pawelwar Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) Cześć Na początku witam serdecznie wszystkich na forum i od razu zgłaszam mój problem. Po przejrzeniu kilku postów zauważyłem że nie tylko ja borykam się z kłopotem jakim jest kupno kompa przy niezbyt dużym budżecie. W moim wypadku kasa to 3000 a zapotrzebowanie ogromne :lol2: . Z dotychczas przeglądanych ofert najbardziej przypadł mi do gustu : ASUS A6R-B002 CM za jedyne 3150. Do tej pory korzystałem z blaszaka , niestety z uwagi na mały metraż wywaliłem kompa razem z biurkiem i nie mam na czym oglądać divix'ów ,słuchać mp3 a i pograc od czasu do czasu też mam ochotę. Prosze więc o opinie czy wybrany model jest warty uwagi , jeżeli nie to liczę na jakieś propozycje. P.S. Karta zintegrowana która ma np. do 128 MB (oświećcie mnie jaki to ma wpływ na pracę kompa ) Pozdrawiam i proszę o odpowiedź pawel Edytowane 26 Stycznia 2006 przez pawelwar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Jak narazie to CZAPA - siadaj ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 na dzień dobry powinieneś dostać kopa w dupę i bana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 a to moje - witojcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Ale osochozi? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...