Gość razer Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Konto musialem założyć bo pewien user mnie oszukał na sporą kwote i nie moge wyjaśnić sprawy w nijaki sposób nie mam z nim kontaktu jedynie przez forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 1 W aquamarku masz 100MHz mniej niż druga osoba na rdzeniu. Ty masz pentiuma ( mówisz o chorzowie a dwa rózne cpu ) 3200MHz a on qx6800 @ 4.2GHz i dziwnym trafem jesteś pierwszy. 2 Niby od kogo? :| miałeś czały czas palita ddr3 lub galaxy nie pamietam już 3 Nikogo nie oczerniam, bawimy się fair dlatego napisalem. Mogę się mylić, są to moje przypuszczenia ale sami zobaczcie. Koniec tej dyskusji. Za ot przepraszam. :lol: :lol: 1. Nie masz pojęcia o czym mówisz i ciągniesz wątek ;]] Tak E6600 to Pentium :lol: 2. Wiesz wychodzi się czasami z domu i ma jakichś znajomych "nie z forum" :lol: 3. Mówienie, ze ktoś oszukuje to nie oczernianie ? - no jak tak uważasz... Cya :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razer Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 1 mówie o aquamark gdzie liczy się procesor 2 nie komentuje 3 Najwyraźniej tak jest Nie będę już pisał na ten tematł bo się tylko niepotrzebny Ot zrobi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 http://hwbot.org/quickSearch.do?hardwareId=GPU_220 AM3 single.... liczy sie skill. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 http://hwbot.org/quickSearch.do?hardwareId=GPU_220 AM3 single.... liczy sie skill. liczy sie jescze to ze juz teraz jest zabronione uzywanie "tego skilla". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Hmm,moze to dzieki tym skill'a odskoczylismy Hellas na 250pkt.. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Hmm,moze to dzieki tym skill'a odskoczylismy Hellas na 250pkt.. :lol2: Bedzie ponad 300 jak dodam zaraz wyniki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 rybek lamko, a te 8800GT to nie łaska było zmodować ? :P ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 rybek lamko, a te 8800GT to nie łaska było zmodować ? :P ;) Nie moglem!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 (edytowane) Ehh :mur: :/ No nic, trzeba czekać aż ktoś kupi swoją kartę i walnie vmody ;]] i 800-900 GPU :) Edytowane 25 Listopada 2007 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Ehh :mur: :/ No nic, trzeba czekać aż ktoś kupi swoją kartę i walnie vmody ;]] i 800-900 GPU :) Hmmm, moze pominiemy to kupic :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Aż ktoś dostanie karty i będzie mógł zrobić v-moda ;] A co do marków to very najs, no ale pozostaje ten niedosyt z braku vmodów :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razer Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 nie jestem w temacie 88gt. Mody ołówkowe? Jęśli tak to dobrze. Mam wc porobie vmody może coś z tego będzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Wita was Hardware oraz Overclocking master ;] Kielbasy, dalej do boju mniej dupczenia, mniej picia i dobre wyniki pokazujcie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Noo rybek, jestes fajny :D . Po calym dniu krecenia masz prawie 5% wyzszy wynik niz ja zrobilem przez 15min ;) . Powiedz jeszcze, kto ci SLI uruchomił, bo ci jakoś nie szło przez kilka godzin ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Twoja stara śpi w akwarium :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Wita was Hardware oraz Overclocking master ;] Kielbasy, dalej do boju mniej dupczenia, mniej picia i dobre wyniki pokazujcie :P wiesz... ja tam wole dupczenie... ale kazdy zadowala sie czyms innym :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 (edytowane) Noo rybek, jestes fajny :D . Po calym dniu krecenia masz prawie 5% wyzszy wynik niz ja zrobilem przez 15min ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Twoja stara śpi w akwarium :D Twoje 80986 vs moje 84447. Roznicy wcale nie widze :P ~4.2% :P Mialy byc jeszcze benche na lamerskim 8800GTS 640 jania (na ln2 @ 864/1820/xxxx). Ale niestety brak mocy po dwoch bardzo ciezkich dniach picia z mala iloscia snu dawala znac o sobie w niedziele. Zapomnialem oczywiscie napisac kilka slow dziekczynnych :) : - Kasia -> thx za wypad na piwo, ogolnie wyleczylo :] - Janio -> ty i twoja lamerska karta robi galgana bez zaproszenia + thx za wspolne polewanie przez dwa dni - czesl4f -> wow, normalnie jestes lepszy odemnie juz, potrafisz wlaczyc SLI :] - mix3r -> ty masz zawsze zajebiste pomysly i nudzic sie nie mozna - Sabath -> naucz sie wygrywac w Q3 bez rozwalania przeciwnika do ujemnych fragow, bo to sie nudne robi - Soul -> fajne masz kolezanki <rotfl> - ekipa z Poznania -> fajne bylo to piwo w Topazie ;p - Marco -> powtrzymywanie mnie od zlych rzeczy - ta k***a z OCX -> naucz sie krecic i koksic z nowym agregatem ;] (to oczywiscie MaSell ;p) - Edytowane 26 Listopada 2007 przez ryba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Twoje 80986 vs moje 84447. Roznicy wcale nie widze :P ~4.2% :P - czesl4f -> wow, normalnie jestes lepszy odemnie juz, potrafisz wlaczyc SLI :] Moje 15min krecenia + 4.5G 4-4-4 730/xxxx vs Twoje 2dni krecenia + 4.6xG + 4-3-3 + 745/xxx A SLi to ja wlaczylem, czesio zrezygnowal po 640x480 4bit na 24' [; I tak btw - czemu dodales wynik zrobiony calkowicie oraz tylko i wylacznie przeze mnie jako swoj :D ? Nie udalo sie zaliczyc tego 03 nawet na stocku ;) ? Czyzbys powoli robil sie nonpro ;) ? Podsumowujac - przylamiles nieco :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 I tak btw - czemu dodales wynik zrobiony calkowicie oraz tylko i wylacznie przeze mnie jako swoj :D ? Nie udalo sie zaliczyc tego 03 nawet na stocku ;) ? Czyzbys powoli robil sie nonpro ;) ? Juz tobie to tlumaczylem ;] odpowiedz masz ciut wyzej. 03 przeszedl na stocku :) inaczej sie wywalal na 2 tescie, a mialem dosyc kombinowania z tym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 No i odskoczylimy na 350 Hellasom :) ladne wyniczki-gratki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 kilka pkt dodalem od siebie, pozniej dodam wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 a widzimy,widzimy,very nice ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 kilka pkt dodalem od siebie, pozniej dodam wiecej Dlaczego CPU tak słabo? ;) i gdzieś się podziewał... :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 bo to na boxie przy prawie stock vcore :P a podziewalem tam i jeszcze gdzie indziej, nie mam ochoty o tym gadac, po ponad roku wrocilem w kazdym razie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 (edytowane) Juz tobie to tlumaczylem ;] odpowiedz masz ciut wyzej. 03 przeszedl na stocku :) inaczej sie wywalal na 2 tescie, a mialem dosyc kombinowania z tym. Nadal nie odpowiedziales, czemu dodales moj wynik jako swoj :D BTW padlem :D http://hwbot.org/teamInfo.do?teamId=1763 Edytowane 26 Listopada 2007 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 padlem...i powstac nie moge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Nadal nie odpowiedziales, czemu dodales moj wynik jako swoj :D BTW padlem :D http://hwbot.org/teamInfo.do?teamId=1763 no,niezle pojechali :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 (edytowane) Też to widziałem przedwczoraj... dobra faza ;) Będzie owned hwbota. Lepiej bierzcie ich do nas ;] :blurp: Edytowane 26 Listopada 2007 przez Narmer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Komputronik, teraz Benchmark http://hwbot.org/teamInfo.do?teamId=1410 :lol: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Komputronik, teraz Benchmark http://hwbot.org/teamInfo.do?teamId=1410 :lol: :D Nie liczy sie, bo to nie benchmark.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...