Skocz do zawartości
ent

Hwbot.org - United Team Of Poland - Temat Do Dyskusji !

Rekomendowane odpowiedzi

Apropo sigów/jpgów z hwbota na upartego można tak ;)

http://www.sebastian-r.de/asciiart/exe.php...p;new_window=on

PS. A może na znak protestu? (dosłownie i w przenośni) ;)

A daj spokoj, to takie malo gejowskie* :lol2:

*small joke :P

Trzeba urzadzic jakis protest + glodowke, moze marco sie zlamie :D

Edit: odzyskalismy druga pozycje w CPU-z, trzeba przeprowadzic atak na pierwsza ponownie :D

Edytowane przez ryba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

mam k6-2 500mhz, polecial na 618mhz, w wprime i pifast liczył dużo dłużej niż jego rówieśnicy :), a w spi był od nich szybszy, jest jakieś ustawienie które pozwoli mu szybciej liczyć?

Edytowane przez Rudesmen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedys wyslalem wynik w 2k3 na R9550, mialem chyba 5 miejsce i jakies tam punkty. Potem zorientowalem sie ze wynik zostal zablokowany, wiec go usunalem. Teraz chce dodac ten sam wynik jeszcze raz, ale wyskakuje komuniakt ze to jest duplikat i go nie przyjma. Da sie cos z tym zrobic?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby validacja ryby na moim 631 dzialala to byloby pozamiatane a tak to mamy tylko 6188MHz :/

jak masz ja jeszcze i nic w niej nie grzebales, to wystarczy pogadac z tym gosciem od cpu-z :P MaSell lubi to z nim robic :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak masz ja jeszcze i nic w niej nie grzebales, to wystarczy pogadac z tym gosciem od cpu-z :P MaSell lubi to z nim robic :]

sprawdze... narazie siedze na notebooku bo drugi w czesciach :)... jak cos zagadam do masella :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodałem wyniki E6400 z ostatniego weekendu. Wpadły 42 punkty, ujdzie :wink:. Pozostaje tylko niedosyt, ze mogło być duuużo lepiej. Jedna rzecz, to że był zwis na screenie z pi32m, gdzie byłoby też trzecie miejsce (11m32s) i kolejne 8pkt. Ale przede wszystkim, że proc mógłby polecieć dużo wyżej, gdyby nie cholerna ściana na FSB ok. 556-557MHz :mur:. Chodził tak na 1.6v, dla świętego spokoju testowaliśmy na 1.7v, więc był jeszcze spory zapas. Mówi się trudno, 4444MHz też wygląda całkiem przyzwoicie :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taa, 4444MHz na fsb 555MHz, przy efektywnym fsb 2222MHz, z pamieciami taktowanymi 555MHz przy timingach 4-4-4 ;) . Normalnie jak to zobaczyłem to :D

no co, szprotek krecil :P

LordFury: nie wiem czy to moje przeoczenie (czyt. mega zmeczenie), ale nie pamietam czy przestawialismy timingi na 5-5-5-x, trzeba zrobic dogrywke kiedys ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no co, szprotek krecil :P

LordFury: nie wiem czy to moje przeoczenie (czyt. mega zmeczenie), ale nie pamietam czy przestawialismy timingi na 5-5-5-x, trzeba zrobic dogrywke kiedys ;)

Hmmm... No ja też zbytnio nie pamiętam, kurde... A nie szedł przypadkiem dzielnik pamięci w dół? No bo to by było po prostu aż zbyt głupie przeoczenie, żebyśmy obaj nie zwrócili uwagi <_<

Natomiast dogrywka bardzo chętnie - nawet gdyby nie poszedł wyżej, to żeby chociaż te wyniki podszlifować nieco, bo niektóre jeszcze spokojnie do poprawy są :wink:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chlopaki i Dziewczeta pospolite ruszenie do 3000Pkt brakuje Nam niedużo... :)

GoGoGo

A tak w ogole to... trzebaby sie ruszyc zeby ktos sie do top100 wbil :)

Albo jakies trofea :)... w sumie nietrudno je zdobyć :)... tylko trzeba troszke potestowac.

Edytowane przez Sector19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dodalem kilka punkcikow:) Jeden WR dziesiaj, poprawilem kilka wczesniejszych wynikow. Wieczorem dorwe nastepny procesor do zabawy. 3000pkt czeka na nas:)

edit:

No i 3000pkt przekroczone:) Nastepna granica 3500?

Edytowane przez manieq1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JAko ze 3000PKT juz peklo zachecam do dodawania wynikow... dobijamy do 3100PKT... zostalo niewiele :) (jedziemy malymi kroczkami ale do przodu) :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: JAZDA Edytowane przez Sector19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejka

Jestem nową userką HWBOT.

W sumie niezaciekawy mam sprzęt, mimo, że wykręcony całkiem ok. TO zawsze jakiś podzespół coś psuje. ;/

manieq1 - ile miałeś w 2k3 na tym R9550? Ja mam 3650 To dużo, czy niezabardzo? Tylko, że jest wgrany bios od R9600XT i wykyrwa go jako 9600XT. ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy np przy testach 3DMark trzeba miec program ustawiony defaultowo? Bo przy standardowych ustawieniach imho nie ma mowy by taki wynik na 7300gs osiagnac :| http://www.hwbot.org/result.do?resultId=614742

Ja po oc do 650/650 i z prockiem A64 2.4GHz mam 2080pkt. A procek chyba nie doda tych 2k pukntow? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy np przy testach 3DMark trzeba miec program ustawiony defaultowo? Bo przy standardowych ustawieniach imho nie ma mowy by taki wynik na 7300gs osiagnac :| http://www.hwbot.org/result.do?resultId=614742

Ja po oc do 650/650 i z prockiem A64 2.4GHz mam 2080pkt. A procek chyba nie doda tych 2k pukntow? ;)

Czytaj dokladnie :

Description: 320*240

Lanc to samo :P

Raport idzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

manieq1 - ile miałeś w 2k3 na tym R9550? Ja mam 3650 To dużo, czy niezabardzo? Tylko, że jest wgrany bios od R9600XT i wykyrwa go jako 9600XT. ;/

Słabo! Ja na bartonie @2200 mialem 4578pkt. Teraz bedzie jeszcze wiecej bo polutuje. Mam nadzeje ze wykrece takty moze ok. 650/620 . Edytowane przez manieq1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytaj dokladnie :

Description: 320*240

Lanc to samo :P

Raport idzie.

No sie skapowalem :) U mnie juz raport poszedl, ach moj tandetny angielski :P

BTW. Duzo da 3dmark 2005 dwu rdzeniowy procek? Bo na moim wynik jest mizerny, a czuje ze karta ma potencjal ;) Na razie odpadaja vmody, bo nie mam w razie czego zastepczej karty, wiec u mnie wiecej nie zwojuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No sie skapowalem :) U mnie juz raport poszedl, ach moj tandetny angielski :P

BTW. Duzo da 3dmark 2005 dwu rdzeniowy procek? Bo na moim wynik jest mizerny, a czuje ze karta ma potencjal ;) Na razie odpadaja vmody, bo nie mam w razie czego zastepczej karty, wiec u mnie wiecej nie zwojuje.

W 2005 liczy sie kazdy MHz CPU, a nie tyle dual, quad core.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...