Numer Raz Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Witam mam pewien problem - posiadam już prawie dziesięcioletni napęd CD x24 który nie czyta mi wszystkich płyt tylko niektóre, w zasadzie odczytuje 20% płyt które próbuję na nim odpalać, myślę że wina leży po stronie odtwarzacza a nie kabla czy płyty głównej bo wczoraj sprawdzałem ten problem podłączając dwuletnią nagrywarkę Lite_On i śmigało aż miło ;] czym to może być spowodowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba.sz. Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Poprostu zużyty napęd. Już zbliża się do śmierci. Niedługo powinien paść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Stareńki on jest, pewnie pada, ale spróbuj go jeszcze przeczyścić, wyczyść laser ale delikatnie i zobaczysz, jak nie pomoże to koniec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Numer Raz Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Raczej to nic nie da, 10 lat dużo; Jeśli planujesz kupić teraz nagrywarke dvd, to polecam LG; Ja mam GSA-4163B i jestem bardzo zadowolony. no zamierzam kupić nagrywarke dvd, ale nie do tego kompa na którym jest ten napęd ;D dobra, spróbuje przeczyścić ten laser, może coś pomoże... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...