pmp Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Jak sobie maselek wytnie w fotoszopie, to pewnie dostanie. Ale od oglądania talerza, człowiek nie robi się syty. MaSell - twój podpis powinien wyglądac raczej "kupiłem pompkę do penisa, pompuje się codziennie" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Panowie trzeba walczyć, anie martwić się, ze jakaś lama se Penrynkuje :P Też kiedyś dostaniecie :P Ja nie walcze póki co bo następuje restruORT: ORT: ORT: kturyzacja domowego megahertza ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMKS Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 BTW nowy WR :DTja, jak zawsze tylko OPB i coolaler mają <45k [a większość >46], mnie się już takie "WR" znudziły... BTW2 Mówilem, ze JMKS szybko spadnie :)A ja nie mówiłem? Co to za "news" niby? Poza tym jeszcze SLI nawet nie odpaliłem, więc potencjalnie trochę do zrobienia kiedyś jest. Zwłaszcza jak wreszcie się dowiem jak sensownie kontener na VGA zrobić :P [głównie chodzi o montaż]. 780i + QX9770 + co tam będzie akurat i kolejny "kwant" punktów wpadnie ;).. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) MaSell - twój podpis powinien wyglądac raczej "kupiłem pompkę do penisa, pompuje się codziennie" Chcesz o tym porozmawiac :D ? A moze pozyczysz mi swoja pompke ;) ? Zeby nie bylo - demek zaczal o perynach, ryba o "jestes w innym teamie", pmp o penisach... dzizas :lol2: PS a takie rzeczy wycinam w pejncie ;) @JMKS Poprostu bardzo szybko spadles, w ciagu ostatnich kilku dni i dzis sie lekko zdziwilem jak zobaczylem ze jestes tylko kilka punktow przede mna. Tja, jak zawsze tylko OPB i coolaler mają <45k [a większość >46], mnie się już takie "WR" znudziły... Czyli "my tak nie potrafimy, to oni czituja"? Troche to smieszne jest :D pmp ma 47k, ale ja jestem zly i mam malego, bo raczylem o tym wspomniec ;) Edytowane 29 Listopada 2007 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) pmp ma 47k, ale ja jestem zly i mam malego, bo raczylem o tym wspomniec ;) Być może OPB i coolaler wążą po 45 kilogramów, żółta rasa tak już ma... A ogólnie nie twierdzę, że jesteś zły. Twierdzę natomiast, że czujesz się ostatnio fajniejszy niż jesteś. Schizofrenia. Pewna jej odmiana tak się objawia, ale to choroba którą się leczy. Edytowane 29 Listopada 2007 przez pmp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Pmp, prawdopodobnie bede w wawie w nastepnym tygodniu na kilka dni, moze wspolnie sie podszkolimy z tajemnej wiedzy o spi ;) ? I przy okazji badania sobie zrobie, bo niepokoi mnie ta schizofrenia :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) Miszcza prosto z OCX przyjmiemy gorącymi powitaniami, kwiatkami, chlebkiem solą i śledzikiem :gitara2: Edytowane 29 Listopada 2007 przez pmp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) śledzikiem Szprot (Sprattus sprattus) - mała ryba morska z rodziny śledziowatych. [...] Jest szeroko wykorzystywany w przetwórstwie rybnym. Zawartość tłuszczu w mięsie to około 12%, jest źródłem wielu witamin. Ide gotowac ryz, mam za malo skosne oczy :D Musze miec jak ten z avatara :D Edytowane 29 Listopada 2007 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 MaSell kontroluje Was i Wasze forum,wiec wiesz ;) Bornbad no,no 600pkt ma,nie powiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Co do kłótni - dajcie na luz wszyscy, nie mam co się obrażać nawzajem - i tak wiadomo kto się bardziej "zna" na oc i kto ma fajniejszych Tajwańczyków w zespole. ------------------- Oj tam wyprzedzili, nie wyprzedzili, i tak się odegramy, nie damy się Tajwańczykom ;) MaSell: smacznego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 MaSell: smacznego. Danke szyn Po ostatnich kilku dniach moge z czystym sumieniem powiedziec, ze wprime jest jeszcze glupsze od pifasta <_< . Nie umiem wytlumaczyc logicznie dlaczego jest szybciej, znalazlem tylko sposob jak to zrobic :blink: http://hwbot.org/signature.img?iid=40678&thumb=false vs http://hwbot.org/signature.img?iid=61336&thumb=false Sory, ze znowu porownanie do kolegów z PCLola, ale akurat sa w czolowce kategorii e4400 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Albo ja jestem ślepy albo na jednym screenie jest 4.1 ghz a na drugim 4.4 ghz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Albo ja jestem ślepy albo na jednym screenie jest 4.1 ghz a na drugim 4.4 ghz... bo jeden screen jest jumsona, a drugi moj :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Eee... ja nie rozumiem co chciałeś pokazać tym sposobem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 4440MHz = 628s 4100MHz = 635s WPrime - benchmark zalezny tylko od taktowania cpu, cos jak cinebench. Teraz widzisz roznice ;) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 To podziel sie tym tweakiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Nie umiem wytlumaczyc logicznie dlaczego jest szybciej, znalazlem tylko sposob jak to zrobic :blink: Po co się chwalisz, skoro i tak pewnie go nam nie zdradzisz? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 To podziel sie tym tweakiem ano... Ja to w WPrime tylkod awalem wysoki priorytet, bo to dawalo jakis wzrost a wiecej sie nie bawilem :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Wlasnie po raz pierwszy zapuscilem Wprime... coś ten szrot mnie nie lubi O ile w SPI 1M mam jako taki wynik (jak na zmasakrowany system) to Wprime to jest porażka... czyli: E4500 @ 4400 MHz / 600 Mem + b.ostre timingi SPI 1M - 12.812 Wprime ~ 20.82 coś koło tego Czyli podsumowując Wprime to kupa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Wlasnie po raz pierwszy zapuscilem Wprime... coś ten szrot mnie nie lubi O ile w SPI 1M mam jako taki wynik (jak na zmasakrowany system) to Wprime to jest porażka... czyli: E4500 @ 4400 MHz / 600 Mem + b.ostre timingi SPI 1M - 12.812 Wprime ~ 20.82 coś koło tego Czyli podsumowując Wprime to kupa Z tym, że mem to ma marginalne znaczenie (jak w cinebench). Ja tam mam tylko przyrost ze starej wersji i priorytetu, ale nie wiele innego próbowałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Dlatego to kupa, jesli ustawienia memek sie nie licza :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 To podziel sie tym tweakiemjestem zly i niedobry buc, w dodatku do innego teamu polazlem :D Po co się chwalisz, skoro i tak pewnie go nam nie zdradzisz? :blink:Zeby nie bylo ze jestem cziter :D O ile w SPI 1M mam jako taki wynik (jak na zmasakrowany system) to Wprime to jest porażka... System jak i tweaki do spi maja tyle do wprime... całe nic. Jak widac po screenie powyzej, wynik robilem na codziennym systemie, bo tylko sie bawilem tym zajeglupim benchmarkiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 jestem zly i niedobry buc, w dodatku do innego teamu polazlem :D Zeby nie bylo ze jestem cziter :D Trudno. Choć bardziej "elo" jest grać w otwarte karty :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumson Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 MaSell ty masz jakiś magiczne te tweaki. Z jakich czeluści je wyjąłeś? A co do wyników do wszystkie oprócz jedynki i PiFasta są do... bardzo kiepskie, bo robione na prędce przy pierwszym podejściu do E44. Ty Maseł masz inną wersje Wprime, da się w niej valida zrobić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 System jak i tweaki do spi maja tyle do wprime... całe nic.A właśnie że mają... tylko że to anty-tweaki są dla wP. W pi zawsze (przynajmniej mi) system bez żadnych sterów zbędnych daje lepsze wyniki, a do WPrime bez sterów od grafy ani rusz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Przecież ten "tweak" to każdy zna ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) No, ale patrząc po HWbocie nie każdy go używa. No wlasnie, mowa o tłikach a nie anty-tłikach ;)No właśnie pisałem ze tweak dla Pi = anty-tweak dla wPrime. wiec niezbyt rozumiem to co napisałeś :P Edytowane 30 Listopada 2007 przez hary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 (edytowane) A właśnie że mają... tylko że to anty-tweaki są dla wP.No wlasnie, mowa o tłikach a nie anty-tłikach ;) Trudno. Choć bardziej "elo" jest grać w otwarte karty :wink:Taa najpierw slysze, ze mam sobie kupic pompke, jestem taki niedobry i przy okazji chory, a teraz mam sie z Wami tłikami dzielić :lol2: ? @jumson Nie zrozumialem do konca o co ci chodzi, ale moge zrobic to na kazdej wersji i pokazac valida. @hary nvm, wprime jest dziwny :D Edytowane 30 Listopada 2007 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Czytam i pekam ze smiechu,jak dzieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 (edytowane) Wybaczcie, ale chyba cos jest z moja glowa - nie rozumiem. Edytowane 30 Listopada 2007 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...