest nieźle, co nie zmienia faktu, że mogłoby być lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Jeszcze jak lecisz na def vcore, to nie możesz więcej MHz z większym napięciem wrzucić? Chociaż do 1M SPI? http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=384518 - narazie tyle @ 1.325 zobacze co da sie dalej zrobic (box cooling), poradzcie cos z tymi timingami, bo mam tylko zwykłe GoodRamy 800 bez żadnych radiatorów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 zadna nowosc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Dajesz timmingi na czwórki i jak trzeba wieksze napiecie z nawiewem i jedziesz z koksem:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Pomyślimy, ale najpierw jakiś wiatrak trzeba skołować ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Lanc przez takie screeny Marcin stracil kilkadziesiat punktow,uwazajcie na to,zeby bylo widoczne okienko z rozdzielczoscia i ustawieniami smarka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Spoko luz, mam orb'a na hdd, tylko że mi się go podłączać nie chce :] Zresztą, te 01 i tak będzie poprawione o jakieś 10-15k tak więc najwyżej to mogą usunąć [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 No jak to luz,moge spac spokojnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 Ostatnio trochę punktów dla teamu wpadło - widać, że są wakacje :P Coraz więcej osób zaczyna kręcić na DI - to cieszy :wink: Jakby było tak dalej + trochę punktów za globale od kogoś, to BenchTek jest w zasięgu :cool: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 Ostatnio trochę punktów dla teamu wpadło - widać, że są wakacje :P Coraz więcej osób zaczyna kręcić na DI - to cieszy :wink: Jakby było tak dalej + trochę punktów za globale od kogoś, to BenchTek jest w zasięgu :cool: W przyszlym tygodniu mamy z Lancem podniesc sie troszke w rankingu hwbota (zwlaszcza ja - bo gorzej byc nie moze :P) troszke w sli/cf czas powalczyc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 "Troszkę" za global wpadnie :]]]]]]]] O ile wypali cała akcja i zasilacz załatwimy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablopawel Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 (edytowane) I ja także planuje bench- E8500 na LN2. Dopiero co mi Commando z gwary wróciło, po ostatnich "bojach" :P Musze tylko termometr zakupić i jestem gotowy. BTW. Racuch ma stary numer gg czy zmienił ?? Nie mogę się z nim skontaktować :cry: A jak nie to mu złoże wizytę osobiście bo jest "prawie" moim sąsiadem :wink: Pozdrawiam Edytowane 17 Lipca 2008 przez pablopawel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 BTW. Racuch ma stary numer gg czy zmienił ?1547XXX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablopawel Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 Thx meeron za odp. Aha, czyli nie zmienił :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 "Troszkę" za global wpadnie :]]]]]]]] O ile wypali cała akcja i zasilacz załatwimy ;) a kiedy ja sie doczekam ??..w wiadomej sprawie?? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 wujek google powiedział, ze nie długo, jeszcze zasilacz trza ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...