Skocz do zawartości
R4dziK

Co Sądzicie O Tym Palniku? [nec Nd-4550a]

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie, gdyż jest to moj pierwszy post na tym forum i mam nadzieje, że nie ostatni.

A teraz do rzeczy. Tak jak w temacie, co myślićie o NEC ND-4550A. Chcialbym żeby wypowiedzialy sie osoby ktore mialy kontakt z tą firma, a najlepiej jezeli mają (lub miały:P) dokladnie ten model. Chodzi mi o sprawdzone opinie a nie o teksty typu że "ktoś gdziwes czytal, że..." Wiem ze tematow o nagrywarkach bylo dos duzo dlatego bylbym tez wdzieczny gdyby nie doszlo tu do klutni na temat ktore nagrywarki sa lapsze np. LG czy Liteon. Interesuje mnie też jeszcze jedna rzecz, a mianowicie czym różni sie ten model od NEC ND-4551A. Czy jedyną różnicą jest tylko obsługa LabelFlash czy może np poprawiono korekcje błedów. Mozecie tez coś wspomniec o LabelFlashu jezeli macie ta technologie w swoim sprzecie. Z gory dzieki za wszystkie opinie. :)

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Mam to co w sigu x2 (dom i praca) pali ładnie, nie lubi marnych płyt, korekcja taka sobie (idze wytrzymać) 0 wodotrysków LightScribe itp.

dosyć głośna (odtwarzanie DVD), nagrywanie CD SACD bardzo dobre to samo R-9 (DL) sprzęt mam ok 6 miechów dla mnie ok, ale

niech się wypowiedzą jeszcze inni posiadacze. :)

Edit.

Zapomniałem, nagrane płytki czytane przez wszystko co mi wpadło do roboty (CD, SACD, DVD, DATA)

Edytowane przez Arekservice

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi