diabolique66 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Proszę o radę. Od jakiegoś czasu mam problem z nagrywarką - a konkretniej z samą szufladą. Gdy w nagrywarce nie ma CD nie chce się w ogóle wysunąć, trzeba kilka razy próbowac aż załapie. Próbuje sie otwierać (co słychać),ale po chwili brak reakcji. Czym to może być spowodowane i ewentualnie jak to naprawić ??? Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA POMOC I RADY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Witam. Rozbierz wypalarę i zerknij na mechanizm ruchu tacki, jak na pasku zdejmij i przemyj spirytusem, jeżeli są zębatki sprawdz czy nie dostał się kurz (potrafi zablokować silnik). ostatnią przyczyną może być gąbka uszczelniająca front tacki sprawdz czy nie jest sparciała. I to tyle. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolique66 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Witam. Rozbierz wypalarę i zerknij na mechanizm ruchu tacki, jak na pasku zdejmij i przemyj spirytusem, jeżeli są zębatki sprawdz czy nie dostał się kurz (potrafi zablokować silnik). ostatnią przyczyną może być gąbka uszczelniająca front tacki sprawdz czy nie jest sparciała. I to tyle. :) Dzieki bardzo :) Spróbuje, każdy sposób może być dobry Tylko że to sie dzieje nie tylko z tą nagrywarką (jest ona w miarę nowa),ale także ze zwykłą nagr.Teac. Myślałem że to może coś z zasilaniem, ale niedawno wymieniałem zasilacz i nic to nie dało. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 W TEAC'u wymień pasek miałem to samo zadziała na bank. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...