-=drake=- Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 jaa :P jak widze jak sempy 64 jadą Socket A to mi się niedobrze robi :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) z dobrą sztuką procka i winbondami w rankingu prockow socket a tez dałoby rade zawalczyć :> hm musze wykorzystać to ze mam dobrego procka akurat w domu do jutra, zaraz puszczam marka 05 ;> Edytowane 19 Lutego 2006 przez grzesiu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 mój semp jest jednym z pierwszych i potrafi zrobić te 2500 mhz na 2V i zrobie to tylko dostane memki! Póki co 230x10.5 @ 1.9V co daje mi 2415 mhz. Komp dostaje reset co jakiś czas i SPI nie przechodzi :/ nawet przy 3-4-4-11 :/ natomiast dalsze to już lipa... dostane powalcze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 mój semp jest jednym z pierwszych i potrafi zrobić te 2500 mhz na 2V i zrobie to tylko dostane memki! Póki co 230x10.5 @ 1.9V co daje mi 2415 mhz. Komp dostaje reset co jakiś czas i SPI nie przechodzi :/ nawet przy 3-4-4-11 :/ natomiast dalsze to już lipa... dostane powalcze :) No zobaczymy narazie to JEdnym z pierwszych jest Sobih :P i ciezko tam dociagnac do niego... 39 sekund moge zrobic ale no... wescie wyprzedzcie mnie... wkoncu to zaden problem dla Was moj proc to kaszana maksymalna 2500mhz max, a drugi jestem dawac dawac :) ps. cos aktualizowanie wynikow nie dziala :/... Hmmmmmm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 no ja cię nie mam szans dogonic do cholery pamięć kiczowata :P wbijaj do mnie to pociągniemy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 niech tylko przyjdzie moja delta od tomcat'a...ranking GF6600 jest zagrozony :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 niech tylko przyjdzie moja delta od tomcat'a...ranking GF6600 jest zagrozony :D moje wyniki z 6600 napisane, ale jeszcze ich nei dodalo :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) Pękło to cholerne 45 sekund :) Pamięć ledwo przetrwała ale udało się :) bodajże 3-3-3-11 zamiast 3-4-4-11 dało mi wzrost 2 sekund ;D fota mi się na imageshack niechce wpakować :P jeszcze powalcze jutro postaram się aby pękło 44 sekundy :) i na tym poprzestane na tej memce naprawde 333@460 ładnie :) Stary Kingston KVR :) http://img152.imageshack.us/img152/5519/446099kh.jpg Edytowane 19 Lutego 2006 przez -=drake=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Brakuje nam 0,01 s do 11 miejsca :blink: Walczyć,walczyć :D BTW bachus stracił prymat na opku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUTI Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 No zobaczymy narazie to JEdnym z pierwszych jest Sobih :P i ciezko tam dociagnac do niego... 39 sekund moge zrobic ale no... wescie wyprzedzcie mnie... wkoncu to zaden problem dla Was moj proc to kaszana maksymalna 2500mhz max, a drugi jestem dawac dawac :) ps. cos aktualizowanie wynikow nie dziala :/... Hmmmmmm hehehe Sector19 nie przesadzaj ze zaden problem wyprzedzic cie -oczywiscie mam na mysli wyprzedzanie na axp, ty masz 265 MHz FSB, wiec nie tak łatwo myknąc taki zegarek :(, w dodatku zima się kończy ;( i minusów już nie będzie a do FC też nie mam dojścia więc Sobiha też nie przeskoczę :( :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) niech tylko przyjdzie moja delta od tomcat'a...ranking GF6600 jest zagrozony :D Mowisz o Takich Deltach Od Tomcata :lol: :lol: B) 1967590[/snapback] hehehe Sector19 nie przesadzaj ze zaden problem wyprzedzic cie -oczywiscie mam na mysli wyprzedzanie na axp, ty masz 265 MHz FSB, wiec nie tak łatwo myknąc taki zegarek :(, w dodatku zima się kończy ;( i minusów już nie będzie a do FC też nie mam dojścia więc Sobiha też nie przeskoczę :( :mur: Ja wiem ze mnie latwo wyprzedzic :) Dla mnie zima/nie zima to bez roznicy akurat w tym przypadku bo to w pelni stabilne ustawienia przez caly rok :) A zreszta popatrz na zdjecie wyzej... sprzet sie szykuje zeby zejsc wkoncu do 38,xxx Sekund :) Bo nudno :P Edytowane 19 Lutego 2006 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUTI Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Mowisz o Takich Deltach Od Tomcata :lol: :lol: B) Ja wiem ze mnie latwo wyprzedzic :) Dla mnie zima/nie zima to bez roznicy akurat w tym przypadku bo to w pelni stabilne ustawienia przez caly rok :) A zreszta popatrz na zdjecie wyzej... sprzet sie szykuje zeby zejsc wkoncu do 38,xxx Sekund :) Bo nudno :P hehehe jak te 265 MHz to caly rok to ładnie ładnie bardzo ładnie:), co do 38 sek. hmmmm delty też dobry pomysł ale dodaj im troche zimy :D:D zobaczysz moze wyciągną wiecej niż 38 sek.:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Mowisz o Takich Deltach Od Tomcata :lol: :lol: B) Jeżeli to 120x120 to tak ;] z tego co wiem, wysyła w poniedziałek wiec moze jeszcze w tym tygodniu zawalcze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Jaa :P ale wy zażynacie te procki u mnie już koniec stabilności jest przy 2400 mhz ale mam nadzieję że to wina słabych pamiątek... bo Procesor lata 2415 mhz na 1.9V, powiedzmy że 2V zdygam :P 8) 1.95/1.975 gwarantowane... licze na coś <2450>2500... Ciekawe co mi z tego wyjdzie :P jeszcze dziś znając życie pęknie to cholerne 44 sekundy... ale wg. mnie te wasze athlonki XP są jakieś lepsze niż ten mój sempron ;P jakaś kupa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) Jaa :P ale wy zażynacie te procki u mnie już koniec stabilności jest przy 2400 mhz ale mam nadzieję że to wina słabych pamiątek... bo Procesor lata 2415 mhz na 1.9V, powiedzmy że 2V zdygam :P 8) 1.95/1.975 gwarantowane... licze na coś <2450>2500... Ciekawe co mi z tego wyjdzie :P jeszcze dziś znając życie pęknie to cholerne 44 sekundy... ale wg. mnie te wasze athlonki XP są jakieś lepsze niż ten mój sempron ;P jakaś kupa :) Nieprawda Kazdy tak mowi lepszy nielepszy... ale chyba gorszego niz moj to ciezko... reszta moj smiga 2,1v na codzien :) zeby tyle osiagnal :) Kurcze tylko co z rankingiem sie stalo :/ eh trzeba poczekac to zrobie maly update edit Chyba juz dziala :) Ps. No i w Marku 2005 tez nie mamy takiej zlej pozycji :] Edytowane 20 Lutego 2006 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) na stronie hwbot'a w 3dm05 mamy 10 miejsce :D a u nas na forum jest 15 ;) W ogóle coś się kopsało z updejtowaniem wczoraj i dzisaj rano też ;) Edit w sumie to jest dobrze tylko cyferka zła :lol: Edytowane 20 Lutego 2006 przez Dejot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) czy "stare" wyniczki tez mozna podrzucic? mam jeszcze orba z 2x 6800u - ponad 11kilo :) btw: a moze podmienic HoF z HWbot? Edytowane 20 Lutego 2006 przez Sulaco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 szczerze zdygałbym [gluteus maximus] żeby dawać 2,1 V na procka na serio ;P może na tego nowego a na durnia to dałbym ale nie na tego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 2.1 czy 2.3 nie wielka roznica dla AXP :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 moj dawal rade do 2,1v, wyzej brakowalo stabilnosci mimo nizszych taktow. grzal sie zbyt mocno. a tak w ogole to widze ze ten moj wyniczek wcale nienajgorszy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 czy "stare" wyniczki tez mozna podrzucic? mam jeszcze orba z 2x 6800u - ponad 11kilo :) btw: a moze podmienic HoF z HWbot? jasne, że tak wogóle to martwiłem sie czemu jeszcze cie nie ma BTW: Niemiec- jak tam sprawa z Sempem ? Bo coś miałeś fikać do mojego wyniczku :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 jasne, że tak wogóle to martwiłem sie czemu jeszcze cie nie ma BTW: Niemiec- jak tam sprawa z Sempem ? Bo coś miałeś fikać do mojego wyniczku :lol: :lol: No kurde, ja sie musze wbić gdzieś na jakieś ładne chłodzenie przez tego waszego śmiesznego duala... :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 mialem fikac, ale zajecia sie zaczely a checi na nowy os dalej brak ;] sempka tez chyba juz nie bedzie, bo intel sie zbliza, ale moze w tygodniu jeszcze zrobie rzut na tasme ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 No kurde, ja sie musze wbić gdzieś na jakieś ładne chłodzenie przez tego waszego śmiesznego duala... :-P FC :>? mialem fikac, ale zajecia sie zaczely a checi na nowy os dalej brak ;] sempka tez chyba juz nie bedzie, bo intel sie zbliza, ale moze w tygodniu jeszcze zrobie rzut na tasme ;] intel?? bój sie Boga :blink: no chyba ze mobile... <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 FC :>? intel?? bój sie Boga :blink: no chyba ze mobile... <_< przypatrz sie dokładniej podium naszego rankingu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 raczej DC niz mobile ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_MaStErCoBrA_ Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 no dawac dawac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 :blink: chciałem dziś zrobic marka 03 do hwbota, zapuściłem najpierw 100% stabilne ustawienia (555/1155) i wyłaczyłem marka po skonczeniu cpu test2...i wyskoczył jakis lol, zobaczcie sami jaki wynik wywalił mark :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Zdawało mi sie ze jest HWBoot ale z 3Do5 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 kurcze nie wiem co sie dzieje z tymi markami, 05 nie działa bo w pierwszym tescie wyskakuje error, 03 wywala jakies dziwne wyniki :blink: ufo opanowało mój komputer?? :blink: jedynie 01se chodzi...od czego mogą sie dziać takie dziwne rzeczy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...