Skocz do zawartości
ent

Hwbot.org - United Team Of Poland - Temat Do Dyskusji !

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc

A ja mam takie pytanko :

Dlaczego wynik Sobiha w SPI 1M na Bartonie nie jest teraz widoczny (a byl) :huh: ??

pozdro

piotres

Zniknął bo jakiś czas temu do hwbota zostało dodane zabezpieczenie że można dodawać tylko własne wyniki. Teraz nick jest pobierany automatycznie i nie trzeba go nawet wpisywać między tagami [hwbot]...[/hwbot]. Widzę że sobih sam dodał wynik i już jest jak trzeba.

[hwbot] piotres - 37.359 - Duron 1800 Mhz @ 3013 MHz/ phase-change "Orange-Ice" by piotres [/hwbot]

http://img79.imageshack.us/img79/4685/3013spi1m0fm.jpg

I tak nie wiem jak dodac by Duron byl poprawnie rozpoznawany, moze ktos sie wypowie ??? :?

pozdro

piotres

Wpisałeś poprawnie, wynik wylądował w odpowiedniej kategorii: klik.

Btw, ładne wyniczki :).

Edytowane przez Plasma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O_o

ile masz maxscreen na tym bydlaku? podchodzi pod 3,6 :D ?

Maxa jeszcze nie próbowałem,jakoś tak mnie to nie jara :wink: ale oczywiście sprawdze...ot z czystej ciekawości :D

Póki co walcze z 16M,do 9 z przodu nie wiele brakuje :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm. ja jak zauważyłem błąd w opisie to zedytowałem, odświeżyłem ranking i wszystko było dobrze :)

a to ciakwe, bo ja zmienialem pare razy i nic. musialem skasowac posta i napisac nowego, wtedry dalo rade ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:ploom:

Patrzylem na hwbot.org w wynika team-u, Patrze i obok mojej gray ikonka :blink: Sprawdzam co i jak i.... ...

Mam pierwsze miejsce w 3Dmarku2k3 i 2k5 na 7800Gs :] w 2k6 mam 2 miejsce ze wszystkich userow zarejestrowanych na hwbot.org :] B) mila niespodzianka ;)

Edytowane przez Buu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z moją XL-ką mam w 2k5 3 miejsce.

Ale to jest niesprawiedliwe bo goście na GTO2 wgrają sobie bios od XL i mają 76xx pkt. <_<

Tak to bym miał pierwsze :]

W 2k3 to samo :(

Za to w 2k1 musze się poprawic bo coś za nisko jestem ;) :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...