Twój Pan Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 A mi ktoś ostatnio coś mówił, że NetBursty mają problemy z P35 ? :unsure: http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=215888 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 A mi ktoś ostatnio coś mówił, że NetBursty mają problemy z P35 ? :unsure: :mur: :mur: Sluchaj tego modego to daleko zajdizesz :mad: (ale ja go nie lubie) http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=215888 :D MOj 631 tez byl krecony u ryby na p5k deluxe :) i jakos nie bylo problemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 :mur: :mur: Sluchaj tego modego to daleko zajdizesz :mad: (ale ja go nie lubie)To nie od niego to usłyszałem :lol: :wink: @MaSell Czekamy wszyscy na 8Ghz by twój CPU [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 @MaSell Czekamy wszyscy na 8Ghz by twój CPU [; Spoko, ja też czekam od 9 miesięcy bez paru dni :D . Chyba przez taki okres czasu powinno się coś urodzić, nie :D ? Będę walczył :D Teraz sobie chłopak odpoczywa, 3033MHz 1.20v i lecimy ;) Do GG, MP3 i forum styka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) Spoko, ja też czekam od 9 miesięcy bez paru dni :D . Chyba przez taki okres czasu powinno się coś urodzić, nie :D ? Będę walczył :D Teraz sobie chłopak odpoczywa, 3033MHz 1.20v i lecimy ;) Do GG, MP3 i forum styka ;) jak ty zrobisz 8GHz to ja zrobie 7,5GHz :) zeby nie byloz e nic nie krecim :P... Btw... 70Pkt i kolejny Cel osiagniety :P Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 jak ty zrobisz 8GHz to ja zrobie 7,5GHz :) zeby nie byloz e nic nie krecim :P... Btw... 70Pkt i kolejny Cel osiagniety :P wysyp wynikow bedzie za jakis czas , jak pod kaskade podleci: E6700 - majne E6300 - Chaos E6400 - Fido E4500 - czesl4f Juz dzisiaj bylyby wyniki na dwoch prockach, ale UPS dal [gluteus maximus] na calej linii :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) wysyp wynikow bedzie za jakis czas , jak pod kaskade podleci: E6700 - majne E6300 - Chaos E6400 - Fido E4500 - czesl4f Juz dzisiaj bylyby wyniki na dwoch prockach, ale UPS dal [gluteus maximus] na calej linii :mur: tez planujemy wysyp wynikow :) E4500 - Lanc 420 - Majne i Pumy E2140 - Majne x6800 - twec Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 łeeee to chyba lekka reka 4k punktow bedzie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 łeeee to chyba lekka reka 4k punktow bedzie :P 4k to chyba nie :P tym razem z mojej strony same benche cpu, bez 3d. No moze maly aquamark poleci z E6700/E4500 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Nie tylko procki, jeszcze dojdzie obowiązkowo 7300 i może jeszcze coś. Cepa też może jeszcze się innego skombinuje, bo E2140 w Proline potaniały :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Nie tylko procki, jeszcze dojdzie obowiązkowo 7300 i może jeszcze coś. Cepa też może jeszcze się innego skombinuje, bo E2140 w Proline potaniały :) Grafiki mamy 7300Gt, 8600Gt i 7900GS (1 wyniki takiego 7900 = 15Pkt :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 8600GT to będzie jak mi oddadzą kasę z apollo za tą padakę i kupię coś dobrego [; A może i moja 7300GT szybciej z gwary wróci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 365,90PKT brakuje nam do 9 miejsca :)... Damy rade :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 W tym tygodniu mam nadzieje dość dużo punktów dojdzie... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 >10 pkt. polecialo dzisiaj odemnie i od czesia lacznie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barder90 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Ja też na starym Palomino coś nabije...mało dobrych wyników na nim ludzie mają :D Może coś wpadnie tylko powolutku... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Ja też na starym Palomino coś nabije...mało dobrych wyników na nim ludzie mają :D Może coś wpadnie tylko powolutku... :wink: No to dobijaj pkt w kazdym rankingu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) Ja ostatnio nabiłem ponad 12pkt moim laptopem z Turionem ;) Zawsze trochę do przodu... i kilka złotych pucharków wskoczyło. Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez Narmer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Chcialbym zauwazyc, ze glownie przez moja skromna osobe, od wczoraj atakujemy juz 3400 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Chcialbym zauwazyc, ze glownie przez moja skromna osobe, od wczoraj atakujemy juz 3400 :P WIdzimy Widzimi... ryba miejsce 100 :) overclocking guru sie nam zrobil :wink: B-) Jedziem dalej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 3375 PKt... juz niewiele do 3400 jedziemy !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 jedziemy !!! na piwo? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 3375 PKt... juz niewiele do 3400 jedziemy !!! jeszcze tobie malo ?:] ostatnio (czyt. tydzien) prawie 150 pkt. sam zrobilem, wiec nie jest zle :] W PN E6300 i E6400 pod kaskade leci :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) jeszcze tobie malo ?:] ostatnio (czyt. tydzien) prawie 150 pkt. sam zrobilem, wiec nie jest zle :] W PN E6300 i E6400 pod kaskade leci :] Jutro(dzis :P)... ja dorobie reszte z Puma :)... o ile sie wyrobie z wszystkim :P Ps. Punktow zawsze mi MALO... zreszta przez te "pare dni" widac ile mamy niepododwanych wynikow ktore moglyby podniesc nas w rankingu i pozwolic walczyc z najlepszymi :) Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Jutro(dzis :P)... ja dorobie reszte z Puma :)... o ile sie wyrobie z wszystkim :P Ps. Punktow zawsze mi MALO... zreszta przez te "pare dni" widac ile mamy niepododwanych wynikow ktore moglyby podniesc nas w rankingu i pozwolic walczyc z najlepszymi :) No to krec panie :P W kilku rankingach ty zamykasz stawke :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Nie byłbym taki pewien że dorobimy do 3400 z takim kiepskim zapleczem sprzętowym, ale zawsze jakieś punkty dojdą. Ładnie może być jeśli E45 polubi sie z P35, inaczej kicha... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 No to krec panie :P W kilku rankingach ty zamykasz stawke :P Ja zamykam stawke??? NO NIestety... mozliwosci (sprzetu) na wyzsze miejsce nie mamy :) Wlasnei ide do pracy a po pracy ide cos pokrecic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Doszło co prawda mniej punktów niż chcieliśmy ze względu na daremne proce, ale tak czy inaczej 3400 już za nami - teraz ciągniemy do 3500 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 (edytowane) Doszło co prawda mniej punktów niż chcieliśmy ze względu na daremne proce, ale tak czy inaczej 3400 już za nami - teraz ciągniemy do 3500 :) Puma puma... wrzucilem ostatniego proca na ruszt... (E2160) i powiem ci tak... CZEMU MYSMY GO NIE WLOZYLI WCZESNIEJ... 3,8GHz @ 1,5v BEZ PASTY NA PROCKU (bo kurcze lanc mi ja wzial i nie mialem co nalozyc) miewalem nawet 0 st na procku :P az mi sie plakac chce ze musze go oddawac :) lod wlasnie sie skonczyl... zmywacz do paznokci skwierczy w kontenerze mam -17 na kontenerze :P wiec musiem isc pomalutku bo zaraz mi plyta poplynie :) ps. Nowy bios w MSI dal BARDZO DUZO... teraz jest fajna plytka :P Edytowane 11 Sierpnia 2007 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 3,8 na Twoim systemie nie pozwoli się nawet do pierwszej 5-tki załapać :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...