wisnia666 Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Nom na niektórych radkach coś takiego jest i nie wiadomo dlaczego.. ja się kiedyś męczyłem z x700 na którym nie było widać wyniku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 a jak mozna skasować swój wynik z hwbota ?Logujesz sie na hwbot i wywalasz, albo przenosisz do innego teamu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Logujesz sie na hwbot i wywalasz, albo przenosisz do innego teamu.Trzeba też skasować post z wynikiem na naszej stronce ,bo przy nastepnej aktualizacji wynik znów się zapisze. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiggy696 Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) I ja się dołączyłem do SuperPI z moim demonem P4 ;) Edytowane 16 Września 2006 przez Twiggy696 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiggy696 Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) Hmm. HWbot nie rozpoznaje mojego procesora :| Mój wynik nie jest w żadnym rankingu. Kurde, co z tym fantem zrobić? Chodzi o P4 z podpisu. Edit: już zrobione ;) Edit2: no i puchar w kategorii P4 1.5GHz ;) Edit3: i jeszcze jeden za Bartona ;) Edytowane 17 Września 2006 przez Twiggy696 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiggy696 Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 (edytowane) Moderatorzy Aquamark i 3Dmark01 mogliby zglosic do prowadzacych HWbot-a aby dodac kategorie kart Quadro? :) Edytowane 18 Września 2006 przez Twiggy696 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Moderatorzy Aquamark i 3Dmark01 mogliby zglosic do prowadzacych HWbot-a aby dodac kategorie kart Quadro? :)Dla jednej osoby? Tylko po to zeby pucharek mieć? Imo nonsens... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiggy696 Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Nie dla jednej. Na HWbocie wogole nie ma tej kategorii, a by sie przydala, przeciez nie jestem jedyna osoba na swiecie z Quadro, na forum tez nie. Imo sens :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Wiesz, a ile osób na quadro bawi sie w 3dmarki i hwbota? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiggy696 Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Ja nie wiem, a Ty wiesz? Karta nie jest rozpoznawana to nikt tego nie wie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 troszeczke sie popodciagalismy w rankingach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Z serii równy wynik Spi1M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Z serii równy wynik Spi1M Brawo A tak na marginesie - nie wiecie dlaczego PurePC ma więcej niż 1 wynik w kilku rankingach ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Brawo A tak na marginesie - nie wiecie dlaczego PurePC ma więcej niż 1 wynik w kilku rankingach ?? w superpi.zenfist od wczoraj jest tylko 1, a w hwbocie niech usunie ta osoba co dodala :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 A po co?? Team PPC będzie wyżej w rankingu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 A po co?? Team PPC będzie wyżej w rankingu. Nie widzę przeszkód - może być i z 15 wyników pure PC (czy ilu redaktorów jest :D) - tylko wtedy szary user będzie miał szansę na wynik w 2 dziesiątce max ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezsel Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 (edytowane) Ok pytanko :) To jestem ja http://www.hwbot.org/result.do?resultId=554441 A tu są top wyniki z 7300GT http://www.hwbot.org/quickSearch.do?hardwareId=GPU_912 03 - 5 miejsce 05 - 5 miejsce 06 - 5 miejsce Aqua3 - 3 miejsce A pytanie brzmi: czemu nie dostałem żadnych odznaczeń?(+ brązowy pucharek :D) Edytowane 14 Października 2006 przez kezsel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 (edytowane) A pytanie brzmi: czemu nie dostałem żadnych odznaczeń?(+ brązowy pucharek :D) Tak od razu nie przyznają, muszą sprawdzić ten wynik, zweryfikować, dzisiaj dodałeś to na dniach też dostaniesz jakieś nagrody. Edytowane 14 Października 2006 przez banti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Z tego, co widze pucharki już zostały przyznane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 > atomel Szkoda, że nie dałes na screenie nawet składowych wyników :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 O proszę, też się załapię B-). Screeny robione pod aukcję, ustawienia na czuja, syf w systemie aż strach, ale jednak coś tam wyszło... X800XL 256MB - http://www.hwbot.org/quickSearch.do?hardwareId=GPU_274 Drugie miejsce w 2003 i 2006, trzecie w 2001 i 2005 :lol2: Chce ktoś kupić jedną z lepszych X800XL na świecie? :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Cienko Ci ta XL-ka poleciała ;] Tylko 444/555. A C2D nadrabiał :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Szkoda, że nie dałes na screenie nawet składowych wyników :P Chciałem pokazać grafę i rozdzielczość. Ciekawe, że serwer futuremark -ORB nie przyjmuje mi wyników 2001. W 03 jest w porządku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezsel Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) Tutaj to samo, 2001 pada, a w 2006 leży analyzer Pytanie. Jakim cudem ten gość wyciągnął 3329 na takich taktach procka i grafiki? http://www.hwbot.org/result.do?resultId=553114 Edytowane 15 Października 2006 przez kezsel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Cienko Ci ta XL-ka poleciała ;] Tylko 444/555. A C2D nadrabiał :P Kusi atak na pierwsze miejsca - założyć na rodosława wodę zamiast tego silencera, procek wyżej itd. No ale już za późno - leży sobie spakowany w pudełku i czeka na nowego właściciela... W tym tygodniu trzeba AIW pomęczyć B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myrddin669 Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 eeej nie moge sie zalogować na hwbota, a nie pamiętam hasła jest tam opcja "przypomnij hasło"???? bo ja chyba ślepy jestem, ale nie widzę dziwne bo dam sobie głowę uciąć, że miałem takie samo hasło jak na ppc, a nie wchodzi pomóżcie lamie :P pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) Tutaj to samo, 2001 pada, a w 2006 leży analyzer Pytanie. Jakim cudem ten gość wyciągnął 3329 na takich taktach procka i grafiki? http://www.hwbot.org/result.do?resultId=553114 IMO fake... Pewnie puszczane w 1024x768... Ten koleś na screenie nie pokazał rozdziałki... Jak ja zapuszcze marka w 800x600 to też będę miał taki wynik albo nawet lepszy :lol: Edytowane 19 Października 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 eeej nie moge sie zalogować na hwbota, a nie pamiętam hasła jest tam opcja "przypomnij hasło"???? bo ja chyba ślepy jestem, ale nie widzę dziwne bo dam sobie głowę uciąć, że miałem takie samo hasło jak na ppc, a nie wchodzi pomóżcie lamie :P pozdr Chyba nie... Najlepiej napisz richba5tardowi pmke albo email, to Ci pewnie zmieni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 MOże kogoś to zainteresuje :) PiFast week - team ranked #1st at the end of this week wins a prize! Ostatnio HWbot mnie zadziwia... naprawde kawał dobrej roboty robia na tej stronce :) pozdro B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Trzeba się postarać to przez najbliższe 2 tygodnie będziemy na głównej HWBOT'a ^^ Ja niestety nic z moją Venecją nie zrobię, ale od czego mamy właścicieli C2D ;]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...