Skocz do zawartości
sp1nacz

Pomoc ! Co Myslicie O : Fortron Fsp400-60pfn 400wat

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc ....

chce wymienic zasilacz, a na sprzecie sie za bardzo nie znam. Kolega mi doradzil zebym kupil FORTRON FSP400-60PFN 400WAT. Czy dobry jest ten zasilacz ?

Bardzo prosze o szybka podpowiedz

Dzieki i pozdro.

Edytowane przez sp1nacz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem w tym, że wszystkei fortrony na allegro są naprawiane. Nie wiem jak długo działają ale ciężko mi uwieżyć w mały rozrzut napięć w poszczególnych zasiłkach, bo nie wierze w naszych domorobów, którzy je naprawiają!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem w tym, że wszystkei fortrony na allegro są naprawiane. Nie wiem jak długo działają ale ciężko mi uwieżyć w mały rozrzut napięć w poszczególnych zasiłkach, bo nie wierze w naszych domorobów, którzy je naprawiają!!

nie prawda :D:D moze teraz, ja swojego czasu kupilem nowke fsp400 thn-p. Popytaj goscia o nicku pmp, o ile on jeszcze na tweaku siedzi moze bedzie mial te zasilki. Inna sprawa ze nowe fortrony kosztuja ciut wiecej niz te uzywane ktore sa teraz na allegro

Edytowane przez piotrek_zet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zalezy u kogo >> u usera pogol

masz lezaki magaz. nowki na gwarancji 12 m/cy i niebylo ingerencji wsrodku na 100% bralem od tej pani kilkanascie sztuk i wszystkie jak igla reszta to roznie np. Haszyd wiekszosc kupuje po cenie zlomu i naprawia >>>jak sie uda spyla z zyskiem o reszcie niewiem

ale jak juz sie orientowalem te za 89 zl 400W to takze lezaki magazyn. brak ingerencji wew. wiec moge polecic jak najbardziej d::

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale jak juz sie orientowalem te za 89 zl 400W to takze lezaki magazyn. brak ingerencji wew. wiec moge polecic jak najbardziej d::

Mówisz o tych: klik! ???

Chieftec się zepsuł w niewyjaśnonych okolicznościach i teraz trzymam sprzęcior na na jakimś szicie. Aż strach się bać. I zastanawiałem się nad tym właśnie Fortronem. Ile on ma molexów? Potrzebowałbym coś co ma przynajmniej 5, albo 4 + zasilanie PCIex...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mówisz o tych: klik! ???

Chieftec się zepsuł w niewyjaśnonych okolicznościach i teraz trzymam sprzęcior na na jakimś szicie. Aż strach się bać. I zastanawiałem się nad tym właśnie Fortronem. Ile on ma molexów? Potrzebowałbym coś co ma przynajmniej 5, albo 4 + zasilanie PCIex...

Powinieneś raczej poszukać czegoś z mocniejszą linią 12V, bo ten Fortron to typowa konstrukcja z mocną piątką- popatrz na tabliczkę znamionową :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi