ent Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ale jakby tak 1 wynik 40k strzelił to chyba tylko on będzie brany pod uwage i wtedy średnia to 40k będzie ? :D :mrgreen:Musi byc co najmniej 10 wynikow zeby srednia byla liczona :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ent... mam jeszcze jedna rzecz... W Subrankingu Athlon Xp i Sempron są np takie wyniki... A XP 1. siwy05 - 37.69 - Athlon XP 2600+ - K8NS rev.2.0, Semp 2600+@2565, RAM@233(3-3-8-3 1T) Sempron 1. siwy05 - 36.89 - Sempron 2600+@2573mhz - Sempron 2600+@2573MHz (1.52V), K8NS rev 2.0, 512MB UCCC@234MHz (3-3-8-3 1T) 2. tomos - 37.59 - Sempron 2500+@2452mhz - Sempron64 2500+ @ 2452MHz Te wszystkie wyniki nie powinny sie tam znajdować B) I Tyle Pozdrawiem :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ent... mam jeszcze jedna rzecz... W Subrankingu Athlon Xp i Sempron są np takie wyniki... A XP 1. siwy05 - 37.69 - Athlon XP 2600+ - K8NS rev.2.0, Semp 2600+@2565, RAM@233(3-3-8-3 1T) Sempron 1. siwy05 - 36.89 - Sempron 2600+@2573mhz - Sempron 2600+@2573MHz (1.52V), K8NS rev 2.0, 512MB UCCC@234MHz (3-3-8-3 1T) 2. tomos - 37.59 - Sempron 2500+@2452mhz - Sempron64 2500+ @ 2452MHz Te wszystkie wyniki nie powinny sie tam znajdować B) I Tyle Pozdrawiem :] to samo w s3768 sa wyniki z lga775, tzn 630tka ;] chyba ze to przez jakas magiczna przejsciowke :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Sorry chlopaki ale ja nic nie zdzialam, procki sa po prostu tak wykrywane przez HWBota. Miejmy nadzieje ze nidlugo rozwiaza ten problem sami tworcy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Sorry chlopaki ale ja nic nie zdzialam, procki sa po prostu tak wykrywane przez HWBota. Miejmy nadzieje ze nidlugo rozwiaza ten problem sami tworcy. A Moze poprosic moderatora o usuniecie postow blednych?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) no idzie coraz lepiej :wink: nowy wyniczek http://img280.imageshack.us/my.php?image=spi1mfcv63zs.jpg Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez Gemmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 no idzie co raz lepiej :wink: nowy wyniczek http://img280.imageshack.us/my.php?image=spi1mfcv63zs.jpg bardzo ladny wyniczek, nizej niz mardok nawet, najszybszy a64 w polsce ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) to juz jego trzecie przebudzenie ,po tym jak dostał przypadkowo przez moje niedopatrzenie 1.550V+133% :D nabrał nowych sił. ah..oczywiście dzięki Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez Gemmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 http://www.hwbot.org//listResults.do?filte...puSubFamilyId=4 istenieje mozliwosc zeby wywalic 1 wynik ? bo jest z lekka nierealny, a milo by bylo jakby 1 miejsce nalezalo do polakow :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 gosc na [brzydkie określenie na linuksa]u liczyl wiec pewnie nie mozna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 gosc na [brzydkie określenie na linuksa]u liczyl wiec pewnie nie mozna czyli jak znajde odrobine czasu to podziele dysk na dwie partycje i linuxa trzeba instalowac B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 czyli jak znajde odrobine czasu to podziele dysk na dwie partycje i linuxa trzeba instalowac B) dokladnie, bo to nie jest fair ze wchodza z tymi wynikami....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 dokladnie, bo to nie jest fair ze wchodza z tymi wynikami....... jak dam wyniki na >3.2ghz @ linux to tez kazdy bedzie mowil ze jestem nie fair :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 jak dam wyniki na >3.2ghz @ linux to tez kazdy bedzie mowil ze jestem nie fair :D ja nie, bo masz pierwsze miejsce i tak, wiec co to za roznica czy na windie czy linuxie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Ryba zaistaluj sobie lina i walnij na nim wynik i zeby wszyscy widzieli kto jest najszybszy!! przydało by się żeby wszytskie wyniki na hwbocie byly na tym samym systemie!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) Jakbyscie jeszcze nie zauwazyli to LINUXA NIE MOZNA UZYWAC!!! Pisalem parokrotnie juz to w topiku, od teraz zreszta Pi pod Linuxa nie jest dopuszczone przez admina HWBota. Wynik na pierwszym miejscu jest trefny ewidentnie, w poscie gosc nie dodal nawet screena, nie wiem czy da sie cos z tym zrobic, prawdopodobnie nalezaloby wyslac maila do kapitana jego teamu, ja teraz nie mam za bardzo czasu bo na swieta jestem w domu i dostep do neta mam nieco ograniczony, moze ktos wysle? Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez ent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Jakbyscie jeszcze nie zauwazyli to LINUXA NIE MOZNA UZYWAC!!! Pisalem parokrotnie juz to w topiku, od teraz zreszta Pi pod Linuxa nie jest dopuszczone przez admina HWBota. Wynik na pierwszym miejscu jest trefny ewidentnie, w poscie gosc nie dodal nawet screena, nie wiem czy da sie cos z tym zrobic, prawdopodobnie nalezaloby wyslac maila do kapitana jego teamu, ja teraz nie mam za bardzo czasu bo na swieta jestem w domu i dostep do neta mam nieco ograniczony, moze ktos wysle? a dla sportu nie moge sobie zrobic wyniku na linuxie ? poczekam az bedziesz mial normalnie neta i ty wyslesz, nikomu sie nie bedzie chcialo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 taki,oto wyniczek który daje pierwsze miejsce na Hwbot w kat.Venice3k+ :wink: http://img142.imageshack.us/my.php?image=spi1mfcv79rb.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 taki,oto wyniczek który daje pierwsze miejsce na Hwbot w kat.Venice3k+ :wink: http://img142.imageshack.us/my.php?image=spi1mfcv79rb.jpg masz jakieś oznaki CB ? jak nie to DI ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 masz jakieś oznaki CB ? jak nie to DI ;) póki co CB nie łapie ,temp.na parowniku przy tym oc ok -46C idle ,stres ok -41,bios load -25C proc jeszcze z IHS na pokładzie na DI przyjdzie czas :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 póki co CB nie łapie ,temp.na parowniku przy tym oc ok -46C idle ,stres ok -41,bios load -25C proc jeszcze z IHS na pokładzie na DI przyjdzie czas :wink: mozesz max htt sprawdzic jakie mozesz na fc osiagnac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 a dla sportu nie moge sobie zrobic wyniku na linuxie ? poczekam az bedziesz mial normalnie neta i ty wyslesz, nikomu sie nie bedzie chcialo :DSpox, po dlugim weekendzie napisze maila, gdzie trzeba :D, dla sportu jak najbardziej Linux dozwolony :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 mozesz max htt sprawdzic jakie mozesz na fc osiagnac ? na 420 już nie wstaje http://img220.imageshack.us/my.php?image=htt9un.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plasma Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Jakbyscie jeszcze nie zauwazyli to LINUXA NIE MOZNA UZYWAC!!! Pisalem parokrotnie juz to w topiku, od teraz zreszta Pi pod Linuxa nie jest dopuszczone przez admina HWBota. Wynik na pierwszym miejscu jest trefny ewidentnie, w poscie gosc nie dodal nawet screena, nie wiem czy da sie cos z tym zrobic, prawdopodobnie nalezaloby wyslac maila do kapitana jego teamu, ja teraz nie mam za bardzo czasu bo na swieta jestem w domu i dostep do neta mam nieco ograniczony, moze ktos wysle?Chyba to nic nieda, bo to właśnie autor tego wyniku jest kapitanem swojego teamu... Trza by napisać do kogoś z ekipy hwbot.org. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyerpl Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Ja też mógłbym się przyłaczyc do naszego teamu,w 3d markach w sumie malo nie mam :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 na 420 już nie wstaje http://img220.imageshack.us/my.php?image=htt9un.jpg to tak jakby nie miał CB :D ja bym DI popróbował mój Venice potrafił na FC max ok 370htt a na DI ... ok 355max Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Gemmy widze ze jestes z Poznania, jakbys sie na DI zdecydowal to moge rura poratowac (jak jeden pan zrobi w koncu podstawe :/). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Chlopaki i Dziewczeta.... !!! Jest Sprawa wazna... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Zakladamy Nowego Hwbota tylko teraz powiedzcie jakiego chcecie 3DMarka 2003 czy 3DMarka 2001Se?? NO chyba ze jeszcze ktos sie zglosi do pilnowania :) to zalozymy oba... Wybierajcie albo niech ktos sie zglosi B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabius Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Ja moge <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> udział w 2001se Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) Ja moge <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> udział w 2001se Polecam wziąć się za słownik :), ale ok zanotowałem :] Edytowane 1 Maja 2006 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...