kszonek Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Sympatycznie, ciekawe co pokaża diabełek od nvidi :) nie krecony pewnie nic................... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weelkoo Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 nie krecony pewnie nic................... :lol: :lol2: bo mi się przykro zrobi zaraz :lol: :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taid Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 nie krecony pewnie nic...................to jest chyba logiczne.... :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) mark01 X700Pro http://service.futuremark.com/compare?2k1=8886828 Sprawdzałem na HWbot to mam trzecie miejsce na tej karcie :blink: ,może dlatego że mało kto ma takie cienkie karty graf. ? :lol2: Edytowane 26 Maja 2006 przez Ricci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 mark01 X700Pro http://service.futuremark.com/compare?2k1=8886828 Sprawdzałem na HWbot to mam trzecie miejsce na tej karcie :blink: ,może dlatego że mało kto ma takie cienkie karty graf. ? :lol2: z pewnością :wink: osobiście mam 1 miejsce na HWbot w kat.Venice 3000+Spi1M,i też się jakoś nie ekscytuję,bo proc odchodzi w zapomnienie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 :lol: :lol2: bo mi się przykro zrobi zaraz :lol: :lol2:nic nie przykro,nic nie przykro i niech Ci sie palec omsknie na suwakach ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Widze ze Hipo zrobił łdny wyniczek :) Gratsy dla niego! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 No nasz Faker znów zaczyna działac widze :D bardzo dobrze, oby tak dalej :) PS. OC Squad też ładny wyniczek na cold water szykuje :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 :lol: :lol2: bo mi się przykro zrobi zaraz :lol: :lol2: jakos Cie zmotywować cza................. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Może obiecajmy mu flaszke jako motywacje :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Widze ze Hipo zrobił łdny wyniczek :) Gratsy dla niego! No nasz Faker znów zaczyna działac widze :D bardzo dobrze, oby tak dalej :) PS. OC Squad też ładny wyniczek na cold water szykuje :> No wyniczek jest tylko ze coś sie HWBoot nie uaktualnił :] chyba ze trzeba to zgłaszać do ent'a ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 co sie stao ze mnie nie dodao? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) co sie stao ze mnie nie dodao? :blink: Pewnie śrubokrętu nie masz ;) A na powaga - poczekaj aż hwbot zaktualizuje posta, popatrz na date jego ostatniej edycji. Było to dzisiaj koło 6 rano ;) Edytowane 27 Maja 2006 przez janio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Ja wynik dodałem jeszcze wczoraj i ciagle nie został wessany na liste... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) 3D Mark 2001: Wrzucę to tutaj. :) Kiedyś robiłem porównania spi16m w zależności od timingów pamięci i były głosy by zrobic coś podobnego w 3D.Znalazłem trochę czasu: 12x242=2,9GHz 242MHz 2,5-2-2-5 1T 3dm01=24,2k i 10x290=2,9GHz 290MHz 3,0-3-3-8 1T 3dm01=24,1k Wychodzi na to że w drugim przypadku pomimo wyższego wyniku przepustowości pamięci w Sandrze o prawie 10% nie przełożyło się to na wynik w 3dmarku2001. Pozdrawiam :D . Edit: Dodam,że karta graficzna to Radeon X700Pro @456/555MHz identycznie ustawiona w obydwu przypadkach jak i inne ustawienia OS. :) Edytowane 27 Maja 2006 przez Ricci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 3D Mark 2001: Wrzucę to tutaj. :) Kiedyś robiłem porównania spi16m w zależności od timingów pamięci i były głosy by zrobic coś podobnego w 3D.Znalazłem trochę czasu: 12x242=2,9GHz 242MHz 2,5-2-2-5 1T 3dm01=24,2k i 10x290=2,9GHz 290MHz 3,0-3-3-8 1T 3dm01=24,1k Wychodzi na to że w drugim przypadku pomimo wyższego wyniku przepustowości pamięci w Sandrze o prawie 10% nie przełożyło się to na wynik w 3dmarku2001. Pozdrawiam :D . jak zawsze wzorowe porównanko a tak na marginesie w 2003 tak samo ?? /tylko nie ucieknij na Tweaka :D/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 jak zawsze wzorowe porównanko a tak na marginesie w 2003 tak samo ?? /tylko nie ucieknij na Tweaka :D/ Thx. :D.W 3dm03 teraz nie próbowałem,ale jest bardzo wymagający do memek,przekonałem się o tym wcześniej(gdzieś w lutym 06) jak robiłem wyniki do 3dm01/03/05(do sygnaturki).Dzisiaj szykuje sprzęt na wieczór (montaz dodatkowych wiatraków 120mm),planuje pocisnąc ballistix'y coby zmniejszyc różnicę do myrddin669'a,który zrobił wynik na Twoich Ballistix'ach,mam nadzieję się troche poprawic. :lol2: Co do Tweaka zaglądałem tam pare razy,postów po przerwie nie pisałem i nie odczuwam takiej potrzeby. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) chodzi o spi1m prosze o usuniecie postow sector19 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...7entry1916167 piotres http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...9entry1916229 devilek - http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...0entry1914060 - wywal oc-team z taga Edytowane 27 Maja 2006 przez demek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 chodzi o spi1m prosze o usuniecie postow sector19 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...7entry1916167 A mnie to niby czemu?? :blink: :blink: Przeciez to pierwszy wynik i od poczatku nie bylo z nim problemu :P... :rolleyes: No ale jak usunac to Moge... (moze zedytuje i wywale Sector19?? :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 A mnie to niby czemu?? :blink: :blink: Przeciez to pierwszy wynik i od poczatku nie bylo z nim problemu :P ... :rolleyes: No ale jak usunac to Moge... (moze zedytuje i wywale Sector19?? :unsure: nie laska sprawdzic o jakim poscie pisze? "Zedytuj posta bo popatrz co zrobiles w 2 Poscie :P "24. niuti - 40.38s - XP 1700 @ 2552 AC mróz na dworze (IMG:<a href='style_emoticons/default/laugh.gif' target='_blank'>style_emoticons/default/laugh.gif</a>) (IMG:<a href='style_emoticons/default/icon_lol.gif' target='_blank'>style_emoticons/default/icon_lol.gif</a>)" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) nie laska sprawdzic o jakim poscie pisze? "Zedytuj posta bo popatrz co zrobiles w 2 Poscie :P "24. niuti - 40.38s - XP 1700 @ 2552 AC mróz na dworze (IMG:<a href='style_emoticons/default/laugh.gif' target='_blank'>style_emoticons/default/laugh.gif</a>) (IMG:<a href='style_emoticons/default/icon_lol.gif' target='_blank'>style_emoticons/default/icon_lol.gif</a>)" No wlasnie nie pokazalo :)... nie dodales tego urla.. a zapomnielaem o "tamtym" juz sie bawie :] Edit: Zrobione :] Edytowane 27 Maja 2006 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 No i kolejny edit hwboota sie odbył a wyniku nie dodalo i pytanie dlaczego ? bo z tego co widzie to nie tylko mojego nie dodało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 No i kolejny edit hwboota sie odbył a wyniku nie dodalo i pytanie dlaczego ? bo z tego co widzie to nie tylko mojego nie dodało. Moze piotres musi jeszcze zedytowac... ale cos mi sie wydaje ze "to nie to" :? i juz nawet sam nie wiem o co mzoe biegac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Wywalone dla dobra sprawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 moj tez sie nie dodał :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 bylo pol strony warningow a zostalo [warn] Error in post #1916229 [show post]: hwbot tag found, but submitted username (sobih) differs from real one (piotres), ignoring. [warn] Error in post #1916410 [show post]: hwbot tag found, but submitted username (sobih) differs from real one (piotres), ignoring. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) bylo pol strony warningow a zostalo [warn] Error in post #1916229 [show post]: hwbot tag found, but submitted username (sobih) differs from real one (piotres), ignoring. [warn] Error in post #1916410 [show post]: hwbot tag found, but submitted username (sobih) differs from real one (piotres), ignoring. NIe ma nikt kontaktru z piotresem?? NApiszcie do niego jesli mozecie !!! Ja już dałem raport i napisałem Pw. Więcej kontaktów nie mam :) Edytowane 28 Maja 2006 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 bylo pol strony warningow a zostalo [warn] Error in post #1916229 [show post]: hwbot tag found, but submitted username (sobih) differs from real one (piotres), ignoring. [warn] Error in post #1916410 [show post]: hwbot tag found, but submitted username (sobih) differs from real one (piotres), ignoring. z tym ze te warny byly juz wczesniej, przed zeswirowniem hwbota..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 dlatego nalezy ich sie pozbyc :) coprawda warny nic nie dadza ale bedzie przynajmniej czysto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 heh, mojego wyniku tez nie dodalo, a srednia by sie lekko poprawila Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...