sandman00 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 skype 2.0 ma funkcje video konferencji :) Obraz jest mocno skompresowany-kiepsaka jakosc ale za to jest plynny -15 fps . Mam neostade 128 i podzczas rozmowy wideo - wysylanie i odbieranie jest na poziomi 50-60kb/s czyli polowa przedkosci ktora dysponuje. w skypie nie ma regulacji jakosi obrazu, dlatego moje pytanie: Czy jest jakis plugin do skypa ktorym mozna regulowacjakosc/kompresje video??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 hmmm nigdy nie widzialem czegos takiego.. ale dodam ze ten skype podczas videokonferencji strasznie zamula pc.... przez co wrocilem do tlena.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 hmmm nigdy nie widzialem czegos takiego.. ale dodam ze ten skype podczas videokonferencji strasznie zamula pc.... przez co wrocilem do tlena.... Dzwiek przez Skype + obraz przez tlen = perfect solution. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandman00 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Tlen..jakos mnie denerwuje, no i w skypie mozna zrobic widok na pelen ekran-z 2-3m wyglada ok. Neo_x , mam sempona 2800 i skype wogule mi nie muli kompa- zuzycie proca ok 30-40%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...