Skocz do zawartości
ent

Hwbot.org - United Team Of Poland - Temat Do Dyskusji !

Rekomendowane odpowiedzi

Z drugiego zasilacza podlaczylem tylko zasilanie karty i go wlaczylem (zielony i masa) jakis wiatrak dzialal a juz po podlaczeniu karty nie bylo obrazu. Jakbym polaczyl oba zasilacze tak jak na tym obrazku to by dzialalo? Ale szkoda mi psuc 2x HX520w.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy akurat to od zasilacza, ale na drugim kompie (e84, 98gx2, 4GB, hx520) karta szla 790/2100, tylko proc na def. A jak zlozylem ten do testow to nawet na 720 niebardzo, tylko wtedy byl e84 @ 4.7GHz. A moze to byc od mobo? To 790 bylo na msi p45, a na p5e juz nie. A na p45 nie testowalem bo jeszcze nie wiem za co zabrac sie w biosie :)

Edytowane przez manieq1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pare punktow odemnie na e4500,ale musialem przerwac benchowanie po 1h,sila wyzsza

narazie 3 miejsce w spi32m,reszta troche gnioty,bo 6 w spi1m itd...jak mi jutro nic nie przerwie to beda jakies wyniczki ;)

http://hwbot.org/searchResults.do?directio...minTotalPoints=

http://hwbot.org/searchResults.do?directio...minTotalPoints=

tymczasem wszystko rozbieram i spadam...pzdr

Edytowane przez 71proste

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rysiu popraw screeny za GTX 260/280, bo ORB'a nie dałeś, a rozdziałek nie widać, jeszcze jakaś gruba ryba czy ktoś zgłosi ;)

Edytowane przez Narmer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dorzuciłem swoje też - całe 0,2pkt :D - pasuje dobić przynajmniej do tych 3GHZ, ale nie wiem czy mi się to uda na tej padace (chodzi mi o mobo), bo procek robi 2,9 na def Vcore ;]

http://hwbot.org/result.do?resultId=750134

Możecie mi jeszszce powiedzieć, jak ztłikować wPrime 32M (poza tymi threadami), bo mi brakuje 1,5sec do top10 ;). Czy wogóle się da bez kręcenia proca wyżej?

Edytowane przez bociczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

probowalem - nic (max 300ms w góre), no ale płyta i tak tylko raz wstała na tych ustawieniach ( :lol2: ) więc nie ma co się łudzić przez dłuższy czas, że coś nowego się pojawi - chyba, że ktoś wspomoze mobasem (na 2-3 dni za małą opłata);).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rysiu popraw screeny za GTX 260/280, bo ORB'a nie dałeś, a rozdziałek nie widać, jeszcze jakaś gruba ryba czy ktoś zgłosi ;)

Skleroza nie boli... ale ORBy dodałem ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 71proste

Marcin w ten sposob stracil prawie caly dorobek punktowy w hwbocie,ruski sie uwzial przelecial caly profil i pokasowal chlopakowi wyniki,nawet z wersji untitled,bo okienko z rozdzialka bylo zasloniete-trudno sie mowi,takze trzeba uwazac.

AwardFabrik sie tak odgrazal a dalej 500pkt roznicy miedzy nami,tak trzymac panowie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pmp, mógłbyś rzucić światło na sprawe asus oc komeptyszyn ?

wiesz coś na ten temat ?

oc comepetition asusa bez "Spain / Latvia / Greece / Poland / Ukraine / Belgium"

http://www.ocxtreme.org/forumenus/showthread.php?t=3463

wtf

tylko :

"Germany

Sweden

Finland

UK

Italy

Russia

France

Portugal"

biorą w tym udział.

Przecież polacy mają zacnych ocerów, ryba, MaSell, Gemmy & Ent, Sector & Lanc, pmp & sobih oraz pare innych osób to za mało ? podejrzewam, że gdyby asus urządził w pl takie zawody kiełbaski nie brały by udziału. Co nie zmienia faktu, ze jesteśmy traktowaniu jakby inaczej (?).

Edytowane przez FatAlbert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najdziwniejsze jest to, że wykluczyli Grecję - co jak co, ale ich team jest na drugim miejscu w klasyfikacji generalnej hwbot. Pomijam już to ilu tam jest dobrych overclockerów. BTW widziałem na youtube kiedyś filmik z Asus Overclocking Championship - ludzie jacy brali w tym udział nie wyglądali mi na Europejczyków :) W tym roku chyba i tak jest nieźle, co nie zmienia faktu, że mogłoby być lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze jak lecisz na def vcore, to nie możesz więcej MHz z większym napięciem wrzucić? Chociaż do 1M SPI?

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=384518 - narazie tyle @ 1.325 zobacze co da sie dalej zrobic (box cooling), poradzcie cos z tymi timingami, bo mam tylko zwykłe GoodRamy 800 bez żadnych radiatorów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 71proste

Lanc

przez takie screeny Marcin stracil kilkadziesiat punktow,uwazajcie na to,zeby bylo widoczne okienko z rozdzielczoscia i ustawieniami smarka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko luz, mam orb'a na hdd, tylko że mi się go podłączać nie chce :]

Zresztą, te 01 i tak będzie poprawione o jakieś 10-15k tak więc najwyżej to mogą usunąć [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio trochę punktów dla teamu wpadło - widać, że są wakacje :P Coraz więcej osób zaczyna kręcić na DI - to cieszy :wink: Jakby było tak dalej + trochę punktów za globale od kogoś, to BenchTek jest w zasięgu :cool:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio trochę punktów dla teamu wpadło - widać, że są wakacje :P Coraz więcej osób zaczyna kręcić na DI - to cieszy :wink: Jakby było tak dalej + trochę punktów za globale od kogoś, to BenchTek jest w zasięgu :cool:

W przyszlym tygodniu mamy z Lancem podniesc sie troszke w rankingu hwbota (zwlaszcza ja - bo gorzej byc nie moze :P) troszke w sli/cf czas powalczyc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I ja także planuje bench- E8500 na LN2. Dopiero co mi Commando z gwary wróciło, po ostatnich "bojach" :P Musze tylko termometr zakupić i jestem gotowy.

BTW. Racuch ma stary numer gg czy zmienił ?? Nie mogę się z nim skontaktować :cry: A jak nie to mu złoże wizytę osobiście bo jest "prawie" moim sąsiadem :wink:

Pozdrawiam

Edytowane przez pablopawel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 71proste

"Troszkę" za global wpadnie :]]]]]]]]

O ile wypali cała akcja i zasilacz załatwimy ;)

a kiedy ja sie doczekam ??..w wiadomej sprawie?? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...