janio Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Czemu nie dodało mojego wyniku? :blink: Coś źle wpisałem? [hwbot] janio - 40.531 Barton 2800+ @ 2620MHz 1.85V / Infineon BE-6 @ 249MHz 2.7V / WC [/hwbot] http://img110.imageshack.us/my.php?image=pi40531sig0ir.jpg Wynik dodawałem wczoraj, a widze żę hwbot edytował ranking dzisiaj o 6-stej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plasma Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Czemu nie dodało mojego wyniku? :blink: Coś źle wpisałem? Wynik dodawałem wczoraj, a widze żę hwbot edytował ranking dzisiaj o 6-stej. Zgubiłeś znak "-" pomiędzy wynikiem a opisem systemu. Powinno być [hwbot] janio - 40.531 - Barton 2800+ @ 2620MHz 1.85V / Infineon BE-6 @ 249MHz 2.7V / WC [/hwbot] albo w ogóle [hwbot] 40.531 - Barton 2800+ @ 2620MHz 1.85V / Infineon BE-6 @ 249MHz 2.7V / WC [/hwbot] (hwbot sam odczyta Twojego nicka) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Czemu nie dodało mojego wyniku? :blink: Coś źle wpisałem? Wynik dodawałem wczoraj, a widze żę hwbot edytował ranking dzisiaj o 6-stej. podrasuj troche system i podskocz wyzej ode mnie to bede mial motywacje do dzialania... moze jseszcze cos bym wykrzesal... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Zgubiłeś znak "-" pomiędzy wynikiem a opisem systemu. Powinno być [hwbot] janio - 40.531 - Barton 2800+ @ 2620MHz 1.85V / Infineon BE-6 @ 249MHz 2.7V / WC [/hwbot] albo w ogóle [hwbot] 40.531 - Barton 2800+ @ 2620MHz 1.85V / Infineon BE-6 @ 249MHz 2.7V / WC [/hwbot] (hwbot sam odczyta Twojego nicka) Czyli mam dodać jeszcze raz wynik w nowym poście, czy edytować stary? podrasuj troche system i podskocz wyzej ode mnie to bede mial motywacje do dzialania... moze jseszcze cos bym wykrzesal... ;] Spoko, jeszcze nie odchudziłem 2k3 servera nLitem :D Jeszcze powalczymy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Czyli mam dodać jeszcze raz wynik w nowym poście, czy edytować stary? skasowac stary i napisac nowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weelkoo Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) Update Weelkoo [FrazPC.PL] w 3MD03 Ranking i PurePC o dwa miejsca w góre w klasyfikacji ogólnej :twisted2: Edytowane 15 Maja 2006 przez Weelkoo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Update Weelkoo [FrazPC.PL] w 3MD03 Ranking i PurePC o dwa miejsca w góre w klasyfikacji ogólnej :twisted2: Przydalby sie screen z detalami :).. a nie z Wynikiem tylko :D ale i tak NICE B) B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weelkoo Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) a proszę bardzo :) Edytowane 15 Maja 2006 przez Weelkoo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 a proszę bardzo :) jakie byly takty grafy, bo miales tylko 2k wiecej odemnie, ja robilem 29k na 2x7800gt :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weelkoo Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 hMMMM, grafy nie kręcone ale to 7800GTX 512 :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 To je jeszcze wykręć :D A i proca podciągnij ;) Czekam na lepsze wyniki B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weelkoo Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 to stary wynik, ze stycznia chyba :) teraz w domku mam 7800GT w SLI i 7900GTX'a więc nie powalczę za bardzo z tym wynikiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 to stary wynik, ze stycznia chyba :) teraz w domku mam 7800GT w SLI i 7900GTX'a więc nie powalczę za bardzo z tym wynikiem :)to i tak na tych gtx512 nie poszalales ;) http://service.futuremark.com/compare?2k3=4524670 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 nich no tylko dorwę w swoje łapki jakies 2 7900GT ;) dodawajcie wyniki do rankingu to podskoczymy trochę w górę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weelkoo Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Sulaco - grafy nie kręcone, proc tylko na 2,7GHz, pamięci do bani bo 500MHz 2T :) Co chcesz od wyniku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) Sulaco - grafy nie kręcone, proc tylko na 2,7GHz, pamięci do bani bo 500MHz 2T :) Co chcesz od wyniku :)to jest forum o oc nie pokazu sie tu z lepszym wynikiem :ph34r: :wink: Edytowane 16 Maja 2006 przez KAMILcom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Że masz 2x7900GT/X to nie znaczy że od razu będziesz el0 z wynikiem tu trzeba jeszcze to wszystko ładnie wykręcić ;) :D bez obrazy ;) Jak tylko mi zasilator przyjdzie to cosik podciągne te wyniczki bo teraz to strach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Że masz 2x7900GT/X to nie znaczy że od razu będziesz el0 z wynikiem dokladnie ;) imo to wstyd pokazywac sie tutaj z wynikiem na niekreconych grafach, i to takich grafach, zadna rewelka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Sulaco - grafy nie kręcone, proc tylko na 2,7GHz, pamięci do bani bo 500MHz 2T :) Co chcesz od wyniku :) Weelkoo - wpadnij z jedną na 3Dmarka 2001 :) Dothan 3D Power :D myślę że jest szansa na dobry wynik.. Jeśli jesteś chętny -> pisz gg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Ja się tak nie bawie :P Bot Marka 01 nie rozpoznaje mojej Rivki... to jest nie fair ;) Ciekawe, czy Matroxa rozpozna [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabius Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 raczej nie :/ ale pkt są :) jak bym dorwal coos co w miare sie fajnie kreci to moze bym jakies pkt wystukal a tak nieda sie jeszcze sproboje z ta x800gto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Ja się tak nie bawie :P Bot Marka 01 nie rozpoznaje mojej Rivki... to jest nie fair ;) Ciekawe, czy Matroxa rozpozna [; mi nie rozpoznaje P2 w spi 1m musiałem recznie ustawić :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Weelkoo - wpadnij z jedną na 3Dmarka 2001 :) Dothan 3D Power :D myślę że jest szansa na dobry wynik.. Jeśli jesteś chętny -> pisz gg ech ja chętnie bo Opek nie daje rady ;-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 ech ja chętnie bo Opek nie daje rady ;-( Szkoda że taki kawał :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weelkoo Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) lol, te 7800GTX 512MB miałem dosłownie na dwa dni od NVIDII i nawet chwili nie miałem żeby zobaczyć jak się kręcą a co dopiero bawić się smarkami, sorki, ale mnie to nie podnieca jak co poniektórych tutaj :twisted2: Edytowane 17 Maja 2006 przez Weelkoo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 lol, te 7800GTX 512MB miałem dosłownie na dwa dni od NVIDII i nawet chwili nie miałem żeby zobaczyć jak się kręcą a co dopiero bawić się smarkami, sorki, ale mnie to nie podnieca jak co poniektórych tutaj :twisted2:A co to za przyjemnosc z posiadania kompa jak sie nie kreci? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Po co wogóle komputer jak się go nie kręci, przecież do tego służy komputer :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weelkoo Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 hMMMMM, czy napisałem, że nie kręce ?? B) po prstu te grafy miałem tylko na kilkanaście godzin i nie było czasu na zabawę w O/C. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) Marudzenie, ja kręce nowe grafy kilkanascie sekund po instalacji sterów. A przez kilkanascie godzin to juz wogole mozna sie pobawic dosc sporo. Edytowane 17 Maja 2006 przez hary86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weelkoo Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 lol, hary86 ciekawe czy byś zdążył je wogóle przetestować przez te kilkanascie godzin :twisted2: jak juz napisałem, ledwo testy zdążyłem zrobić, 3DMarkami nie bawie się z założenia, chyba że mi się naprawde nudzi (a tego już od dawna nie było :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...