Gość 71proste Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Obawiam sie,ze Wujek google w tej sprawie ma malo do gadania :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Lanc&Secotor, Realitynet i PurePC to mistrzowie niespełnionych obietnic więc czego wymagacie :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Lanc&Secotor, Realitynet i PurePC to mistrzowie niespełnionych obietnic więc czego wymagacie :lol2: Kolejnosc nawet dobra ;) Nie wiem jak wy, ale ja jeszcze robie sobie kilka dni wakacji i atakuje w sierpniu ;) ale raczej w drugiej polowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 ryba, a co z msi oce kontest ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Lanc&Secotor, Realitynet i PurePC to mistrzowie niespełnionych obietnic więc czego wymagacie :lol2:ke ? Ło so chozi ? @prosty Sector ma skleroze i mi grafy nie umie podrzucić :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 ryba, a co z msi oce kontest ? ;) Ty, patrz, w sierpniu jest. A jak bedzie zobaczymy, czekam na reszte sprzetu i w pelni dzialajace P45D3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 (edytowane) Ty, patrz, w sierpniu jest. A jak bedzie zobaczymy, czekam na reszte sprzetu i w pelni dzialajace P45D3. Nie ma to jak kręcić sprzęt, na którym każą :D EDIT: Cytuj mi się źle kliknęło. Edytowane 23 Lipca 2008 przez kretfr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Ty, patrz, w sierpniu jest. A jak bedzie zobaczymy, czekam na reszte sprzetu i w pelni dzialajace P45D3. ja myślałem, ze pod koniec lipca :rolleyes: :blink: ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 (edytowane) Lanc&Secotor, Realitynet i PurePC to mistrzowie niespełnionych obietnic więc czego wymagacie :lol2: Ja sobie wypraszam :)... codziennie cos tam wybieram ciekawego do nabicia paru punkcikow...sobie akurat ich nie nabijam bo na to przyjdzie tez pora, ale w miare mozliwosci staram sie jakos dodawac pare punktow... posrednio bo posrednio, ale jednak... ostatnio stalem sie pracoholikiem i niestety nie mam czasu... w tym tygodniu wkoncu koncze remont mieszkania i... bedzie upragnione wolne :) Chcecie szybciej wynikow to zapraszam do zabrze na tapetowanie :)... a jak nie to cieszcie sie wakacjami... niektorzy ich nie maja :) Edytowane 23 Lipca 2008 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 @prosty Sector ma skleroze i mi grafy nie umie podrzucić :P tlumaczy sie,ze jest pracoholikiem a ja tu czekam i czekam :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 wakacje wakacjami ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 FatAlbert -> fajny obrazek, sam robiles? Jakby był taki większy to bym sobie na pulpit walnął :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 (edytowane) niestety obrazek jest w małej rozdzielczości. obrazek w oryginale wygląda inaczej jest też inna jego wersja, ta jest by meeron. rano w pracy go pomęczyłem ;) Edytowane 24 Lipca 2008 przez FatAlbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 Pierwsza wersja podoba mi sie najbardziej,taki z przekazem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 (edytowane) proste, wersja oryginalna ? ps. niżej przykładowy screen z logiem utop Edytowane 24 Lipca 2008 przez FatAlbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 Właśnie, jak zrobić logo w postaci takiego przezroczystego znaku wodnego, aktualnie nie mam offica, wiec moze ktoś zna jakiś patent bez użycia worda? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 (edytowane) photoshop / gimp > wypełnienie na 10%-20% Edytowane 24 Lipca 2008 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 (edytowane) Zawsze to coś :blurp:: edit. Thx ;) Edytowane 30 Lipca 2008 przez Narmer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Eee no gratki,gratki,nikt w teamie nie ma takiego odznaczenia ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Eee no gratki,gratki,nikt w teamie nie ma takiego odznaczenia ;) Co nie oznacza ze nikt nie mial :wink: Gratulacje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 (edytowane) A kto miał, bo jestem ciekawy ;) Thx edit. A to spoko ;) Chociaż wolałbym Legend :) Edytowane 30 Lipca 2008 przez Narmer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Ja tez :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZooM Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 dlaczego po załadowaniu moich wyników przez stronkę HWbota mam 0 punktów? mój profil http://www.hwbot.org/user.do?userId=13583 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Odczekaj trochę, u mnie pkt. dodaje dopiero po jakimś czasie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZooM Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 ale wszystko dobrze dodałem? bo to już tydzień minął Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 W takim wypadku wyniki są po prostu za słabe, aby dostać za nie punkty ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 dlaczego po załadowaniu moich wyników przez stronkę HWbota mam 0 punktów? mój profil http://www.hwbot.org/user.do?userId=13583 Za slabe wyniki, proste. Nikt nie powiedzial ze KAZDY wynik daje punkty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZooM Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 W takim razie jaki wynik daje? W top 5? W Sisoft Sandra mam Hardware Rank: 6th Core 2 E7200 (2.53Ghz) - 0.0 points czyli szóste miejsce w grupie E7200 tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Wyniki aktualizowane są o pełnych godzinach (z małym obsuwem). W kategoriach SisoftSanda/PCMark 2004/PC Mark Vantage/3D Mark Vantage nie są przyznawane punkty niezależnie od miejsca. Aby dostać punkty, trzeba się znaleźć w top 20 w danej kategorii. Najprędzej zdobędziesz chyba coś za grafę, podkręć ją bardziej. Wynik w Aquamarku powinien sporo skoczyć, jest dość niski jak na ten sprzęt i ten zegar procesora. W wprime ustaw sobie 2 wątki, bo chyba masz jeden (wyniki powinny być o połowę mniejsze). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 W takim razie jaki wynik daje? W top 5? W Sisoft Sandra mam Hardware Rank: 6th Core 2 E7200 (2.53Ghz) - 0.0 points czyli szóste miejsce w grupie E7200 tak? Punktujesz: Ranking hardware: TOP20 Ranking ogolnych: TOP1000 Oczywiscie wielkosc pkt zalezy od ilosci wynikow, bo nawet powyzsze miejsca nie zawsze dadza nawet 0.1pkt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...