Sector19 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 HEhhe przez chwilke bylysmy na 1 miejscu w marku 2001, za sprawa jednego wpisu 300000 :) :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 hehe fajnie 2003 większe od 2001 :Dtroche deprymujacy fakt, no ale to z powodu braku MHz na procku, tak wiec chyba czas na jakis zmiany ;) BTW gratulsy sowego SLI :gitarzysta:thx B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabius Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Kurde coś chyba nie tak niemoge dodac 2 wynku tzn dodałem robie upload i nic niewyswietla ciekawe czemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) Kurde coś chyba nie tak niemoge dodac 2 wynku tzn dodałem robie upload i nic niewyswietla ciekawe czemu A jednak jest :) Edytowane 3 Maja 2006 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) odnosze wrazenie ze czesc userów nie ma pojęcia o istnieniu: update ranking now Edytowane 3 Maja 2006 przez MILANS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabius Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Ja to zrobilem tylko kapa bo widac tylko 1 wynik:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 w ogolnym możesz miec tylko jeden wynik - najwyzszy - dopiero w pod kategoriach masz swoje 2 lub wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 troche z innej beczki - nie można by też przykleić rankingu w spi 1M ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Czesc A ja mam takie pytanko : Dlaczego wynik Sobiha w SPI 1M na Bartonie nie jest teraz widoczny (a byl) :huh: ?? pozdro piotres Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plasma Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) Czesc A ja mam takie pytanko : Dlaczego wynik Sobiha w SPI 1M na Bartonie nie jest teraz widoczny (a byl) :huh: ?? pozdro piotres Zniknął bo jakiś czas temu do hwbota zostało dodane zabezpieczenie że można dodawać tylko własne wyniki. Teraz nick jest pobierany automatycznie i nie trzeba go nawet wpisywać między tagami [hwbot]...[/hwbot]. Widzę że sobih sam dodał wynik i już jest jak trzeba. [hwbot] piotres - 37.359 - Duron 1800 Mhz @ 3013 MHz/ phase-change "Orange-Ice" by piotres [/hwbot] http://img79.imageshack.us/img79/4685/3013spi1m0fm.jpg I tak nie wiem jak dodac by Duron byl poprawnie rozpoznawany, moze ktos sie wypowie ??? :? pozdro piotres Wpisałeś poprawnie, wynik wylądował w odpowiedniej kategorii: klik. Btw, ładne wyniczki :). Edytowane 6 Maja 2006 przez Plasma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 taki oto wyniczek,aby średniej nie zaniżać :wink: http://img149.imageshack.us/my.php?image=spi1mihsv46us.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 taki oto wyniczek,aby średniej nie zaniżać :wink: http://img149.imageshack.us/my.php?image=spi1mihsv46us.jpg O_o ile masz maxscreen na tym bydlaku? podchodzi pod 3,6 :D ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 mialy byc wyniki z tego: http://img466.imageshack.us/my.php?image=img27987ky.jpg w markach, ale cos nie jestem w stanie SLI odpalic na 955X. jak ktos wie jak to zrobic to czekam na info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 uuu. to są 7600GT? (asz kurde. szkoda ze nie dodałem wyniku jak miałemw domq 2x 7600GT leadteka. 24401 marków w marku 03 i 11620 w marku 05. ale jeszcze to nadrobimy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 tak ,sa to 7600GT gigabyte silent pipe II. tylko jakos cieniascie sie kreca, bo tylko 614 gpu i 818 memki :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 ja na swoich jechałem 625/1630. oby te sztuki co bede miał znów w łapkach kreciły się podobnie (albo i lepiej ;) ) przekonamy się w czwartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 szkoda, ze big sam z XS nie chce sie podzielic sterami na ktorych odpalil SLI na P5WD2-Premium, tlumaczy sie NDA :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 O_o ile masz maxscreen na tym bydlaku? podchodzi pod 3,6 :D ? Maxa jeszcze nie próbowałem,jakoś tak mnie to nie jara :wink: ale oczywiście sprawdze...ot z czystej ciekawości :D Póki co walcze z 16M,do 9 z przodu nie wiele brakuje :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Kto mi powie dlaczego moj wynik z Durka 1.8 Ghz w SPI 1M "nie dodal sie" ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) Kto mi powie dlaczego moj wynik z Durka 1.8 Ghz w SPI 1M "nie dodal sie" ?? Dodal sie !!! Lynk !! A w Ogolnym Rankingu jest przeciez Venice... Edytowane 7 Maja 2006 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 zauważyłem, że sempa 64, dodało do athlonów XP :blink: 3. siwy05 - 37.69 - Athlon XP 2600+ - K8NS rev.2.0, Semp 2600+@2565, RAM@233(3-3-8-3 1T) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO_X Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 zauważyłem, że sempa 64, dodało do athlonów XP :blink:bot ma problemy ze wzorkiem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 bot ma problemy ze wzorkiem :wink: pewnie siwy05 poprostu najpierw zle napisal, a potem edytowal ;] jak sie posty edytuje to cza do moderow zglaszac. http://forum.purepc.pl/index.php?s=&showto...dpost&p=2107351 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 hmm. ja jak zauważyłem błąd w opisie to zedytowałem, odświeżyłem ranking i wszystko było dobrze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 hmm. ja jak zauważyłem błąd w opisie to zedytowałem, odświeżyłem ranking i wszystko było dobrze :) a to ciakwe, bo ja zmienialem pare razy i nic. musialem skasowac posta i napisac nowego, wtedry dalo rade ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 a to ciakwe, bo ja zmienialem pare razy i nic. musialem skasowac posta i napisac nowego, wtedry dalo rade ;] hmm. może dlatego że ja miałem błąd jedynie w podanym taktowaniu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) :ploom: Patrzylem na hwbot.org w wynika team-u, Patrze i obok mojej gray ikonka :blink: Sprawdzam co i jak i.... ... Mam pierwsze miejsce w 3Dmarku2k3 i 2k5 na 7800Gs :] w 2k6 mam 2 miejsce ze wszystkich userow zarejestrowanych na hwbot.org :] B) mila niespodzianka ;) Edytowane 7 Maja 2006 przez Buu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Ja z moją XL-ką mam w 2k5 3 miejsce. Ale to jest niesprawiedliwe bo goście na GTO2 wgrają sobie bios od XL i mają 76xx pkt. <_< Tak to bym miał pierwsze :] W 2k3 to samo :( Za to w 2k1 musze się poprawic bo coś za nisko jestem ;) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) WTF ? gdzie mój puchar ? ;) EDIT juz wszystko ok. Edytowane 8 Maja 2006 przez MILANS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 No cóż, mała poprawka w 1m - debug mode robi cuda xD. No i mam jeszcze wynik celka 400 @ 600, wrzucić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...