R4dziK Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Witam wszystkich serdecznie, gdyż jest to moj pierwszy post na tym forum i mam nadzieje, że nie ostatni. A teraz do rzeczy. Tak jak w temacie, co myślićie o NEC ND-4550A. Chcialbym żeby wypowiedzialy sie osoby ktore mialy kontakt z tą firma, a najlepiej jezeli mają (lub miały:P) dokladnie ten model. Chodzi mi o sprawdzone opinie a nie o teksty typu że "ktoś gdziwes czytal, że..." Wiem ze tematow o nagrywarkach bylo dos duzo dlatego bylbym tez wdzieczny gdyby nie doszlo tu do klutni na temat ktore nagrywarki sa lapsze np. LG czy Liteon. Interesuje mnie też jeszcze jedna rzecz, a mianowicie czym różni sie ten model od NEC ND-4551A. Czy jedyną różnicą jest tylko obsługa LabelFlash czy może np poprawiono korekcje błedów. Mozecie tez coś wspomniec o LabelFlashu jezeli macie ta technologie w swoim sprzecie. Z gory dzieki za wszystkie opinie. :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) Witam. Mam to co w sigu x2 (dom i praca) pali ładnie, nie lubi marnych płyt, korekcja taka sobie (idze wytrzymać) 0 wodotrysków LightScribe itp. dosyć głośna (odtwarzanie DVD), nagrywanie CD SACD bardzo dobre to samo R-9 (DL) sprzęt mam ok 6 miechów dla mnie ok, ale niech się wypowiedzą jeszcze inni posiadacze. :) Edit. Zapomniałem, nagrane płytki czytane przez wszystko co mi wpadło do roboty (CD, SACD, DVD, DATA) Edytowane 26 Stycznia 2006 przez Arekservice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan06 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Witam, mam nagrywarke jak w podpisie tej samej firmy, coz moge napisac sprawuje sie bardzo dobrze, jeszcze nie trafilem na plytke na ktorej nie moglbym na niej czegos wypalic, cicha szybka, naprawde polecam firme NEC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4dziK Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 a jak z serwisem w tej firmie? raczej wymieniaja cz :lol: y naprawa? no i wogole czy maja jakis serwis;P . wole dmuchac na zimne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...