pcmax Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 nom ja tez ne mam nic przeciwko ale trzeba obecnego modera prosic:) tak mi sie wydaje a wlasnie z avartem byloby lepiej bo w sumie ludzi na forum rozpoznaje najpierw po nim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 OT obiecuje, ze sobie zrobie jakis :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 pipanol nie wolno uzywac '-' w nicku :D no to jak mam podac nick ?? jak nie moge uzyc "-" ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 no to jak mam podac nick ?? jak nie moge uzyc "-" ?? pipanol, pipanol pl, pipanolpl.... albo samo pipa <joke> :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SarmaX Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Przydalby sie drugi team moderator, czy ktos jest chetny? (jedna kandydatura juz jest - Sarmax, jesli ciagle ma checi). Ja jak najbardziej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 oki zedytowalem i nadal nic. .:( moze musze napisac od nowa tego posta ?? bo moze nie mozna edytowac ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 dobra, dobra- niech ktoś mi powie jak zrobić w końcu żebym był na 1 miejscu w kategorii Sempron :angry: bo mój wynik "dodał sie" tylko w drużynie Tweaka :mur: JA CHCE PIERWSZE MIEJSCE :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 oki zedytowalem i nadal nic. .:( moze musze napisac od nowa tego posta ?? bo moze nie mozna edytowac ?? Nie nacislanales "update ranking now" ale zrobilem to za Ciebie i juz jestes :) dobra, dobra- niech ktoś mi powie jak zrobić w końcu żebym był na 1 miejscu w kategorii Sempron :angry: bo mój wynik "dodał sie" tylko w drużynie Tweaka :mur: JA CHCE PIERWSZE MIEJSCE :evil: Ty bardziej podchodzisz pod Kategorie A64 z racji ze masz Dual Channel :) Wiec dlatego toto nie dziala jak powinno :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Nie nacislanales "update ranking now" ale zrobilem to za Ciebie i juz jestes :) mylisz sie, samo update nie dzialalo ale napisalem posta z wynikiem jeszcze raz i wskoczylo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 z ty pipanolem tez przeboje:) tak wiec kto est drugim moderem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 narazie pewnie nikt:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Ty bardziej podchodzisz pod Kategorie A64 z racji ze masz Dual Channel :) Wiec dlatego toto nie dziala jak powinno :P [gluteus maximus], d u p a wcale że nie bo mój wcześniejszy wunik jakoś tam zawisł, podebnie zresztą jak ten macrona i teraz Niemca wiec to tylko czyjś błąd <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 [gluteus maximus], d u p a wcale że nie bo mój wcześniejszy wunik jakoś tam zawisł, podebnie zresztą jak ten macrona i teraz Niemca wiec to tylko czyjś błąd <_< no tak... ale czemu nie ma go w liscie WR :) to... hmmm moze sie zaniedlugo dowiemy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Nie ma go na liscie WR, bo czekaja na moja poprawke, bo moj wynik byl robiony na OS na ktorym codziennie pracuje przy okacji testowania A-DAT :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) mylisz sie, samo update nie dzialalo ale napisalem posta z wynikiem jeszcze raz i wskoczylo :) hehe dzieki :) teraz jush dziala :) i jest moj wyniczek :D aa czemu nie ma kategori s 478 ?? z tego co wiem sporo ludzi maja te procki ?? Edytowane 9 Lutego 2006 przez pipanol-pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 hehe dzieki :) teraz jush dziala :) i jest moj wyniczek :D aa czemu nie ma kategori s 478 ?? z tego co wiem sporo ludzi maja te procki ?? Bo nie zostala dodana odpowiednia ilosc wynikow... jesli u nas na forum jeszcze dodadza wyniki to wtedy sie pojawi ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 a czy ktos z tutaj scigajacych sie osob sicga sie na pamieciac firmy HYNIX?? bo mam wrazenie ze jestem jedynym odwaznym z hynixow:) i na 30 lokacie:) heheh bedzie lpeiej ale jak plyte sie zmieni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) OKi, niemalze skonczylem sesje wiec zaczynamy cos dzialac, atek i Sarmax zgloscie sie do mnie na GyGy: 4104784 i zoorganizujemy sie jakos i cos zdzialamy. Prosze wszystkich o to zeby: Podawac tylko swoje wyniki! Jesli wynik zostal poprawiony to prosze napisac drugiego posta! Nie uzywac w znacznikach HWBota zadnych emot. Jesli jakis wpis nie zostal poprawnie rozpoznany i chcemy wpisac go jeszcze raz to nalezy wyedytowac post i napisac do mnie (lub innego Moderatora) PW, podajac co bylo przed edycja i co ma byc po edycji! Jesli ktos chce zeby jego wynik zostal usuniety to niech napisze PW. Uzywamy tylko WINDOWSA! Nie ma go na liscie WR, bo czekaja na moja poprawke, bo moj wynik byl robiony na OS na ktorym codziennie pracuje przy okacji testowania A-DAT :]Dajcie Hary'emu duala :D Edytowane 9 Lutego 2006 przez ent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 ja mam hynixy, puszczam je na okolice 200 na najostrzejszych alphach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 OKi, niemalze skonczylem sesje wiec zaczynamy cos dzialac, atek i Sarmax zgloscie sie do mnie na GyGy: 4104784 i zoorganizujemy sie jakos i cos zdzialamy. Prosze wszystkich o to zeby: Podawac tylko swoje wyniki! Jesli wynik zostal poprawiony to prosze napisac drugiego posta! Nie uzywac w znacznikach HWBota zadnych emot. Jesli jakis wpis nie zostal poprawnie rozpoznany i chcemy wpisac go jeszcze raz to nalezy wyedytowac post i napisac do mnie (lub innego Moderatora) PW, podajac co bylo przed edycja i co ma byc po edycji! Jesli ktos chce zeby jego wynik zostal usuniety to niech napisze PW. Uzywamy tylko WINDOWSA! ale to ja wieczorem sie zglosze bo teraz DI poszlo w ruch (atek)ale narazie nie zaczelismy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 OKi, niemalze skonczylem sesje wiec zaczynamy cos dzialac, atek i Sarmax zgloscie sie do mnie na GyGy: 4104784 i zoorganizujemy sie jakos i cos zdzialamy. Prosze wszystkich o to zeby: Podawac tylko swoje wyniki! Jesli wynik zostal poprawiony to prosze napisac drugiego posta! Nie uzywac w znacznikach HWBota zadnych emot. Jesli jakis wpis nie zostal poprawnie rozpoznany i chcemy wpisac go jeszcze raz to nalezy wyedytowac post i napisac do mnie (lub innego Moderatora) PW, podajac co bylo przed edycja i co ma byc po edycji! Jesli ktos chce zeby jego wynik zostal usuniety to niech napisze PW. Uzywamy tylko WINDOWSA! Dajcie Hary'emu duala :D czemu inni moga sie bawic na pingwinie a my niet?? dajcie mi takiego procka jak ma Harry to ja dam mu duala [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 czemu inni moga sie bawic na pingwinie a my niet??A slyszales takie powiedzenie: "Co wolno wojewodzie tego nie wolno Tobie smrodzie" ? :lol: (n/o oczywiscie ;]) A tak serio to juz to chyba zostalo powiedziane.. to, ze jest on technicznie dopuszczony nie znaczy, ze teraz mamy wszyscy go uzywac.. jak sie mamy scigac i porownywac z innymi wynikami to chociaz w miare na rowni. W Cinebench tez trzeba dodac kategorie do Win64, bo wyniki z niego sa nieporownywalne do tych z 32-bitowej wersji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 nom mozna stworzyc tweak-linux team i tam zamieszcane bylyby wyniki z linuxa niemiec widze ze palisz sie na proca:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 w weekend chyba wezme 2 nowe sempy, bo PowerByAmd z jednej sztuki z tej dostawy zrobil 2,7@def V :) memki juz odpowiednie mam to tylko teraz lepszego procka trzeba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Wynik linuxa wycofany widze spadlismy zas na 12 miejsce,moze OC Team cos dzisiaj pocisnie brakuje 0,4sek(0,04s srednia).Jest szansa na powrot na 11miejsce. :lol: Czekamy na wynik i uwazajcie z tym DI. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 ja tez licze na SLASK:) kurcze spadlismy ale sie wybijemy w gore:) tylko musimy ciezko pracowac tzn ja moze wiele nei pmoge bo do 10 z tymi moimi pamiatkami to ja moge sobie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) kszonek jutro odbiera plyte i przy odpowiednich warunkch pogodowych mozna liczyc na 3,1 ghz ;) jak memki okaza sie pomocne to moze zrobie siakis ładny wynik. Edytowane 9 Lutego 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 OC Team >> pokazcie co tam tym DI zrobiliscie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 z tego co ploteczki glosza to nic nie pokaza :] ale mam nadzieje ze to tylko plotki... :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Matiz jakos od 17 nie moze na sms odpisać.... a to nie wróży dobrze <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...