Fracha Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 wiec pozbądźmy się hwbota z forum, wszytkich rankingów się pozbądźmy i nic nie będzie! Przepraszam że się Wam wtrącę w dyskusję ale zabrzmiało to jak przemówienie Kononowicza xD Kszonek ukrywasz się pod takim nickiem? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 -uwalony czujnik na mobo, zdarza się... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Więc jak to wkońcu jest? Mozemy z gengiem dodać te nasze wyniki z 930 ;) Tylko że tylko screena mamy, validacji brak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 (edytowane) Może by dodać ranking wprime32 na forum ;) Aktualnie stosunkowo mało teamów się w to bawi, przez to była by szansa na topowe miejsce ;] Odemnie pkt już by były, od atomela też tego co widziałem ;] Edytowane 19 Grudnia 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 (edytowane) tak masełku, zlikwidujmy wszystkie rankingi, bo cpu-z można oszukać (wiec validacje tez) orba można oszukać, wszystko można oszukać ,wiec pozbądźmy się hwbota z forum, wszytkich rankingów się pozbądźmy i nic nie będzie! Nie chodzi o całkowitą likwidacje wszystkiego. IMHO powinno się zlikwidować najprostsze sposoby na oszukiwanie, a screen do takich należy. @KvaNfield Skoro większość ludu chce screeny, to imho niech będą. Niedużo Nam brakuje do 1st pozycji w CPU-Z :D Edytowane 19 Grudnia 2006 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 2 posty, bo troche czasu juz mineło... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Więcej ludzi by mogło dodać wynik z wPrime 32m i 1024m to by były siakieś pkt i może te 8 miejsce byśmy zrobili ;]]] @MaSell Te twoje 20 godzin w wPrime 1024m na durniu @900Mhz ciekawie wygląda ;]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Ten hwbot jakiś głupi jest, bo według mnie 6195sekund to niecałe 2 godziny, a nie 20;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zmień ten wynik ;] Może ci się kropka przesunęła ;) Swoją drogą dziwne, że ci nie dało pkt, przecież 1 jesteś w durniach ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zmieniałem pare razy, dodawałem od nowa itp. Swoja droga kumpel na p3 850MHz tez ma 20h :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Nie chodzi o całkowitą likwidacje wszystkiego. IMHO powinno się zlikwidować najprostsze sposoby na oszukiwanie, a screen do takich należy. @KvaNfield Skoro większość ludu chce screeny, to imho niech będą. Niedużo Nam brakuje do 1st pozycji w CPU-Z :D jasne ,że można wszystko oszukać, bo zależności tu nie widze - tak samo screena jak i Validacje ... poprostu jak ktoś będzie małowiarygodny to poprosimy o valida BTW: opb i cooloaler mieli validacje na wszystko - i co z tego ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 heh, zapomnialem ze przeciez mam screna z celkiem 325 na 5.5ghz :D juz dodany, jak zostanie zaktualizowany ranking to bedziemy na 2 miejscu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 to zdjecie fragmentu cpu-z to troche przegiecie :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Noo i to mocno... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 hyhyh, no i mamy 2nd place :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Noo i to mocno... no tak, ale tylko takie miałem na 6404 mam screena, a na 6414 tylko to zresztą chciałbym poznać metody na podrobienie zdjęcia z monitora ... <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) Wiesz, tu nie chodzi o podrobienie, tylko o stabilność która nie pozwoliła nawet scr zrobic dla przykładu ;] screen z założenia nie musi być na stablinej częstotliwości zdjęcia to częsty nośnik wyników .... Okej, ja się z Tobą kłócić nie będe, ale wp. mnie do rankingu cpu-z powinien byc dany scr. z na tyle stabilną częstotliwością żeby choć udało się zapisać plik do walidacji lub screena. tyle. Edytowane 21 Grudnia 2006 przez hary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Wiesz, tu nie chodzi o podrobienie, tylko o stabilność która nie pozwoliła nawet scr zrobic dla przykładu ;] screen z założenia nie musi być na stablinej częstotliwości zdjęcia to częsty nośnik wyników .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) Tak czy siak 2-3 dobre wyniki i jesteśmy pierwsi na świecie ;) Szkoda, ze wynik mojego cielaka @ 5.36GHz nie jest w rankingu :/ PS Chce ktoś kupić walidacje Celka 326 @ ~5.3GHz dla dobre teamu :P ? Edytowane 21 Grudnia 2006 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Mateuszu za to, ze bedziesz mial przyjemnosc uzywania moich przejsciowek i mojego mostka mozesz mi dac validacje dla dobra druzyny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 To nie będę używał, też mi problem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Poszukiwania ofiar ciąg dalszy :D http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=149440 Oczywiście Box z temp powietrza ~10'C ;) . Prescotty rozkręcają sie dopiero przy subzero, więc będzie fun ;) Ps To jest taki sam stepping co najszybszy procesor na świecie (670 duck'a ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Do moderatorow HWbota: Jako ze wynik dodany przezemnie byl robiony wspolnie z Ravenem, prosze o skasowanie mojego wyniku, raven wlasnie go dodal. Dlaczemu tak? Bo w sr/czw bede mial wlasnego celka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Masz blocka na swoj wynik. Majkel tez, bo screen to nie fotka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 @ent Chyba "bo fotka to nie screen ;] " @ryba Zrób sobie konto na hwbocie i będziesz mógł samemu wywalać/blokować wyniki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) @ent - słusznie, na wyniku majkela nie było widać nawet sumy kontrolnej CPU-Z. IMO stabilność powinna być wystarczająca, żeby włączyć winde i odpalić CPU-Z i zrobić screena/walidację, nawet sama nazwa na to wskazuje... Edytowane 25 Grudnia 2006 przez GDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 @ent - słusznie, na wyniku majkela nie było widać nawet sumy kontrolnej CPU-Z Bo nigdy jej nie widać :blink: ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Bo nigdy jej nie widać :blink: ?No tak jakoś wyszło, że jej nigdy nie widać, albo ja też nie wiem jak patrzeć ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Bo nigdy jej nie widać :blink: ?No w nowych CPU-Z nie widac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Dodałem nasz wynik z gengiem z tej 930 i skoczyliśmy trochę do góry, jesteśmy dość blisko 1 miejsca ale nam jeszcze troszkę brakuje. Trzba by jeszcze cos powyżej 5.8-5.9 wrzucić to może wskoczymy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...