Lanc Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 (edytowane) Panowie Hellasy nas gonia,Hipro zapowiedzial benchowanie na wszystkim co mu podejdzie pod rece,wiec bedzie na ostro. Odemnie troche punktow,choc ten 8600GT to jakas padaka,mody nie daly za duzo Sector,Lanc co jest chlopaki na kiedy ten atak zapowiadacie?? Ciii... Kiedyś tam będzie ;] Mam nadzieję, że przed świętami :P W sumie to jest minus taki, że DI nie da się kupić w sobotę, a w piątek to za bardzo czasu nikt nigdy nie ma [; Edytowane 10 Grudnia 2007 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 (edytowane) najwazniejsze,ze jest sprzet do benchowania ;) Edytowane 10 Grudnia 2007 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Ja juz przekopuje piwnice ;] Moze pojawi sie niedlugo kilka "de besciakow" na allegro :D Wode musze tylko jakas poskladac, dorwac dwa mobasy i dwa dni wolnego. Bedzie sie krecilo :D A co!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 heh kto wie btw:jeszcze niedawno mielismy przeszlo 8900 a teraz niecale 8800,WTF? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 No to Panowie mamy zmianę lidera... gratulacje dla naszego byłego kolegi z team'u :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matius Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Jak na razie to hwbot nie działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Faktycznie 40pkt przewagi a Hellasy gonia nas ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 heh kto wie btw:jeszcze niedawno mielismy przeszlo 8900 a teraz niecale 8800,WTF? Nasze globale leca na pysk przez wysokie wyniki topowych zawodnikow. Odezwij sie na gg ;] BTW. Jeszcze raz jakis mod mi usunie wyniki bez powodu, to przejade sie do niego :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Jak penrynki wejdą na stałe to się odbijemy ;) Teraz to nie mamy jak, bo niestety jak przywalą 4,6ghz na AC to gdzie tu gonić takim prostym conroe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Fakt patrze po wynikach i wszystko za sprawa Penrynow :) Duzo osob tez stracilo sporo pkt(JMKS) Ryba dzisiaj siedze na gg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 (edytowane) Tak sobie patrze na wyniki Hipro,ktory ma QX9650@4.6Ghz na AC to mnie szlak trafia,nie ma sensu sie wogole wysilac,bo to normalnie padaka..... edit: co z tym hwbotem,za duzo wynikow powrzucalem czy co??:) Edytowane 13 Grudnia 2007 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 jakies punkty odemnie ;) Zaglada tu ktos wogole? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zagląda, zagląda ;) Może to tylko cisza przed burza ? :) Ja też dodałem ~15pkt, ale co to jest przy tym na ile nam odskoczyły pierwsze i drugie miejsce ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Raczej oznaka padania tego forum, a nie ciszy przed burza :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 (edytowane) Raczej oznaka padania tego forum, a nie ciszy przed burza :Pto jakie polecasz inne? :> wszyscy wybenchowali co mieli i trzeba poczekać na nowy sprzęt :P Edytowane 16 Grudnia 2007 przez Kaaban Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 to jakie polecasz inne? :> wszyscy wybenchowali co mieli i trzeba poczekać na nowy sprzęt :P To samo chcialem napisac. Sory entu, ale jak masz pretensje o brak wynikow, to sam moze je zaczniesz dodawac? A no tak, jak nawet ciezko tobie wpasc do mnie (1 przystanek masz, tylko) porownac systemy, no to sory. Jestes kolejna osoba, ktora zmiast cos dzialac, patrzy na innych i marudzi jak stara babcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 My tam z Sectorem mamy jeszcze do wybenchowania jakieś resztki GPU (7300GT i 6800), a potem trzeba będzie coś kupić, bo nie ma co kręcić :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) wszyscy wybenchowali co mieli i trzeba poczekać na nowy sprzęt :PKarty na kilogramy sie na allegro skonczyly? moze ebay? To samo chcialem napisac. Sory entu, ale jak masz pretensje o brak wynikow, to sam moze je zaczniesz dodawac? A no tak, jak nawet ciezko tobie wpasc do mnie (1 przystanek masz, tylko) porownac systemy, no to sory. Jestes kolejna osoba, ktora zmiast cos dzialac, patrzy na innych i marudzi jak stara babcia.Wpasc do Ciebie z systemem..... chyba raczej nie, poczekam az jakis sam splodzisz, a nie bedziesz sie podpisywal pod wynikami w low-clocku zrobionymi na cudzym sysie :P, zreszta nie chce mi sie nawet pisac... Edytowane 17 Grudnia 2007 przez ent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Raczej oznaka padania tego forum, a nie ciszy przed burza :P To pierwszy raz tu taka cisza? Już nie raz sie tak zdarzało, a potem sie rozkręcało na nowo. Wejdą E8, Q9 i się zacznie na nowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 No wlasnie czekam az sie pojawia w sprzedazy,bo narazie przeplacac mi sie nie chce.Cos na agpx4 jutro wykoluje i jakies punkty dojda a za pare dni 88GTS nowy na pokladzie zasiadzie. Rzucilem haslo i od razu sie ktos odezwal. Lanc pamietaj,ze z Sectorem jakies wyniki obiecywaliscie ;) ryba,jak progress? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Lanc pamietaj,ze z Sectorem jakies wyniki obiecywaliscie ;) No i beda po swietach mamy zaplanowane zabawy jakimis rupieciami @ DI a potem wszystko trzeba sprzedac i... pobenchowac cos co da nam wiecej punktow :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Spoko,spoko trzymam za slowo :) Kszonek masz zaslonieta rozdzielczosc w smarku 06 na 8600M GT ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 ryba,jak progress? Czekam na wszystkie paczunie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Kszonek masz zaslonieta rozdzielczosc w smarku 06 na 8600M GT ;) Myślisz, że łatwo upchnąć wszytko na jednym screenie przy takiej matrycy ? ;) Jak będzie czas to poprawie, takty i tak codzienne są, więc nawet będzie trochę więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Ty to masz problemy :),moze najwyzsza pora zmienic monitor ;) Ryba ja juz normalnie jak na szpilkach :E Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Ty to masz problemy :),moze najwyzsza pora zmienic monitor ;) Niestety na sterach od GTSa coś się sypie i nie działa dodatkowy monitor :/ Ale mam go dopiero tydzień, więc się poprawi..... I ten mark poszedł chyba na 1280x800, czyli natywna matrycy, bo coś mi się wynik nie zgadza..... No ale nic, się poprawi, aktualnie pracuje pasywnie i za bardzo nie mogę nic z tym zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 (edytowane) Dla mnie looz,ale juz dostalem maila odnosnie Twojego wyniku,wiec mozesz go usunac czy cos,albo ktos to zrobi za Ciebie ;) Edytowane 18 Grudnia 2007 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 (edytowane) No to Hellasi juz nas ladnie odjechali :) Kszonek zrownalem sie z Toba co jest ziom ? ;) Edytowane 21 Grudnia 2007 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 (edytowane) No to Hellasi juz nas ladnie odjechali :) Sie zobaczy, sie zobaczy :P czy Hellasi sa tacy Elo :P PS. Post Nr 2999 :) Edytowane 21 Grudnia 2007 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Post nr 3000 na 100 stronie. Jestem el0 ? Zobaczymy za parę dni kto jest elo elo :PP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...