Niemiec Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Hehe dopiero dzisiaj podliczylo wszystko jak widze B-) ano. ciesze sie, ze juz jest ok :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Wczoraj dodałem wynik z 3dM05 ale na hwbocie nie wyświetla mi screen'u, który był w poście - zmiast mojego linka (tutaj) mam tam link taki: http://forum.purepc.pl/1547kz5.png OCB? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Bot cos zle zczytal :D, nie przejmuj sie, caly system jest ciagle rozwijany i mozliwe ze za pare wersji sie znajdzie :D, wazne zeby screen byl w poscie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) Brawo Yoto ! :D Kapke brakło do pierwszego ,wrzuć szóstkę :lol2: Edit; Jeszcze ze 2 dobre wyniki innych userów i możemy wskoczyć na 6-ste miejsce. :) Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez Ricci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Edit; Jeszcze ze 2 dobre wyniki innych userów i możemy wskoczyć na 6-ste miejsce. :) W sumie przydaloby sie dodanie wyniku ze Zlotu PurePc... (oczywiscie jako - "PurePc" zeby jakis klutni nie bylo) A Tak ogolnie to... niezle niezle... Team PurePC sie rozwija :) B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 :sad: Bot nie dziala, nie mozna odswiezyc rankingow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Od wczoraj cały hwbot.org leży. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) 0. 15.25 PurePC.pl - +7 +8 - strona www - forum 1. 11.30 ocXtreme - ~ ~ - strona www - forum 2. 12.03 XtremeSystems - +1 ~ - strona www - forum 3. 12.25 OverClocking-Masters - -1 ~ - strona www - forum 4. 12.88 HellasOCTeam - ~ ~ - strona www - forum jestesmy na miejscu zerowym - fajnie :D ent, czy tam inni, macie jakies info kiedy wstanie strona bota, bo chce sobie poprzegladac conieco i nie moge :/ //edit: nooooo dobra, dziala, nie dzialalo, ale juz dziala :D łatewer Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Przeciez działa ja dzisiaj i wczoraj lookałem na wyniki. A to miejsce 0 za zasługi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Kszonek, nie marudź, działa ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zaraz może jakiś wyniczek zrobie. Np. Pi fast...] BTW. Balu mieszkasz jakieś 15min jazdy odemnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 chlopaki z c2d zrobcie wyniczki w pifast, bo znow nas guru pogonilo :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Troche poprawiłem sytuacje, ale postaralibyście się i zrobili jakieś porządne wyniki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Ja mam takie pytanie - Mam gf 6800 GS (nv40), który moduje się na 6800 ultra. I do jakiej kategorii na HWbocie mam go zaliczać, do ultra czy GS? A może moge dodać 2 wyniki, na zwykłym GS (12/5) i na Ultra (16/6)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Ja proponuje dodać do Ultra jak wynik jest na modowanym. Osobiście mnie nieźle wku**** to że jakiś koleś ma GTO2 z biosem od XL i jego wynik jest w mojej kategori :evil: ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 No właśnie o to mi chodzi, żeby nie pchać sie z modem na ultra, do kategorii GS, a też nie wiem czy mogę się zaliczać do ultra. Najwyżej w opisie walne "6800GS@Ultra" :) W sumie to zrobiłbym sobie 2 wyniczki, na 6800 GS (12/5) i potem drugi na ultra (16/6). Chyba nikt nie będzie miał nic przeciwko : > Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 No właśnie o to mi chodzi, żeby nie pchać sie z modem na ultra, do kategorii GS, a też nie wiem czy mogę się zaliczać do ultra. Najwyżej w opisie walne "6800GS@Ultra" :) W sumie to zrobiłbym sobie 2 wyniczki, na 6800 GS (12/5) i potem drugi na ultra (16/6). Chyba nikt nie będzie miał nic przeciwko : > jak obydwa beda 1st na hwbot to nie bedzie sprzeciwu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) jak obydwa beda 1st na hwbot to nie bedzie sprzeciwu ;) Na bartoniku i AC :> Nieradady :P Ale czekam na niskie temp. za oknem i zrobie co w mojej mocy ;) Edytowane 4 Września 2006 przez janio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Też czekam na mrozy ;] I chce wykręcić moją XL co najmniej 3 miejsca na HWbocie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Mam taką małą refleksję - w 3DMarkach ORB powinien być OBLIGATORYJNY (sorki ale screen to nie to samo) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Mam taką małą refleksję - w 3DMarkach ORB powinien być OBLIGATORYJNY (sorki ale screen to nie to samo) chodzi o to, ze malo kto ma orba pro, a robienie nowych kont co chwile to meczace. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 (edytowane) chodzi o to, ze malo kto ma orba pro, a robienie nowych kont co chwile to meczace. bzdura powiem tak - screeny są G warte Orb dla pojedyńczej grafy 7600 GS NIezły pasztet Edytowane 7 Września 2006 przez yotomeczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 o screenach juz dyskutowalismy i doszlismy do wniosku, ze screen musi wygladac tak, moze nei tak dokladnie, ale takie info powinien zawierac: widac jaka grafa, jaki proc, takty proca, grafy i memek. orb z nowszych graf nie jest tego wszystkiego sciagnac. IMO dobry screen jest lepszy niz ORB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 (edytowane) o screenach juz dyskutowalismy i doszlismy do wniosku, ze screen musi wygladac tak, moze nei tak dokladnie, ale takie info powinien zawierac: widac jaka grafa, jaki proc, takty proca, grafy i memek. orb z nowszych graf nie jest tego wszystkiego sciagnac. IMO dobry screen jest lepszy niz ORB. taa można mieć screena z którego za CHINY ORB nie pójdzie ... Pytanie konkursowe - w jakiej rozdziałce był puszczony nr 1 w 2001 ?? /ja wiem, że Świder nie wali ściem - ale widzicie zero weryfikacji, następne moje wyniki będą zajebiste :mrgreen: / Edytowane 7 Września 2006 przez yotomeczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 taa można mieć screena z którego za CHINY ORB nie pójdzie ... Pytanie konkursowe - w jakiej rozdziałce był puszczony nr 1 w 2001 ?? /ja wiem, że Świder nie wali ściem - ale widzicie zero weryfikacji, następne moje wyniki będą zajebiste :mrgreen: / czepiasz sie ogolnie scr czy mojego, bo na moim widac wszystko i taki mial byc warunek marka ze screenem. dziwi mnie, ze cie chlopaki nei zmiescili ze wszystkimi danymi w 1280 jak mi jeszcze miejsce zostalo :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 czepiasz sie ogolnie scr czy mojego, bo na moim widac wszystko i taki mial byc warunek marka ze screenem. dziwi mnie, ze cie chlopaki nei zmiescili ze wszystkimi danymi w 1280 jak mi jeszcze miejsce zostalo :lol: skoro uważacie że się czepiam to nic więcej nie powiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 (edytowane) czepiasz sie ogolnie scr czy mojego, bo na moim widac wszystko i taki mial byc warunek marka ze screenem. dziwi mnie, ze cie chlopaki nei zmiescili ze wszystkimi danymi w 1280 jak mi jeszcze miejsce zostalo :lol: chciales powiedziec swider, on sie tym bawil :] Yoto olej szfabika :D zostan z nami Edytowane 7 Września 2006 przez ryba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Yoto olej szfabika :D zostan z nami o co ci chodzi?? i zwracaj sie do mnie normalnie. prosze. skoro uważacie że się czepiam to nic więcej nie powiem a przypadku swidra tez mi sie scr nie podoba, bo w 2k1 to mozna sobie strzelic wynik i w 640, ale jak widac rozdzailke i reszte to czemu nie zezwolic na scr? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 (edytowane) o co ci chodzi?? i zwracaj sie do mnie normalnie. prosze. a przypadku swidra tez mi sie scr nie podoba, bo w 2k1 to mozna sobie strzelic wynik i w 640, ale jak widac rozdzailke i reszte to czemu nie zezwolic na scr? w 2003 też ma lipny screen nie chodzi o rzetelność Świdra - a o zasady (powtarzam się) bo skoro na 1 miejscu moze być lipny screen to znaczy że NIE MA ŻADNEJ weryfikacji i prędzej czy później trafią się kwiatki jak w temacie o 7600 GS - gdzie kolesiowi 3DMark sam zrobił test w 800x600 ... jeżeli rankingi mają tak wyglądać jak teraz to ja sie wypisuje Edytowane 7 Września 2006 przez yotomeczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 (edytowane) chodzi o to, ze malo kto ma orba pro, a robienie nowych kont co chwile to meczace.na jedna grafe styka ci jedno konto .. proste.. chyba nie masz ich tylu.. a na 7600gs ja moge w 03 single .. ale kto sprawdzi ze to 640 :(.. yoto ma racje i popieram rekami i nogami .. TYLKO ORB ja tez mam dodac swojego orba ze zlotu? screen jest calkiem ok chyba Edytowane 8 Września 2006 przez Chaos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...