robus02 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 witam! kupiłem karte tv w UK tam dobrze odbierała radio i tv po przyjeździe do polski nie mogę odbierac żadnej stacji tv i radio karta to: hauppauge wintv podejrzewam że trzeba ją przestroić lub dostroić. Chce się dowiedzieć czy mogę zrobić to sam a najważmiejsze czy mi się to uda. Proszę o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Witam. Generalnie radio powinno odbierać (88-108 MHz) natomiast TV musi mieć kolor ale nie będzie fonii ( UK ma fonię 6,0 MHZ) w standarcie I natomiast u nas musi być BG/DK (5,5/6,5 MHz) do przestrojenia. Niewiem czy karta jest w rastrze Angielskim ale jeżeli tak mogą być problemy. Poszukaj w sofcie czy ma opcję "undefined area" na tym powinno dostroić się do polskich kanałów. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...