Skocz do zawartości
Zxc

Intel płacze a ja czekam :)

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.hardsalon.com/wuhan/list.asp?pa...ge=1&zhuti=8045

Aha dodam jeszcze ze Procesor z 51 tygodnia produkcji czyli 51x7= 357dni czyli mógł zostać wyprodukowany 10 dni temu więc jeszcze świeżutki. Najprawdopodobniej jak się skończą zapasy steepingów A (raczej szybko bo to idzie jak świeże bułeczki) w Polscie już zaczną sprwadzać właśnie te procesory. Rozmawiałem już z paroma użytkownikami Tbreda B ale 1800+ i 2Ghz jest prawie że pewne przy napięciu nie przekraczającym 1.8V!!.

Jak rozpoznać steeping??? www.exoc.glt.pl > Artykuły > Rozszyfrowanie Tbreda

więcej nie komentuje!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co ty tu dajesz jakies szlaczki ?

szlaczki nie szlaczki jakbyś umiał rozpoznać co to jest to byś wiedział jakie to dla nuiektórych ważne. Patrz wyżej bo uaktualniłem opis!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cos sie nie zgadza moze ta ostatnia fotke to z innego proca, a poza tym to text chinskim jest napisany i nawet jak zmienie na inny to i tak nie da rady odczytac, moglbyz zapodac w English

Ja nie moge a myślałem że znasz sie coś na kompach człowieku DUT3C TO JEST STEEPING B BO literka U=1.60V jeszcze raz : www.exoc.glt.pl -> Artykuły -> rozszyfrowanie Tbreda , Moze sie cos nauczysz!!! Te procesory są to nie żaden Fake!! przecież napisałem że już gadałem z paroma użytkownikami Tbreda B 1800+

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zielony cpu (ja tez)

AX1700DMT3C

AGOIA 0231FPEW

co oznacza te "M" domyslam sie ze v-core 1,75v ??

Dołączona grafika

tylko czemu ten zielony ma 1,65v ? :roll:

ad.1 lol a co to za "DA" miedzy AX i 1700 ?? 8O ja tego niemam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cos sie nie zgadza moze ta ostatnia fotke to z innego proca, a poza tym to text chinskim jest napisany i nawet jak zmienie na inny to i tak nie da rady odczytac, moglbyz zapodac w English

Ja nie moge a myślałem że znasz sie coś na kompach człowieku DUT3C TO JEST STEEPING B BO literka U=1.60V jeszcze raz : www.exoc.glt.pl -> Artykuły -> rozszyfrowanie Tbreda , Moze sie cos nauczysz!!! Te procesory są to nie żaden Fake!! przecież napisałem że już gadałem z paroma użytkownikami Tbreda B 1800+

Tyle ze ja napisalem przed uaktualnieniem tego postu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zielony cpu (ja tez)

AX1700DMT3C

AGOIA 0231FPEW

Dołączona grafika

tylko czemu ten zielony ma 1,65v ?  :roll:

ad.1 lol a co to za "DA" miedzy AX i 1700 ??  8O ja tego niemam...

M oznacza 1.75V ALE W PALOMINO! każdy wie że palomino jest standartowo zasilane 1.75V!!!

POWTARSZAM JESZCZE RAZ ZOBATRZ SOBIE TU MASZ WSZYTSKO OPISANE!!!

WWW.EXOC.GLT.PL > ARTYKUŁY > ROZSZYFROWANIE TBREDA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak rozpoznać steeping??? www.exoc.glt.pl > Artykuły > Rozszyfrowanie Tbreda

Ten artykul to ja juz w jakies gazecie widzialem z rok temu bodajze w Chipie, az dziw ze sie o prawa autorskie nie doczepili

HEHEHEHEH TEN ARTUKUŁ PISAŁEM WCZORAJ!!!! NIE WIERZYSZ ZAPYTAJ BEKUTA ,INTERLOPERA CZY BIAŁEGO!!! EHEHHE JAK MOGLI PISAĆ ROK TEMU JAK TBREDY SA DOPIERO PÓŁ ROKU NA RYNKU!!!

NAPIERW SIE ZASTANÓW POTEM MÓW!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zielony cpu (ja tez)

AX1700DMT3C

AGOIA 0231FPEW

Dołączona grafika

tylko czemu ten zielony ma 1,65v ?  :roll:

ad.1 lol a co to za "DA" miedzy AX i 1700 ??  8O ja tego niemam...

nie amsz tych numerków ponieważ ty masz stary procesor Palomino w 0,18um! teraz robią nowe XP 1700+ na rdzeniu TBreda (do niedawna tylko od 2200+ do 2800+) wykonany w 0,13um. Kurde ale sie z wami gada!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

M oznacza 1.75V ALE W PALOMINO! każdy wie że palomino jest standartowo zasilane 1.75V!!!

i co sie drzesz jak stara skarpeta ?? :x

pytam sie jak czlowiek, bo mam zamieszanie z tymi cpu :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh no comment...

Dobra dobra ja widzialem taki sam opis rok temu

MÓWIE CI ŻE TO NIE MOŻLIWE BO TBREDY SĄ NA RYNKU DOPIERO PÓL ROKU A ROK TEMU JAK KTOŚ ZOBATRZYŁ SCREENY Z WCPUID TEGO PROCKA TO BYŁA SENSACJA!!. Mogłeś widzieć ale Palomino! a to co innego więc nie oskarżaj mnie o kopiowanie bo nie to w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia że pisze a później jakiś kolo mi mówi że spokpiowałem jeszcze bredząc głupoty że widział to rok temu!!! Nie mogłeś widzieć rok temu opisu TBREDA A co jeszcze to podałem Vcore Bartona czyli K=1.65V a ja to wiem dopiero od kiedy pierwszy raz zobatrzylem na zdjeciu Bartona. Nie znaczy że jak ty jesteś lama i sam nie umiesz czegoś napisać to inni tak samo robią!!! nic dzwinego że cie nie przyjeli tam gdzie chciałeś!! pewnie dałeś skopiowany artykuł :)

pozdro wkurzony Tristan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i co sie drzesz jak stara skarpeta ?? :x

pytam sie jak czlowiek, bo mam zamieszanie z tymi cpu :roll:

XP 1700+ są produkowane w dwóch versjach jądra Palomino (0,18um) i Tbred (0,13um) Palomino ma zasilanie 1.75V i oznaczane jest literką M! (napis ma wygrawerowany na jądrze) a Tbred ma napięcie 1.50V w przypadku seepingu A i jest oznaczane literką L , a Tbred z seepinku B ma zasilanie 1.60V i oznaczany jest literką U!, Barton czyli TBred@512kb cashu ma Vcore 1.65V i oznaczany jest literką K!

już rozumiesz??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

już rozumiesz??

huh, myslalem ze zielony kolor jest tylko przejsciowy - niemialem pojecia ze beda tez takie nowe procki i to mi wlasnie namieszalo :roll:

ps. dzieki i na przyszlosc niemusisz tak naskakiwac na ludzi :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

już rozumiesz??

huh, myslalem ze zielony kolor jest tylko przejsciowy - niemialem pojecia ze beda tez takie nowe procki i to mi wlasnie namieszalo :roll:

sorry :) Zielony kolor to poprostu Laminat AMD w Palomino były 3 cegiełkowy ,pomarańczowy ,zielony. Niczym się nie różniło poprosttu AMD tak sobie wypuściło Procki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

już rozumiesz??

sorry :) Zielony kolor to poprostu Laminat AMD w Palomino były 3 cegiełkowy ,pomarańczowy ,zielony. Niczym się nie różniło poprosttu AMD tak sobie wypuściło Procki...

No nie zupełnie tak, bo każda obudowa była z nieco innego materiały (siakieś organiczne itp.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ladnie sie kreci, 1700+ na 2GHz :D.

to co zmieniamy proce i znowu ścigamy się tak jak to robiliśmy w wakacje z naszymi 1.6+??? :) hehe wygrałem :) ,teraz możesz się zrewanżować :) (budoje Freon Cooler :))

pozdro Biały hehe overclockers.prv.pl wiesz OCB :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pytanie - gdzie moge dorwac tego T-breda B w Polsce ???a najlepiej na terenie Slaska :)

comming soon , widziałem Tbredy 1700+ 1800+ 1900+ i 2000+ wyprodukowane 11 Grudzień 2002 w jedym z Francuskich sklepów. Więc już są w Europie :) teraz czekać aż szanowny Action sprowadzi do swojej siedziby w Katowicach :) (w twoim przypadku)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to co zmieniamy proce i znowu ścigamy się tak jak to robiliśmy w wakacje z naszymi 1.6+??? :)

No pewnie :). Jak pojade na gielde to kupie 1800+ :D.

hehe wygrałem :)

To ja wygrałem :twisted: . 1810MHz na AC z [ciach !] mobo :P i 1,85V. A ty z Epoxem i wodnym uzyskales dopiero lepszy wynik :P.

,teraz możesz się zrewanżować :) (budoje Freon Cooler :))

To raczej ty musisz sie zrewanzowac :P. Jak bym WC zbudował to z tym swoim antkiem nie mialbys szans :P.

pozdro Biały hehe overclockers.prv.pl wiesz OCB :)

Dzięki za pozdrowionka :). Ach overclockers to były piękne czasy :cry: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej ja miałem gorszy procek!!! na AC biegał tylko 1711mhz i 1.85V AROIA jest lepsza od AGOIA :) co do mobo to zrobiłem Vmode też mogłeś zrobić :). No tak w kategroi SoftOC wygrałeś ale w kategori HardcoreOC moje 1928mhz z nędznej AGOIA 0220 było wynikiem który ostatecznie zwyciężył :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej ja miałem gorszy procek!!! na AC biegał tylko 1711mhz i 1.85V AROIA jest lepsza od AGOIA :) co do mobo to zrobiłem Vmode też mogłeś zrobić :). No tak w kategroi SoftOC wygrałeś ale w kategori HardcoreOC moje 1928mhz z nędznej AGOIA 0220 było wynikiem który ostatecznie zwyciężył :)

Ta ta chcialbys :P. Co mi po Vmodzie na AC? a 1928MHz to ja bym z palcem w... przescignol z moim procem :P. Chyba od kogos wc pozycze :D, tylko kurde moglby wreszcie snieg spasc :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta ta chcialbys :P. Co mi po Vmodzie na AC? a 1928MHz to ja bym z palcem w... przescignol z moim procem :P. Chyba od kogos wc pozycze :D, tylko kurde moglby wreszcie snieg spasc :D.
umnie sniegu wpizdu! dziś odebrałem blok z frezarki mam pojemnik na Wode 3l i wystawie go za okno dam pompke i zrobie uklad bez chlodnicy z pojemnikiem za oknem oczywiscie z petrygo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

umnie sniegu wpizdu! dziś odebrałem blok z frezarki mam pojemnik na Wode 3l i wystawie go za okno dam pompke i zrobie uklad bez chlodnicy z pojemnikiem za oknem oczywiscie z petrygo :)
Beda jaja jak ci petrygo zamarznie :P. Ale tak BTW jak ten blok bedzie wydajny to zrobisz mi taki :P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Beda jaja jak ci petrygo zamarznie :P. Ale tak BTW jak ten blok bedzie wydajny to zrobisz mi taki :P.

blok będzie taki tu go opisywałem : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=166...hlight=55x55x20

poczytaj se :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...