Lanc Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Mam proplem z PiFast. Jak procesor nie jest podkrecony to dziala, jak teraz jest podkrecony na 2500 to juz nie dziala. Pisze zeby loga gdzies wyslac. Co jest grane?Proc przekręcony albo memki i się wysypuje :] co ile sa aktualizacje ?Aktualizacje czego ? Jak rankingu na forum to sobie musisz kliknąć w poście bota refresh ranking i w nowo otwartej stronie kliknać scan last page & update. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 i chyba 9 wynikow w jednym poscie nie przejdzie [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) Cholera jasna, teoretycznie stoi jak byk osobna kategoria Radeon X1900 AIW: http://www.hwbot.org/quickSearch.do?hardwareId=GPU_1102 Praktycznie zupełnie pusta i aż się prosi, żeby wpakować tam kilka wyników i nabić punkty. Wyniki w profilu na forum są nieaktualne i miałbym spokojnie 5 pierwszych miejsc (w sumie nawet te obecne by wystarczyły). Tylko jakkolwiek bym nie wpisał wyniku, zawsze pakuje mnie do X1900 XT 512mb :mur: Aktualnie wpisane jest dokładnie wg schematu wyświetlania na stronie HWbota (powyżej) i du.pa. Testuję na Aquamarku: Mój wpis: [hwbot] 123517 - E6400 @ 3.2GHz - Radeon X1900 AIW @ 640/650MHz [/hwbot] Wyświetlanie: 7. LordFury - 123517 marks - Radeon X1900 XT 512mb - E6400 @ 3.2GHz - Radeon X1900 AIW @ 640/650MHz Jakieś pomysły? Bo szkoda zmarnować taką szansę na łatwe 10pkt. B-) EDIT: Ok, zauważyłem, że tamten gościu wrzucił wyniki przez ORBa. Może po prostu bot czytający forum nie potrafi rozpoznać, a jak dostanie na tacy od Futuremarka, to idzie? Tylko to stwarza trochę problem, bo robię testy na wyczyszczonym TinyXP m.in. bez sieci. I nie chodzi o to, że bolą mnie te dodatkowe sterowniki, tylko że po prostu na tym systemie mojej sieci nie da się po prostu skonfigurować. No trudno, będzie trzeba chyba jeszcze raz zapuścić wszystkie marki na normalnym windowsie i wrzucić ORBa zamiast screenów. Trochę pkt ucieknie najwyżej <_<. Chyba że ktos zna inne rozwiązanie oczywiście - będę dźwięczny niezwykle. Edytowane 21 Stycznia 2007 przez LordFury Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) http://www.hwbot.org/init.results.submit.do W video card wpisz samo Radeon X1900 i recznie wybierz z listy Radeon X1900AIW. Jak zadziała do dwa punkty dla mnie, ok ;x ? Edytowane 21 Stycznia 2007 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 http://www.hwbot.org/init.results.submit.do W video card wpisz samo Radeon X1900 i recznie wybierz z listy Radeon X1900AIW. Jak zadziała do dwa punkty dla mnie, ok ;x ? Dzięki, chyba poszło :-P http://www.hwbot.org/result.do?resultId=570882 Niech jeszcze punkty dodadzą i będzie cacy, transfer się jakoś załatwi :wink: To teraz trzeba dostarczyć na jakiegoś kompa z netem pozostałe screeny jeszcze. A po sesji pogadać z eXecutorrem, coby drugiego AIW na jakiś weekend pożyczył i kolejne 5x2p. w multiple :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Kurde, co z tym wpisem jest nie tak? [hwbot] janio - 3659.4 MHz - SanDiego 3700+ 30 week 06 cooled by WafelIce bulid by Muciek [/hwbot] http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=158886 Wczoraj go dodałem i do dziś go nie dopisało do rankingu :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Kurde, co z tym wpisem jest nie tak? Wczoraj go dodałem i do dziś go nie dopisało do rankingu :/ Już jest. Po dodaniu/zmianie wpisu musisz kazać botowi odświeżyć/zaktualizować wyniki - link jest zawsze w pierwszym poście. BTW. Gratulacje ładnego wyniku B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Dzięki za objaśnienie i za gratsy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Grubo z tym SD pojechałes :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Grubo z tym SD pojechałes :| Hyh, nie rozumiem, ironia czy jak? ; > Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) Raczej podziw. Ale to nie Twój proc tylko Twojego Kumpla :rolleyes: Edytowane 21 Stycznia 2007 przez atomel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Oczywiscie w sensie pozytywnym ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Panowie czy da sie wywalić wynik który dodałem ale na śmierć zapomniałem wpisać konfiguracje i tak oto mam piekny wynik potwierdzony linkiem do orba a bez sprzętu wiec nie mam przyznanej żadnej nagrody za to ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Panowie czy da sie wywalić wynik który dodałem ale na śmierć zapomniałem wpisać konfiguracje i tak oto mam piekny wynik potwierdzony linkiem do orba a bez sprzętu wiec nie mam przyznanej żadnej nagrody za to ..... nie za bardzo czaje ocb, ale nasuwa sie odpowiedz - wyedytuj? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Wyedytuj i kaz przeskanowac BOTowi caly topik, jak nie pomoze to moje GG masz na liscie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 OK, kilka wyników dodane. W X1900 AIW czekam na punkty, a procki to raczej informacyjnie, bo za chudy w uszach na rekordy jestem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Panowie sorki ze tak lamersko pytam ale co oznacza ten taki trójkącik z czerwoną obwódką ? że ktos mnie strącił z podium czy jak ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 (edytowane) AFAIK oznacza to, że ktoś go zgłosił do moderacji i jest właśnie sprawdzany, ale mogę się mylić :> . edit: Nie myliłem się :) Edytowane 24 Stycznia 2007 przez GDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Hm jakiś konfident :[ widać nie ma skilla to szuka innych dróg na szczyt :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 No ale jeśli nie ma błędów, jest screen i wszystko się zgadza to wyniku nie usuną. :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 A zgadnijcie kto wyniki usuwa :D, swoja droga dziwne bo wynik Hipa nie zostal do mnie skierowany jako "budzacy watpliwosci". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Bo moje wyniki nie powinny budzić wątpliwości :] zawsze wszystko staram się maksymalnie udokumentować :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Chciałem wrzucić kilka wyniczków z 3dmarków, ale ORB nie chce przyjmowac żadnych wyników od wczoraj. Też tak macie, czy tylko u mnie się coś sp....iło? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Może masz za dużo wyników dodanych? Dla mark05 non-pro można 5 wyników mieć zarejestrowanych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Nie, to nie to. Nawet mi nie otwiera przeglądarki. Od razu mam ten komunikat, który podałem powyżej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Kliknij po pare razy na submit i zatrybi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Futuremark miła ostatnio jakieś problemy z serwerem - miałem tak samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Ja mam raczej lamerskie pytanie:) Na HWBocie przy szukaniu wynikow w Pentium 4 który jest ktory? Sa A, B, C, D, E ktory to northwood, prescott itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Jak ktoś mi powie dlaczego HWBot wykrył mojego 1700+ jako XP-M to będzie fajnie.... Miałem się znaleźć lekko nie w tej kategorii... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Ręcznie wybierz cpu z listy znajdującej sie na hwbot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...