atomel Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 (edytowane) @up Dlaczego Stage 1 został tak zaniedbany z Twojej strony. Szczerze mówiąc liczyłem na jakąś masakrę w rankingu parę minut przed końcem Stage'u a tu nic i mamy parę punktów do tyłu. Wcześniej pisałeś coś o MSI GTX480 Lightning i GTX580 i nic więcej, coś nie wyszło? Olać zespołowe wyścigi. Tylko indywidualnie w Polsce. Edytowane 15 Stycznia 2011 przez atomel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki306 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 Robi ktos stage 4? bo u mnie 630fsb jest w zasiegu na e84, tylko pytanie, czy ktoś doda wynik na innym procku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 E8200, E8400, E8500... FSB w okolicach 650 jak zadziala.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki306 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 dobra, w takim razie cos dodam na e8400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userus Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 E8200, E8400, E8500... FSB w okolicach 650 jak zadziala.... niedlugo pownny dojsc wyniki na 955. mam racje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 MaSell to jednak lamus i sobie nie radzi z ogarnianiem HTT! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 napisal ten co mial mniej na kaskadzie niz ja na powietrzu :lol2: :lol2: :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 Lux mobo sie trafila i tyle B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 Na dniach może wrócę z fajniejszymi cyframi, bo też chce być el0 :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majk3l Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 Tak więc UTOP umarł ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 UToP umarl w momencie kiedy kilka osob zmienilo hobby, ja przestalem identyfikowac sie z zawistnymi polaczkami, a caloscia druzyny chcieli zarzadzac nieudolni ludzie. Tyle w temacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 (edytowane) UToP umarl w momencie kiedy kilka osob zmienilo hobby, ja przestalem identyfikowac sie z zawistnymi polaczkami, a caloscia druzyny chcieli zarzadzac nieudolni ludzie. Tyle w temacie. Niestety zgodzę się z tym rzesza hobbystów którzy uprawiają ten sport na wysokim poziomie się bardzo skurczyła. Z zawiścią Polaków nie od dziś wiadomo że sąsiad sąsiadowi, zamiast pogratulować sukcesu to nogę podstawi, taka mentalność! Pamiętajcie ze ciągle Was obserwuję :). Edytowane 17 Stycznia 2012 przez Sector19 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 Nas to nie wiem, ale ze mna kontakt utrzymujesz nie tylko wirtualny ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 Panowie, między wami jednak jest coś więcej ;) ? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majk3l Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 (edytowane) Rybko, o ile pamiętam to nie byłeś w UToPie tylko od razu w OCX :-) A teraz to jeszcze w Ugandzie :-P A tu taki śmieszny żart sytuacyjny: A idź i sie UToP :-P (nie skierowany do nikogo z was ofc :-P ) Edytowane 28 Stycznia 2012 przez majk3l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...